Aracım 2.Gen crx alalı 1 ay olmadı, aslında araç abimin fakat abim, benim aracım dememde sakıncası olmadığını düşündüğünden benim diyorum

her neyse kendisi tatilde ve araç 1 haftadır kapıda yatıyordu tozlanmıştı elime bezi kaptım silmeye başladım.
Tanımadığım insanlar BUNUN MODASI GEÇTİ ARTIK,KİLOSU 2 LİRADAN ALAYIM,KARDEŞ SPORCUMUSUN SEN,ABİ 0-100'Ü KAÇ BUNUN,(mahallede balkonda oturan teyzeler ise),SOKAKTA ARABAMI YIKANIRMIŞ KESİN ZÜPPE,ohahh çüşşş ne oluyor ya sonuçta 91 model araba arkadaş kendinize gelin tamam boyası cilası makyajı dikkat çekici ama bu kadar da değil şaka gibi birde çizmişler bugün farkettim 7-8 liralık maxımum 10 liralık araç bu öfke tepki nedir ne oluyor sinirim bozuldu çıktım yukarı eve.
Sizlerinde buna benzer sinirlendiğiniz ya da övündüğünüz olayları paylaşmanızı açıkcası merak ediyorum, şunu da belirtmek isterim 1 ay öncesine kadar araç sahibi değildik ama gidipte milletin aracına zarar vermek aklımdan bile geçmedi geçmezde bunun olayı nedir yaww çok etkiledi beni bu konu sizlerle paylaşmak istedim