TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: oktayoo - Kasım 16, 2012, 04:44:02 ÖS
-
Konuştuk adamla sağ ön çamurluk ve ön arka tamponlarda boya var diyo değişen yokmuş,157binde pazarlıkta yapıcaz.Gelip görün diyo,ne düşünüyorsunuz alınır mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-acill-satilik...fiyat-dustuuu-77185027/detay/
-
aslında olması gereken fiyatı istiyo adam alınabilir bence büyük bir sıkıntısı yoksa..
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-acilll-satilik-son-fiyat-103389421/detay/
Bu nasıl Bursadan tanıyan var mı?
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-acilll-satilik-son-fiyat-103389421/detay/
Bu nasıl Bursadan tanıyan var mı?
bence ucuz ekstralı modifiye , bahsettiği gibiyse değişen yok km az makyajlı kasa 25 ten aşagı vermiyor ben derim kaçırmayın alırken iyice kontrol ettirin cidden uygun fiyata veriyor
-
Yanlarda hava yastığı var demiş ls lerde yok yarın arayalım bakalım,bursa dan tanıyanlar varmı?
-
2. İlan daha ıyı gbi
-
2. İlan daha ıyı gbi
Sizin aracı satma gibi bir niyetiniz var sanırım,diğer konuda takas yapacağınızı söylemişsiniz.Aracınız nasıl model vs. düşündüğünüz rakam nedir.
-
fikir vermesi açısından arkadaşımın biri geçen hafta 1.ilandaki aracın aynısı boya yok lpg yok, çelik jant yok 60000 km 25000 e aldı
-
2. İlan daha ıyı gbi
Sizin aracı satma gibi bir niyetiniz var sanırım,diğer konuda takas yapacağınızı söylemişsiniz.Aracınız nasıl model vs. düşündüğünüz rakam nedir.
2. İlan daha ıyı gbi
2005 beyaz manuel vtec ls
127000 km de.sol ön çamurluk
ve kaput değişeni var belden
aşagı boyalı 24000 tl
düşünüyorum.
-
piyasa ederıne donuyor mu ne ....
-
Bursadaki aracı dıkkaldırımda bankanın onunde dıkılırken gordum cok alımlı duruyordu fakat ılk dıkkatımı ceken cukurdan gecerken tıkırtılı gectı basıklıktan dolayı dıye dusundum ama nıyetıne gırersen baktır altınada muhakkak
-
Bursadaki aracı dıkkaldırımda bankanın onunde dıkılırken gordum cok alımlı duruyordu fakat ılk dıkkatımı ceken cukurdan gecerken tıkırtılı gectı basıklıktan dolayı dıye dusundum ama nıyetıne gırersen baktır altınada muhakkak
teşekkürler
-
Bu nasıl arkadaşlar gören tanıyan ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-acil-orjinal-arac-106295726/detay
-
güncel
-
yaramaz kardeşim hasat o araba girme derim bilen biri olarak
-
ls lere bu parayı verecegine es al 26 27 arası bence en mantıklısı buna jant al sıs al fılm yaptır zeno taktır derken es fıyatını bulacak ve arac halende es gıbı olmayacak tatmın etmeyecek bence es sade durusu bıle güzel sahsen ben es aldım ve on numarada ılgısı oluyo bakan bırdaha bakıyo aracıma :)
-
dostum acele etme nasipse gelir bulur seni , bu arada kimse üstüne alınmasın ama herkes kesesine göre arabaya bakıyor , allah gönlüne göre versin oktay
-
illaki kardeşim sadece fikrimi söyledım üzerine alınacak bırsey yok yanı sıkıntı yok keyıflı forumlar :)
-
illaki kardeşim sadece fikrimi söyledım üzerine alınacak bırsey yok yanı sıkıntı yok keyıflı forumlar :)
Bide es lerde sunroof varki en önemlisi o bence
-
Teşekkürler arkadaşlar,kısmet bakalım.
-
ls lere bu parayı verecegine es al 26 27 arası bence en mantıklısı buna jant al sıs al fılm yaptır zeno taktır derken es fıyatını bulacak ve arac halende es gıbı olmayacak tatmın etmeyecek bence es sade durusu bıle güzel sahsen ben es aldım ve on numarada ılgısı oluyo bakan bırdaha bakıyo aracıma :)
dostum haklısında 26-27 ye düzgün es veren yok ki!
-
dostum acele etme nasipse gelir bulur seni , bu arada kimse üstüne alınmasın ama herkes kesesine göre arabaya bakıyor , allah gönlüne göre versin oktay
Teşekkür ederim,aynen öyle kesemize göre buluruz inşallah.
-
ben aylarca aradım belki 16-17 araca baktım hıcbırı ıle anlasamadık ayak ustu muhabbet esnasında lafı acıldı bırı cıktı benım arkadasta vardedı baktık begendık ertesı gun satısı yaptık tamamen kısmet bu ısler
-
ben aylarca aradım belki 16-17 araca baktım hıcbırı ıle anlasamadık ayak ustu muhabbet esnasında lafı acıldı bırı cıktı benım arkadasta vardedı baktık begendık ertesı gun satısı yaptık tamamen kısmet bu ısler
güle güle kazasız belasız kullanın,aynen dediğiniz gibi kısmette varsa kimse durduramaz.
-
bencede :) tazmanya için cok güzel oluyo :)
-
Diğer konuda belirttiğim sebeplerden vtec2 den vazgeçmek zorunda kaldım. 1.6 ies bakıcaz artık.konu kapatılabilir.