TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Refik_Yavaş - Ocak 10, 2014, 10:16:10 ÖS

Başlık: Plasti Dip. Merak Ettiğiniz Her Soruyu Cevaplamaya Hazırım :)
Gönderen: Refik_Yavaş - Ocak 10, 2014, 10:16:10 ÖS
Arkadaşlar Plasti Dip İle Alakalı Her Türlü Sorunuza Cevap Vermekten Keyif Duyacağım,Piyasada Kötüleyen-Bilen-Bilmeyen Kişi Çok. Folyoya Göre Büyük Avantajları Olan Bu Ürünü Tanıyalım-Tanıtalım İstiyorum :)
(http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/844/czlq.jpg) (https://imageshack.com/i/ngczlqj)
Başlık: Ynt: Plasti Dip. Merak Ettiğiniz Her Soruyu Cevaplamaya Hazırım :)
Gönderen: kacaman - Ocak 10, 2014, 10:54:31 ÖS
dayanıklılığı hakkınde bilgi verebilirmisiniz
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 11, 2014, 08:07:03 ÖÖ
benim kaputta güneş yanığı var. boya yaptırmak istemiyorum. bu uygulama işimi görürmü?
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 11, 2014, 08:07:43 ÖÖ
benim kaputta güneş yanığı var. boya yaptırmak istemiyorum. bu uygulama işimi görürmü?
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 11, 2014, 08:08:49 ÖÖ
Arkadaşlar Plasti Dip İle Alakalı Her Türlü Sorunuza Cevap Vermekten Keyif Duyacağım,Piyasada Kötüleyen-Bilen-Bilmeyen Kişi Çok. Folyoya Göre Büyük Avantajları Olan Bu Ürünü Tanıyalım-Tanıtalım İstiyorum :)
(http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/844/czlq.jpg) (https://imageshack.com/i/ngczlqj)
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 11, 2014, 08:09:28 ÖÖ
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 11, 2014, 08:24:40 ÖÖ
Gönderen: BiTEC - Ocak 13, 2014, 11:57:36 ÖÖ
birebir rengi olmaz fakat işinizi görür...plastidip renkleri mat renkli oluyor...kaputun üzerini kaplatıyorsunuz istediğinizde zarar vermeden kolayca sökülüyor...
Refik daha detaylı bilgilendirir...
Gönderen: teachers71 - Ocak 13, 2014, 05:45:46 ÖS
Bu uygulamayla, direksiyon logosunun içini kırmızı boyamak mümkünmüdür?
Gönderen: davyjones24 - Ocak 13, 2014, 07:34:29 ÖS
tazyikli su ile yıkayınca boyada atma oluyormu?
Gönderen: Refik_Yavaş - Ocak 14, 2014, 02:21:45 ÖÖ
ürün esnekliği 1 de 4 olduğu için yaz kış ufak darbelere karşı çok sağlam. Yapılan araçlara birebir 5 sene garantisini Verebiliyoruz. Türkiye'de yeni sayılan bu ürün 40 senedir bir çok sektörde 5 seneye yakın otomobil sektöründe yurtdışında bir çok ülkede kullanılıyor. Önemli detayı mutlaka ürün alınan veya uygulamaya yaptırılan bayinin gerçek bayi olup performix plasti dip ürünü sattığından emin olmanız. Sevilen ve talep gören bir ürün olduğu için sahtesi piyasada ne yazık ki mevcut. Daha detaylı bilgiyi özel mesaj olarak sorabilirsiniz severek cevaplarım
Gönderen: kacaman - Ocak 14, 2014, 02:23:05 ÖÖ
ürün esnekliği 1 de 4 olduğu için yaz kış ufak darbelere karşı çok sağlam. Yapılan araçlara birebir 5 sene garantisini Verebiliyoruz. Türkiye'de yeni sayılan bu ürün 40 senedir bir çok sektörde 5 seneye yakın otomobil sektöründe yurtdışında bir çok ülkede kullanılıyor. Önemli detayı mutlaka ürün alınan veya uygulamaya yaptırılan bayinin gerçek bayi olup performix plasti dip ürünü sattığından emin olmanız. Sevilen ve talep gören bir ürün olduğu için sahtesi piyasada ne yazık ki mevcut. Daha detaylı bilgiyi özel mesaj olarak sorabilirsiniz severek cevaplarım
bilgiler için teşekkürler
Gönderen: Refik_Yavaş - Ocak 14, 2014, 02:23:11 ÖÖ
tazyikli su ile yıkayınca boyada atma oluyormu?
tabiki olmuyor. Bir çok test videosu nette mevcut ve kendi denemelerimizin sonucunda da atma kalkma gibi problemler gözükmüyor.
Gönderen: Refik_Yavaş - Ocak 14, 2014, 02:24:51 ÖÖ
hocamın da bahsettiği gibi plasti dip mat zeminli bir ürün. Parlatıcı serisi tabiki mevcut ama bir folyo parlaklığına erişmiyor. Zaten ürünün mantığı vernik v.b kimyasal barındırmadığı için alt zemine hiç bir koşulda zarar vermemesi.
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 14, 2014, 08:13:51 ÖÖ
teşekkürler
Gönderen: Refik_Yavaş - Ocak 14, 2014, 10:58:20 ÖS
teşekkürler
Rica Ederim
Gönderen: Albayrak - Ocak 15, 2014, 07:46:22 ÖS
krom kaplama jantlarım var, bunları mat siyah plasti dip kaplatmak istiyorum... takımı hakkında PM den görüşebilir miyiz ?
ayrıca kromu da tutuyor bu boya dimi ?
Gönderen: Refik_Yavaş - Ocak 16, 2014, 11:14:25 ÖS
PM yolluyorum :)
Gönderen: HONDAHAN - Ocak 17, 2014, 10:30:57 ÖÖ
@BİTEC Allah'tan cevap vermiş :D yoksa 6,7,8,9.... gidecekmiş. :D  ( Takip demektense makara olsun dedim )
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 17, 2014, 11:30:53 ÖÖ
@BİTEC Allah'tan cevap vermiş :D yoksa 6,7,8,9.... gidecekmiş. :D  ( Takip demektense makara olsun dedim )
o gün sitede bir anormallik vardı. mesajı yazdıktan sonra göndermedi. birkaç kez tekrarlayınca böyle oldu.:):):):):):)
Gönderen: HONDAHAN - Ocak 17, 2014, 12:30:59 ÖS
o gün sitede bir anormallik vardı. mesajı yazdıktan sonra göndermedi. birkaç kez tekrarlayınca böyle oldu.:):):):):):)

:D Eyvallah abi şaka yaptım ;)

Gönderen: BiTEC - Ocak 17, 2014, 07:53:10 ÖS
@HONDAHAN  baktım fotoaktuel saydırmaya başladı ben de olaya bari ben müdahele edeyim dedim :D
Gönderen: fotoaktuel - Ocak 18, 2014, 07:34:28 ÖÖ
@HONDAHAN  baktım fotoaktuel saydırmaya başladı ben de olaya bari ben müdahele edeyim dedim :D
:):):):):):):):):)