http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-acilll-satilik-son-fiyat-103389421/detay/Bu nasıl Bursadan tanıyan var mı?
2. İlan daha ıyı gbi
Alıntı yapılan: berk-sinan - Kasım 21, 2012, 09:38:02 ÖS2. İlan daha ıyı gbiSizin aracı satma gibi bir niyetiniz var sanırım,diğer konuda takas yapacağınızı söylemişsiniz.Aracınız nasıl model vs. düşündüğünüz rakam nedir.
Bursadaki aracı dıkkaldırımda bankanın onunde dıkılırken gordum cok alımlı duruyordu fakat ılk dıkkatımı ceken cukurdan gecerken tıkırtılı gectı basıklıktan dolayı dıye dusundum ama nıyetıne gırersen baktır altınada muhakkak
illaki kardeşim sadece fikrimi söyledım üzerine alınacak bırsey yok yanı sıkıntı yok keyıflı forumlar
ls lere bu parayı verecegine es al 26 27 arası bence en mantıklısı buna jant al sıs al fılm yaptır zeno taktır derken es fıyatını bulacak ve arac halende es gıbı olmayacak tatmın etmeyecek bence es sade durusu bıle güzel sahsen ben es aldım ve on numarada ılgısı oluyo bakan bırdaha bakıyo aracıma
dostum acele etme nasipse gelir bulur seni , bu arada kimse üstüne alınmasın ama herkes kesesine göre arabaya bakıyor , allah gönlüne göre versin oktay
ben aylarca aradım belki 16-17 araca baktım hıcbırı ıle anlasamadık ayak ustu muhabbet esnasında lafı acıldı bırı cıktı benım arkadasta vardedı baktık begendık ertesı gun satısı yaptık tamamen kısmet bu ısler