Arkadaşlar Plasti Dip İle Alakalı Her Türlü Sorunuza Cevap Vermekten Keyif Duyacağım,Piyasada Kötüleyen-Bilen-Bilmeyen Kişi Çok. Folyoya Göre Büyük Avantajları Olan Bu Ürünü Tanıyalım-Tanıtalım İstiyorum
dayanıklılığı hakkınde bilgi verebilirmisiniz
Alıntı yapılan: kacaman - Ocak 10, 2014, 10:54:31 ÖSdayanıklılığı hakkınde bilgi verebilirmisiniz ürün esnekliği 1 de 4 olduğu için yaz kış ufak darbelere karşı çok sağlam. Yapılan araçlara birebir 5 sene garantisini Verebiliyoruz. Türkiye'de yeni sayılan bu ürün 40 senedir bir çok sektörde 5 seneye yakın otomobil sektöründe yurtdışında bir çok ülkede kullanılıyor. Önemli detayı mutlaka ürün alınan veya uygulamaya yaptırılan bayinin gerçek bayi olup performix plasti dip ürünü sattığından emin olmanız. Sevilen ve talep gören bir ürün olduğu için sahtesi piyasada ne yazık ki mevcut. Daha detaylı bilgiyi özel mesaj olarak sorabilirsiniz severek cevaplarım
tazyikli su ile yıkayınca boyada atma oluyormu?
benim kaputta güneş yanığı var. boya yaptırmak istemiyorum. bu uygulama işimi görürmü?
teşekkürler
@BİTEC Allah'tan cevap vermiş yoksa 6,7,8,9.... gidecekmiş. ( Takip demektense makara olsun dedim )
o gün sitede bir anormallik vardı. mesajı yazdıktan sonra göndermedi. birkaç kez tekrarlayınca böyle oldu.
@HONDAHAN baktım fotoaktuel saydırmaya başladı ben de olaya bari ben müdahele edeyim dedim