Gönderen Konu: ufak bir kaza /Parça değişim-Onarım Hangisi  (Okunma sayısı 8949 defa)

MerT01__civic

Ynt: ufak bir kaza /Parça değişim-Onarım Hangisi
« Yanıtla #25 : Mayıs 16, 2012, 10:54:41 ÖS »
peki teşekkürler arkadaşlar.sende bugün baya bela savmışsın dostum evden çıkmadan duayı eksik etme arabaya kuran as.

Valla kuranımız aldığım günden beri var.

Ben dün kötü bir düşünce geçirdim aklımdan Malum komşu için. Ondan oldu bu.Neyse sağlık olsun.Zaten kendimi eve atana kadar neler çektim ben bilirim. Yolda 2 kişi daha vuruyordu Zor kurtardım 2 sindende. Eve geldim odaya kapadım kendimi :)
nerde ikamet ediyosun şehir de  e vallah toplanalım bi buluşma yapıp senin bu komşuyu dövmek lazı m adamı görmeden  tanımadan adama böle kin kaptım izmirde olsan üstüne basarak sölüyom yeminle geilrdim adamıa  dövmeye
:D :)) abi alemsin ya.. ama yemin ederim bende de öyle bir düşünce oldu.. adam tam kıl biri galiba

mertkan677

« Yanıtla #26 : Mayıs 17, 2012, 11:28:43 ÖÖ »
kardeşim çok geçmiş olsun cana gelmemiş ya boşver gerisini yapılcak şeyler bunlar .

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #27 : Mayıs 17, 2012, 11:30:32 ÖÖ »
kardeşim çok geçmiş olsun cana gelmemiş ya boşver gerisini yapılcak şeyler bunlar .

Teşekkür ederim.Cana gelmedikten sonrası sorun değil. Mal mülk önemli değil. Bugün var yarın yok.

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #28 : Mayıs 17, 2012, 04:06:54 ÖS »
Bugün arabayı güzel yıkadım. Sonra gittim servise. Ömer bey var Daha önceden tanışıyoruz kendisiyle. Sağolsun ilgilendi.ÇAmurluk düzeltilecek. Stop değişecek. Tamponu hallederiz dedi.Artık ister değişşin ister boyasınlar. Malum tampon araçtan değil :)

Pazartesi vericem aracı Haftasonu düğün falan var :)

cem_kilinc

« Yanıtla #29 : Mayıs 17, 2012, 04:24:13 ÖS »
trafikteki araç ne asarsanız asın kazada yapar, bozulurda canınızı sıkmayın. eksper malum kime çalışıyorsa onunu çıkarlarını korur. yani yapılabilicek bir parçaya direk değişim vermezler.

hangover

« Yanıtla #30 : Mayıs 17, 2012, 09:04:18 ÖS »
Bugün arabayı güzel yıkadım. Sonra gittim servise. Ömer bey var Daha önceden tanışıyoruz kendisiyle. Sağolsun ilgilendi.ÇAmurluk düzeltilecek. Stop değişecek. Tamponu hallederiz dedi.Artık ister değişşin ister boyasınlar. Malum tampon araçtan değil :)

hocam tampona çok macun yidirceklerse değişmesini iste exper gelmeden kırsınlar tırnakları sağı solu. ilerde o plastik macunu çatlatıcak ve gözüne batıcak boyatmak isteciksein cebinden çıkıcak. çamurluk düzeltilip boyanması iyi olmuş, kapı sacı ön çamurluk değişmeleri basittir , arka çamurluk değişen aracı ben almam şahsen, nasıl bir işlem yapıldığını görsen anlarsın dediğimi, kesme biçme kaynak macun birsürü işlem gerektiriyo. geçmiş olsun çok

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #31 : Mayıs 17, 2012, 09:08:21 ÖS »

hocam tampona çok macun yidirceklerse değişmesini iste exper gelmeden kırsınlar tırnakları sağı solu. ilerde o plastik macunu çatlatıcak ve gözüne batıcak boyatmak isteciksein cebinden çıkıcak. çamurluk düzeltilip boyanması iyi olmuş, kapı sacı ön çamurluk değişmeleri basittir , arka çamurluk değişen aracı ben almam şahsen, nasıl bir işlem yapıldığını görsen anlarsın dediğimi, kesme biçme kaynak macun birsürü işlem gerektiriyo. geçmiş olsun çok

Tamam hocam Tampon işini söylerim. Gerekirse dediğin gibi tırnakları falan kırarız

nuri_kutlu

« Yanıtla #32 : Mayıs 17, 2012, 10:10:15 ÖS »
Geçmiş olsun.
Hasar çok rahat yaptırıalcak bişey eğer boyada kırılma olmazsa boyatmana dahi gerek kalmaz.. Pasta attırırsın bi bakarsın..

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #33 : Mayıs 21, 2012, 09:37:44 ÖÖ »
Aracı bu sabah teslim ettim. Çamurluk düzelecek. Tamponu değiştirelim dedim Kabul etmediler. katılımı olmasa bile ilgili sigorta şirketinin tamir merkezine yollanıp mini onarımla yapılıyor dedi.

Jant kapagında biraz ezilme vardı (Çok belli değil.) Başka kapağı kaldırıma sürtmüştüm. Yer değişimi yapabilir miyiz diye sordum okey verdiler. kötü olan değişecek.

Servisimden zaten memnunum. Bu hasarıda temiz bir şekilde yapacaklarına inanıyorum.

Allah beterinden saklasın. Servisten çıkınca nazar boncuğu takacagım :) Kur'an-ı Kerim asılı Birde boncuğumuz olsun. (Sticker mi yapsam bilmiyorum) uygun biryer bulursam Sticker yaptırırım.

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #34 : Mayıs 22, 2012, 08:10:13 ÖS »
Dedem yogun bakıma alınmış Araç serviste Sabah geri isteyeceğim aracı teslim ederler mi ? Bilgisi olan var mı ?? Etmeselerde zorla almaya çalışacagım.

Daha once basına gelen oldu mu ne diyorsunuz aracı alabilri miyim.

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #35 : Mayıs 22, 2012, 08:31:09 ÖS »
Dedem yogun bakıma alınmış Araç serviste Sabah geri isteyeceğim aracı teslim ederler mi ? Bilgisi olan var mı ?? Etmeselerde zorla almaya çalışacagım.

Daha once basına gelen oldu mu ne diyorsunuz aracı alabilri miyim.
geçmiş olsun allah acil şifalar versin araçını aırsın üstelemen lazım

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #36 : Mayıs 22, 2012, 08:41:32 ÖS »
Teşekkür ederim.Vermeleri gerekir diye düşünüyorum. Bilmiyorum sabah ola hayrola....

mertkan677

« Yanıtla #37 : Mayıs 22, 2012, 08:44:30 ÖS »
onarım başladıysa verirler mi bilemiyorum şansını dene yine de.

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #38 : Mayıs 22, 2012, 08:57:31 ÖS »
onarım başladıysa verirler mi bilemiyorum şansını dene yine de.

Dün bıraktım exper bakmış Başlamış olabilirler.

Valla bilmiyorum bi şekilde verecekler. Sıradan bı durum değil bi şekilde gitmem lazım. 1 2 gğn değil ki kiralık araçla gideyim belki 10 belki 30 gün kalmam gerekecek .

Yarıda bırakırlar gelince tamamlasınlar. Her iki durumda mümkün bilmiyorum

becoca

• __ByR@Mm__
« Yanıtla #39 : Mayıs 23, 2012, 08:02:15 ÖÖ »
Aracı az önce aldım. Başlanmamış daha.

Bu arada exper raporunu gördüm. Çamurlukta kırılma var tamir olmaz yazmış. Değişecekler. Sizlerin yorumu nedir bu duruma.?

Değiştirilsin mi başka bir yolu yordamı var mıdır ?

mertkan677

« Yanıtla #40 : Mayıs 23, 2012, 08:09:52 ÖÖ »
Değişmesi kötü olmuş biraz bastır belki tamire gider yol tekrar geçmiş olsun.