TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: teachers71 - Temmuz 25, 2013, 12:24:55 ÖS

Başlık: vtec2 satıp fd6 almak..
Gönderen: teachers71 - Temmuz 25, 2013, 12:24:55 ÖS
selam dostlar.
temiz ve bazı ekstraları olan (çelik jant, sis farı, park sensörü,sony cd çalar, lpg kiti vs) 2005 vtec2 ls satıp yada takaslayıp üstüne 10-12bin eklense ne alınabilir.
dizel sedanı beklemektense araya bi fd6 koysakmı diyorum. hazır hanımıda ikna etmişken. :)
Başlık: Ynt: vtec2 satıp fd6 almak..
Gönderen: DENON - Temmuz 25, 2013, 12:35:03 ÖS
ararsın vtec2 yı
Gönderen: YLDRYSNMZ7 - Temmuz 25, 2013, 12:39:40 ÖS
Sayın Hocam,
vtec2 lerin piyasası suan 30.000TL, 35.000TL arasında
üzerine hiç koymadan FD6 yı rahat alırsın illa 10.000TL 12.000TL eklerim diyosan Accord alırsın :D
Gönderen: teachers71 - Temmuz 25, 2013, 12:43:20 ÖS
Sayın Hocam,
vtec2 lerin piyasası suan 30.000TL, 35.000TL arasında
üzerine hiç koymadan FD6 yı rahat alırsın illa 10.000TL 12.000TL eklerim diyosan Accord alırsın :D

yok hocam yaa.ben ayakları yere basan satıcılardanım. çok araştırmadım ama 26 civarı düşünüyorum piyasasını.üstü zorlar diye düşünüyorum. oda aracın 2nci sahibiyim. aracın kitapçıkları ve faturası bile duruyor.o şekil yani. asıl sorun temiz araç bulmak.
Gönderen: teachers71 - Temmuz 25, 2013, 12:53:22 ÖS
ararsın vtec2 yı
yakıt olarak diyorsan fd6 da lpg li olacak yada takılacak. fabrikatör değiliz benzinli arabaya binelim :)
Gönderen: the_world - Temmuz 25, 2013, 03:48:39 ÖS
ben vtec2'yi aricağını hiç düşünmüyorum :) 2 aracı da kullandım şuan fd6 var bende de yeni her zaman yenidir
Gönderen: selamoglu38 - Temmuz 25, 2013, 04:03:57 ÖS
+1
Gönderen: oqano - Temmuz 25, 2013, 04:17:09 ÖS
ben vtec2'yi aricağını hiç düşünmüyorum :) 2 aracı da kullandım şuan fd6 var bende de yeni her zaman yenidir
Bir artı'da benden gelsin +1
Bende yola Vtec II diye çıkmıştım sağolsun abim temiz bir araç buldu hayalleriminde üstü oldu çok yaktığını söyleyemem aracı alalı uzun yol anlamında kocaeline gittim ve şehir içi kullanımla 105 TL gaz ile 460 km yol gitti 0,22 kuruş bence çok değil bilginize
Gönderen: Glthns - Temmuz 25, 2013, 07:42:43 ÖS
Bence makyajlı alınmıcaksa satmayın. Vtec 2 çok daha güzel araç.
Gönderen: By_emre - Temmuz 25, 2013, 08:31:17 ÖS
2011 civic fd6'sını satıp vtec 2 alanı bilirim :) herkes söyler vtec 2'nin yeri ayrıdır
Gönderen: oktayoo - Temmuz 25, 2013, 09:17:06 ÖS
ben fd6 diyorum.
Gönderen: teachers71 - Temmuz 25, 2013, 09:54:08 ÖS
bugün tesadüf  eseri bir arkadaşla konuştum.fd6 sı vardı.2011 elegance f1 otomatik. dediğine göre fd6 nın hızlanmasından ve rampa tırmanmasından hiç memnun değilim diyor. hatta rampa yukarı linea dizele geçiliyorum dedi. ben bi yanlışlık olmasın dedim. vtec2 112 beygir sizinki 125. bizimkinden güçlü araç. bi terslik olmasın. ben aracımın en beğendiğim yeri hızlnması ve rampa çıkması dedim ama  şaşırdım kaldım doğrusu. fd6 nın ivmelenmesi vtec2 den kötümüdür.ikisinide kullananlar ne diyor.
Gönderen: Mehmetttt - Temmuz 25, 2013, 10:43:30 ÖS
Deviri yükseltince asıl yokuşlarda farkı açıyorum ben de. Tırmanışı çok iyi yeter ki gaza bas.
Gönderen: bbhnda - Temmuz 25, 2013, 10:52:31 ÖS
D de 2000 devirde rampada gaza basarsa olur öyle şeyler gülün geçin
Gönderen: hondatürk - Temmuz 25, 2013, 11:58:37 ÖS
ben fb7 derim yenisi varken ne işin var vtec2 yi satıp fd6 ya binmenin
Gönderen: cagatay54 - Temmuz 26, 2013, 12:03:27 ÖÖ
vtec2 lerde güzel ama abartmayın isterseniz.fd6 efsane kasasıdır cıvıcin.2005 model adam 35 yazmış.sağlam küfür ediyorum zaten.vtec2 ile fd6 kasayı karıştırmamak gerek.zaten 10-12 bn lira üste verirseniz en az 2008 elegance alır binersiniz ki vtec filan arayacağınızı sanmıyorum.yakınınızda varsa binin farkı görün diyorum.bunu tartışmak bile boş.
fb7 yi inceledim kesinlikle fd6 dır.ötesi yalann
Gönderen: hondatürk - Temmuz 26, 2013, 12:05:39 ÖÖ
herkesin atı kendine güzel ; fb7
Gönderen: cagatay54 - Temmuz 26, 2013, 12:09:42 ÖÖ
:) bence artıları eksileri iki arabayı yanyana koyup bakın.ayrıntılar önemlidir ;)
Gönderen: bbhnda - Temmuz 26, 2013, 12:26:51 ÖÖ
vtec2 lerde güzel ama abartmayın isterseniz.fd6 efsane kasasıdır cıvıcin.2005 model adam 35 yazmış.sağlam küfür ediyorum zaten.vtec2 ile fd6 kasayı karıştırmamak gerek.zaten 10-12 bn lira üste verirseniz en az 2008 elegance alır binersiniz ki vtec filan arayacağınızı sanmıyorum.yakınınızda varsa binin farkı görün diyorum.bunu tartışmak bile boş.

+1907
Gönderen: just4scream - Temmuz 26, 2013, 12:52:41 ÖÖ
İkisinide kullanmış olarak vtec2 daha atik bir araç fakat fd6 dan fakat yüksek hızlarda fd6 kendini gösteriyor.İç mekan konfor açısından fd6 ayrı bi dünya bence
Gönderen: Mehmetttt - Temmuz 26, 2013, 03:16:28 ÖÖ
8 hava yastığı, vsa, 6 lı cd çalar, konfor = Fd6
Gönderen: DENON - Temmuz 26, 2013, 07:45:58 ÖÖ
fd6 yı kim efsane ilan etmiş :D hondanın eğer bir efsane kasası varsa o da dünyanın kabul ettiği EG kasadır , gerisi fasa fisodur , altınızda fd6 gibi hantal ve şanzıman oranları açısından rezalet bır araba oldugundan fd6 yı efsane ılan etmeyın hocam ;)
Gönderen: mali - Temmuz 26, 2013, 08:23:39 ÖÖ
FD6 gaza basmaktan korkmadıktan sonra hantal değil
bende otomatik var 2000 devirlerde kullanmadıktan sonra çok atik bir araba
araba sana bağlı sen yavaş kullanmak istersen hantal gaza basmak istersen canavar diyebilirim
2. viteste 118-120 yapan kaç tane araba var ;) hemde turbo kullanmadan

çok kısa si kullandım çok güzel araba
5 seneden fazla ies kullandım  onun tadı bile başka
çok kısa süre vtec kullandım o da çok güzel bir araba
2 senedir FD6 kullanıyorum en oturaklısı FD6 en güven vericisi yine FD6

bana serilik olarak ies daha iyi geliyor
FD6 çok çabuk hizlanıyor ama ies teki kadar yaptığı hızı hissettirmiyor.

Komfor, güvenlik, rahatlık dersen FD6 derim  kliması bile vtecten çok çok farklı
Gönderen: mali - Temmuz 26, 2013, 08:32:04 ÖÖ
eg      92-95
ek      96-2001
vtec  2001-2006
Fd6   2006-2012

en uzun süre üretilen model FD6 bence yine en beğenilen kasada bu
zaten Fb7 diyecek bişey yok hayal kırıklığı. bence zaten ya bu kasa değişir yada en kısa zamanda sağlam bir makyaja girer

Gönderen: cagatay54 - Temmuz 26, 2013, 08:49:12 ÖÖ
fd6 yı kim efsane ilan etmiş :D hondanın eğer bir efsane kasası varsa o da dünyanın kabul ettiği EG kasadır , gerisi fasa fisodur , altınızda fd6 gibi hantal ve şanzıman oranları açısından rezalet bır araba oldugundan fd6 yı efsane ılan etmeyın hocam ;)

bende seni bişey biliyor sanırdım kardeşim.fd6 her modifiyeye uyan son derecesidir cıvıc ın ,en iyi modelidir.şanzuman oranları diyosun hantal diyosn ama ben otomatikle yüksek hızlarda vtec leri geçiyorum o nasıl olacak.manuel fd6 ile vtec2 yi geçiyorum o nasıl olacak.152 tork var vteclerde ve fd6 larda.yani bişey diyosun ama ne dediğini kendin bile bimiyosun gibime geliyo.hantal dediğin arabaya binmedin galiba.EG kasaları da arkana almışsın efsane etmek için hayırlı olsun :) EG kasa ne diye sorsan kaç kişi süper araba der ve ya o hangi kasa kaç model mi derler :) bırakalım bu işleri artık.konuyu da saptırmaya gerek yok.
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 26, 2013, 08:57:17 ÖÖ
Vtec2 sadece fd6 ya göre kalkışta olmak üzere biraz daha seri. onun harici yüksek hızda yola tutunması verdiği güven,konfor hiç bir şekilde vtec2 yi aratmaz. Yakıt konusunda ise lpg li bi vtec2 ile kıyaslarsan lpgli fd6yı biraz farklıdır ama birinde 20 krş birinde 30 krş gibi değil.
Gönderen: DENON - Temmuz 26, 2013, 09:41:10 ÖÖ

bende seni bişey biliyor sanırdım kardeşim.fd6 her modifiyeye uyan son derecesidir cıvıc ın ,en iyi modelidir.şanzuman oranları diyosun hantal diyosn ama ben otomatikle yüksek hızlarda vtec leri geçiyorum o nasıl olacak.manuel fd6 ile vtec2 yi geçiyorum o nasıl olacak.152 tork var vteclerde ve fd6 larda.yani bişey diyosun ama ne dediğini kendin bile bimiyosun gibime geliyo.hantal dediğin arabaya binmedin galiba.EG kasaları da arkana almışsın efsane etmek için hayırlı olsun :) EG kasa ne diye sorsan kaç kişi süper araba der ve ya o hangi kasa kaç model mi derler :) bırakalım bu işleri artık.konuyu da saptırmaya gerek yok.
mesela fd6 ya ne gibi modifiyeler yapabilirsin ? ben bişeyden anlamıyorum ya ondan soruyorum , mesela r16 için üretilmiş bir stage egzantrik yada yüksek cr piston varmı ?
kullandıgın araç tamamen aile kullanımı için üretilmiş bir araç , bende EG kasa bır arac yok hiç olmadı ama dünyanın kabul ettiği bir gerçek var ki EG kasa hondanın efsane tabır edılen tek kasa tipidir , en iyi yol tutuş şu anda bile EG  kasaya aittir , marka içi fanatizmi bırakıp biraz araştırın , neden swap yapanlar %80 EG kasaya swap yapar onu bi değerlendirin ondan sonra konuşalım , ama fd6 efsane falan değildir ;)
Gönderen: Carismatiq - Temmuz 26, 2013, 09:54:47 ÖÖ

1.6İ ES geçer diyorum  :D

Konu dönecek olursak imkanınız var ise FD6 kasaya geçin derim.
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 26, 2013, 09:56:41 ÖÖ
Konuyu motor modlamasına getirmeseniz de sahibi istediğine cevap bulsa arkadaşlar ? Her çıkan yeni modelde motor modlama işi git gide körleşmiş durumda civiclerde fd6 da son nokta bitirmişler zaten. En basit headers takma imkanı sunmuyor motor. Standart kullanacak bi adama arasındaki farkları söylemek yararlı sadece bu konu altında.
Gönderen: bbhnda - Temmuz 26, 2013, 10:02:32 ÖÖ
artık bu konuları hem face te hem burada tartışmaktan gına geldi de nsx in s2000 in yanında eg kasa nasıl efsane oluyo bende bunu anlamıyom :D vtec2 hafif hemde esp yok esp çok hayatımı kurtardığı için söylüyorum bence olmazsa olmaz güvenlik donanımı.vtec2 hızı hissettiriyor fd6 hissettirmiyor. falan filan uzar bu konular sabah sabah :D
Gönderen: bbhnda - Temmuz 26, 2013, 10:05:29 ÖÖ
Konuyu motor modlamasına getirmeseniz de sahibi istediğine cevap bulsa arkadaşlar ? Her çıkan yeni modelde motor modlama işi git gide körleşmiş durumda civiclerde fd6 da son nokta bitirmişler zaten. En basit headers takma imkanı sunmuyor motor. Standart kullanacak bi adama arasındaki farkları söylemek yararlı sadece bu konu altında.

+1907 .fd6 yı japonlar tasarlamış bize alın size araba binin beyler adam akıllı demiş.özellikle motor modifiye isteyen uğraşmak isteyen eg ek vtec2 ies bunlar daha uyumlu. ama bi şey söyliyimmi motor modifiyesi yapmak istesem yani uğraşmak istesem turbo bi 2.5 wrx sti alırım bu yukarıdakilerden kat be kat keyif verir o araç.
Gönderen: DENON - Temmuz 26, 2013, 10:10:53 ÖÖ
artık bu konuları hem face te hem burada tartışmaktan gına geldi de nsx in s2000 in yanında eg kasa nasıl efsane oluyo bende bunu anlamıyom :D vtec2 hafif hemde esp yok esp çok hayatımı kurtardığı için söylüyorum bence olmazsa olmaz güvenlik donanımı.vtec2 hızı hissettiriyor fd6 hissettirmiyor. falan filan uzar bu konular sabah sabah :D
donanım konusunda vtec2 den falan 3 gömlek yukardadır ona kımse laf edemez orda bır sorun yok ama bu fd6 yı efsane falan yapmaz ;)
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 26, 2013, 10:13:24 ÖÖ
donanım konusunda vtec2 den falan 3 gömlek yukardadır ona kımse laf edemez orda bır sorun yok ama bu fd6 yı efsane falan yapmaz ;)
hocam taktın efsaneyee :) :) şu anda 20 25 yaş arası her genç için efsane fd6. adam ilk ies alıyor vtec2 ye geçiş yapıp fd6 ya geçiyor. senin yaşın itibariyle sen eg yi biliyorsun ve sana o efsaneee :) sizin kuşağa efsane dallas dizisi bizim kuşağa prison break lost filan :D :D
Gönderen: DENON - Temmuz 26, 2013, 10:19:43 ÖÖ
hocam taktın efsaneyee :) :) şu anda 20 25 yaş arası her genç için efsane fd6. adam ilk ies alıyor vtec2 ye geçiş yapıp fd6 ya geçiyor. senin yaşın itibariyle sen eg yi biliyorsun ve sana o efsaneee :) sizin kuşağa efsane dallas dizisi bizim kuşağa prison break lost filan :D :D
ben fd6 yı kullanıp vtec2 ye dönüş yapan cok adam tanırım , olaya donanım olarak değilde performans olarak bakarsak fd6 92 model bır d16a9 motorlu bir eg nın 5 sanıye yanında duramaz esp kapalı halde eg nın gırdıgı viraja giremez , eg yı efsane yapan ben değilim , eger ben eg yı efsane yapmaya çalışsaydım bugune kadar mutlaka bır eg sahıbı olurdum değil mi ? ama almadım , ancak daha öncede söylediğim gibi dünyada hondanın efsane olarak tabır edılen en sevılen kasa tipi her zaman EG olmuştur
Gönderen: bbhnda - Temmuz 26, 2013, 10:25:39 ÖÖ
ben fd6 yı kullanıp vtec2 ye dönüş yapan cok adam tanırım , olaya donanım olarak değilde performans olarak bakarsak fd6 92 model bır d16a9 motorlu bir eg nın 5 sanıye yanında duramaz esp kapalı halde eg nın gırdıgı viraja giremez , eg yı efsane yapan ben değilim , eger ben eg yı efsane yapmaya çalışsaydım bugune kadar mutlaka bır eg sahıbı olurdum değil mi ? ama almadım , ancak daha öncede söylediğim gibi dünyada hondanın efsane olarak tabır edılen en sevılen kasa tipi her zaman EG olmuştur

ben geçenlerde burada da yazdım top speed denemesi için çevre yoluna çıkmıştım viraj içinde oç nin teki 190 la önüme kırdı direksiyon kırdım bakın kırdım diyorum araba 3 şerit saptı o hızda ama kontrol genede bendeydi. esp açıktı devreye girmedi.yol kuruydu. 160-170 oyuncak gibi hızlar fd6 için.tabi virajdan viraja değişebilir.ankarada ümitköy köprüsünün berisinde bilenler bilir bir sapak diyim sağa dönüş var bi cruze ile kapıştıktan sonra ( sonuç tabiki ben :D) dönmem gerekiyodu dönüşe 105 ile girdim arkadakiler bile dondu kaldı herif napcağını şaşırdı araba resmen esnedi ama gene çizgisinden sapmadı eg kasa bu 2 durumda napardı bilmiyorum yol tutuş olarak ben yaşadığım 2 ciddi olayı paylaşmak istedim yol tutuş olarak . fd6 kötü falan yol tutmuyor yani söz meclisten dışarı millet işte yol tutmuyor falan diyo bu kasalar ağızlarına kürekle vurasım geliyor. hondanın efsanesi de nsx dir .
Gönderen: DENON - Temmuz 26, 2013, 10:34:12 ÖÖ

ben geçenlerde burada da yazdım top speed denemesi için çevre yoluna çıkmıştım viraj içinde oç nin teki 190 la önüme kırdı direksiyon kırdım bakın kırdım diyorum araba 3 şerit saptı o hızda ama kontrol genede bendeydi. esp açıktı devreye girmedi.yol kuruydu. 160-170 oyuncak gibi hızlar fd6 için.tabi virajdan viraja değişebilir.ankarada ümitköy köprüsünün berisinde bilenler bilir bir sapak diyim sağa dönüş var bi cruze ile kapıştıktan sonra ( sonuç tabiki ben :D) dönmem gerekiyodu dönüşe 105 ile girdim arkadakiler bile dondu kaldı herif napcağını şaşırdı araba resmen esnedi ama gene çizgisinden sapmadı eg kasa bu 2 durumda napardı bilmiyorum yol tutuş olarak ben yaşadığım 2 ciddi olayı paylaşmak istedim yol tutuş olarak . fd6 kötü falan yol tutmuyor yani söz meclisten dışarı millet işte yol tutmuyor falan diyo bu kasalar ağızlarına kürekle vurasım geliyor. hondanın efsanesi de nsx dir .
nsx hondanın egzotic car sınıfındadır , ferrari ne ise nsx de dünyada odur , s2000 1999-2005 yılları arasında litre başına en fazla hp üreten sıralamasında en tepede olmuşttur, b16b ek9 typer  en ıyı pist süresi yapmıştır falan vs..... , benım takıldıgım noktayı anlayamadınız yada ben anlatamadım ben efsane kısmına takılıyorum daha 1 sene önce üretimi durmuş aracı n efsane ilan edilmesi komik benım için :D bu daha gecen sene albüm yapmış şarkıcının best of cıkarması gibi bişey
Gönderen: AhmetCvc - Temmuz 26, 2013, 11:18:43 ÖÖ
Makyajlı kasa ve premium veya elegance alacaksan sat,al derim.Makyajsız alacaksan siyah renk dışında düşünme bence.
Gönderen: teachers71 - Temmuz 26, 2013, 11:24:46 ÖÖ
makyajlı kasa görünüm olarak nefarkı var makyajsızdan..
Gönderen: Refik_Yavaş - Temmuz 26, 2013, 11:31:50 ÖÖ
makyajlı kasa görünüm olarak nefarkı var makyajsızdan..
Makyajlı kasada sis farları ve ön panjur çok dikkat çekici şekilde farklı. mağlum sitede incelersen görürsün bu farkı :)
Gönderen: mali - Temmuz 26, 2013, 11:43:47 ÖÖ
FD6 üretimi en uzun süre devam etmiş civic modelidir.
bu bile onu efsane kasa yapar
eg de güzel araba ama üstüne gelen kasa güzelleşti
bir eg si ile vti yan yana koysan aynı motor aynı para olsa kim neyi alır
ek kasadan sonrada vtecle görüntüyü yine bözdu ama makyajladı ve kurtardı ;)
vtec ten sonra fd6 geldi ve modifiyeye en yatkın kasa bence de FD6

şu soruyu kendinize sorun honda bütün modelleri sıfırını çıkardı
siz hangisini alırdınız

ben ek kasayla fd6 arasında kalırdım
sizde kendinize sorun ;)
Gönderen: DENON - Temmuz 26, 2013, 11:46:39 ÖÖ
FD6 üretimi en uzun süre devam etmiş civic modelidir.
bu bile onu efsane kasa yapar
eg de güzel araba ama üstüne gelen kasa güzelleşti
bir eg si ile vti yan yana koysan aynı motor aynı para olsa kim neyi alır
ek kasadan sonrada vtecle görüntüyü yine bözdu ama makyajladı ve kurtardı ;)
vtec ten sonra fd6 geldi ve modifiyeye en yatkın kasa bence de FD6

şu soruyu kendinize sorun honda bütün modelleri sıfırını çıkardı
siz hangisini alırdınız

ben ek kasayla fd6 arasında kalırdım
sizde kendinize sorun ;)
ben direk eg yada crx alırdım
Gönderen: Glthns - Temmuz 26, 2013, 12:35:48 ÖS
Konu efsane konusu değil ki :) FD6'nın efsane olması için biraz eskimesi gerekir. Bir söz vardır Efsaneler güzeldir ama eskidir diye. Bunu göze alın ilk sayfada yazdığım gibi makyajlı alınmıcaksa VTEC 2 iyidir iyi.
Gönderen: AhmetCvc - Temmuz 26, 2013, 01:53:54 ÖS
Makyajlı kasada panjur,sis farı,arka stoplar dışında değişen ön tampon daha dikkat çekici,makyajsızlardaki yuvarlak ice doğru giden tampon,makyajlılarda dışa doğru sert çıkıyor.Buna keza makyajsız kasaların da sis farı daha güzel.
Gönderen: DENON - Temmuz 26, 2013, 01:56:58 ÖS
Konu efsane konusu değil ki :) FD6'nın efsane olması için biraz eskimesi gerekir. Bir söz vardır Efsaneler güzeldir ama eskidir diye. Bunu göze alın ilk sayfada yazdığım gibi makyajlı alınmıcaksa VTEC 2 iyidir iyi.
hay bin yaşa , demek ıstediğim budur
Gönderen: HONDAHAN - Temmuz 26, 2013, 02:04:16 ÖS
Konuyu ve seviyeli tartışmayı beğendim, ben de dahil olacağım. :)

Konu FD6 efsane konusu değildir bu doğru, FD6 nın efsane olup olmayacağını 15 sene sonra göreceğiz. Ha şahsi fikrim de odur ki FD6 15 sene sonra efsane diyeceğimiz arabadır.

Konu motor modifiyesi konusu da değildir, otomatikman FD6 ya şu yapılamıyor bu yapılamıyor diye tartışmanın da bir manası yok.

Konu Vtec2 'mi FD6 'mıdır ki bu tartışmaya ben bişey demem sadece gülerim. :D Hoşsohbet forumlar.
Gönderen: hondatürk - Temmuz 26, 2013, 02:17:53 ÖS
Konuyu ve seviyeli tartışmayı beğendim, ben de dahil olacağım. :)

Konu FD6 efsane konusu değildir bu doğru, FD6 nın efsane olup olmayacağını 15 sene sonra göreceğiz. Ha şahsi fikrim de odur ki FD6 15 sene sonra efsane diyeceğimiz arabadır.

Konu motor modifiyesi konusu da değildir, otomatikman FD6 ya şu yapılamıyor bu yapılamıyor diye tartışmanın da bir manası yok.

Konu Vtec2 'mi FD6 'mıdır ki bu tartışmaya ben bişey demem sadece gülerim. :D Hoşsohbet forumlar.

15 sene sonra çok doğru fd 6 değil ama vtec 2 yada fb7 >%6rol >%6rol >%6rol
Gönderen: exceLLency - Temmuz 26, 2013, 02:26:50 ÖS
:) 15 sene sonra değilde bana göre benim bütçemde fd6 efsanedir.Biraz daha param olsa S2000 efsanedir...

Görsel modifiyenin en çok yakıştığı araç FD6 dır bunu gözardı edemeyiz, body kit olsun jant olsun vs vs. farlar stoplar herşey gidiyor.Düzü de güzel mugeni de güzel RR`ı da güzel, r16 motor var pek modifiyeye izin vermiyor ama 240 hp FD6 mız da var TR`de....

FD6 ya efsane denmesinin bence tek sebebi Honda`nın sedan kasada yaptığı en son güzel kasanın bu olmasıdır....

Vtec uzun güzel,
FD6 şişman güzel.

Bana göre Vtec efsane kasaysa FD6 kesinlikle efsane olacaktır.
Gönderen: hondatürk - Temmuz 26, 2013, 02:27:52 ÖS
üstad bi satamadın gitti vtec'i baksana biz işi büyüttük burda arkadaşlarlaaaa >%6rol >%6rol >%6rol
Gönderen: HONDAHAN - Temmuz 26, 2013, 02:53:07 ÖS

fb7 miiiii  :vaww :D :D canım benim yaaa  <nohapy  >%6rol
Gönderen: hondatürk - Temmuz 26, 2013, 02:54:32 ÖS

bu fb7 değil , makyajlısı  >%Sakin
Gönderen: HONDAHAN - Temmuz 26, 2013, 02:59:12 ÖS

bu fb7 değil , makyajlısı  >%Sakin

:D :D Sus sus http://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c    3:48    :D :D :D
Gönderen: hondatürk - Temmuz 26, 2013, 03:09:05 ÖS
pigi
Gönderen: teachers71 - Temmuz 26, 2013, 06:20:29 ÖS
üstad bi satamadın gitti vtec'i baksana biz işi büyüttük burda arkadaşlarlaaaa >%6rol >%6rol >%6rol
aynen. şaka biyana çok doyurucu bi konu oldu. arabaya fiyat biçebilsem belki adım atıcamda.piyasada öle abuk sabuk fiyatlar varki. ben fiyat koyarken "abi bakma sen o internetteki fiyatlara" diyenler varda bana "makul fiyata fd6 bulun" deyince sıkıntı orda başlıyor. 26.5 yazayım diyorum.kimi çok bulurken kimide az buluyor.(galiba makul fiyat budur). sonuçta bunu satıp üstüne koyup yine honda alıcaz. satarken netteki fiyatların 2-3 bin altına satıp alırken alırken internetteki fiyatların 2-3 bin lira altında araç bulabicezmi.iş burda düğümleniyor. :)
Gönderen: bbhnda - Temmuz 26, 2013, 06:23:16 ÖS
güzel soru.
Gönderen: hondatürk - Temmuz 26, 2013, 07:09:13 ÖS
aynen. şaka biyana çok doyurucu bi konu oldu. arabaya fiyat biçebilsem belki adım atıcamda.piyasada öle abuk sabuk fiyatlar varki. ben fiyat koyarken "abi bakma sen o internetteki fiyatlara" diyenler varda bana "makul fiyata fd6 bulun" deyince sıkıntı orda başlıyor. 26.5 yazayım diyorum.kimi çok bulurken kimide az buluyor.(galiba makul fiyat budur). sonuçta bunu satıp üstüne koyup yine honda alıcaz. satarken netteki fiyatların 2-3 bin altına satıp alırken alırken internetteki fiyatların 2-3 bin lira altında araç bulabicezmi.iş burda düğümleniyor. :)

işte yorumun kralı bu olsa gerek ; çok doğru
Gönderen: BHAAL - Temmuz 26, 2013, 10:01:40 ÖS
vtec2 için 30-35 diyen halt etmiş de 25 civarı hakkıdır diye düşünüyorum. istediğin kadar süsle yükle eski araç eski araçtır, zira tüm dinamikleri ve aparatları değişiyor her kasa değiştiğinde. ben fb7 ilk aldığımızda elimdeki fd6 çok daha iyi bu ne ya demiştim, ama şimdi fd6ya oturunca nerdeydi bunun katlanır ayna şeysi, yada bilgisayarı nerde bunun diyorum. güncel teknoloji eski araçların değerinin hızla düşmesine neden oluyor. vtec2mi sattığım gün yarım saat ağlamıştım bu fd6 ne yavaş araba diyerek ama şimdi vtec2lerin içine oturunca oyuncak gibi geliyor, içi boş zira, günü gelince hepsi hiç olmaya yüz tutuyor. o yüzden mümkün olduğunca genç araç kullanmanızı tavsiye ederim, zira eskidikçe her yönden kaybettiriyor.