Gönderen Konu: vtec2 satıp fd6 almak..  (Okunma sayısı 16820 defa)

HONDAHAN

Ynt: vtec2 satıp fd6 almak..
« Yanıtla #50 : Temmuz 26, 2013, 02:59:12 ÖS »
15 sene sonra çok doğru fd 6 değil ama vtec 2 yada fb7 >%6rol >%6rol >%6rol

fb7 miiiii  :vaww :D :D canım benim yaaa  <nohapy  >%6rol

bu fb7 değil , makyajlısı  >%Sakin

:D :D Sus sus http://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c    3:48    :D :D :D

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #51 : Temmuz 26, 2013, 03:09:05 ÖS »
pigi

teachers71

« Yanıtla #52 : Temmuz 26, 2013, 06:20:29 ÖS »
üstad bi satamadın gitti vtec'i baksana biz işi büyüttük burda arkadaşlarlaaaa >%6rol >%6rol >%6rol
aynen. şaka biyana çok doyurucu bi konu oldu. arabaya fiyat biçebilsem belki adım atıcamda.piyasada öle abuk sabuk fiyatlar varki. ben fiyat koyarken "abi bakma sen o internetteki fiyatlara" diyenler varda bana "makul fiyata fd6 bulun" deyince sıkıntı orda başlıyor. 26.5 yazayım diyorum.kimi çok bulurken kimide az buluyor.(galiba makul fiyat budur). sonuçta bunu satıp üstüne koyup yine honda alıcaz. satarken netteki fiyatların 2-3 bin altına satıp alırken alırken internetteki fiyatların 2-3 bin lira altında araç bulabicezmi.iş burda düğümleniyor. :)

bbhnda

« Yanıtla #53 : Temmuz 26, 2013, 06:23:16 ÖS »
güzel soru.

hondatürk

• ホンダトルコ
« Yanıtla #54 : Temmuz 26, 2013, 07:09:13 ÖS »
üstad bi satamadın gitti vtec'i baksana biz işi büyüttük burda arkadaşlarlaaaa >%6rol >%6rol >%6rol
aynen. şaka biyana çok doyurucu bi konu oldu. arabaya fiyat biçebilsem belki adım atıcamda.piyasada öle abuk sabuk fiyatlar varki. ben fiyat koyarken "abi bakma sen o internetteki fiyatlara" diyenler varda bana "makul fiyata fd6 bulun" deyince sıkıntı orda başlıyor. 26.5 yazayım diyorum.kimi çok bulurken kimide az buluyor.(galiba makul fiyat budur). sonuçta bunu satıp üstüne koyup yine honda alıcaz. satarken netteki fiyatların 2-3 bin altına satıp alırken alırken internetteki fiyatların 2-3 bin lira altında araç bulabicezmi.iş burda düğümleniyor. :)

işte yorumun kralı bu olsa gerek ; çok doğru

BHAAL

« Yanıtla #55 : Temmuz 26, 2013, 10:01:40 ÖS »
vtec2 için 30-35 diyen halt etmiş de 25 civarı hakkıdır diye düşünüyorum. istediğin kadar süsle yükle eski araç eski araçtır, zira tüm dinamikleri ve aparatları değişiyor her kasa değiştiğinde. ben fb7 ilk aldığımızda elimdeki fd6 çok daha iyi bu ne ya demiştim, ama şimdi fd6ya oturunca nerdeydi bunun katlanır ayna şeysi, yada bilgisayarı nerde bunun diyorum. güncel teknoloji eski araçların değerinin hızla düşmesine neden oluyor. vtec2mi sattığım gün yarım saat ağlamıştım bu fd6 ne yavaş araba diyerek ama şimdi vtec2lerin içine oturunca oyuncak gibi geliyor, içi boş zira, günü gelince hepsi hiç olmaya yüz tutuyor. o yüzden mümkün olduğunca genç araç kullanmanızı tavsiye ederim, zira eskidikçe her yönden kaybettiriyor.