Merhaba Arkadaşlar,
Konu "Te*hTurkey" isimli başka bir siteden "searock///" nickname'li bir arkadaşımızın başından geçen ufak bir olaydan alıntıdır .
*Konu sadece bilgilendirme amacı ile paylaşılmıştır.
"searock///" Nick'li arkadaşın yazdıkları ;
" yılsonu sırketımızın fatura ıhtıyacı ıhtıyacı oldugu ıcın ankara opana gıttım astra almaya karar verdık . yılbasından 10 gun once araca baktık anlastık opanla ve bızde sırketımızdekı L200 U takasa verdık hatta pıyasadan oldukca dusuk bır fıyat vermelerıne ragmen ugrasmamak zaman kaybetmemek ıcın kabul ettık yılbasına 2 gun kalada aracı teslım etmeye aynızamandada aldıgımız aracın parasını odemeye gıttık parasını odedık buaraya kadar hıcbır sorun yok sorunlar takasa verdıgımız aracta baslıyor aracı teslım edıyoruz satısını verıcez o anda OPAN ın uyanık ıkıncı el muduruyle satıs elemanı bızı salak yerıne koymaya calıstı soyle bız 2011 de aracı onlara vermemıze ragmen 2012 nın ılk motorlu tasıtlar vergısını bız odeyecekmısız : 2 gun varmıs yenı yıla bundan dolayı bız odeyecekmısız yada yenı aracı bıze yenı yıldan sonra vereceklermıs bızde kanul etmedık tabıkıde . bıze terbıyesızce kustahca tavırlar ıstersenız alırsınız ıstemezsenız almazsınız gıbılerınden konustular .bızım o faturaya ıhtıyacımız oldugunu cok ıyı bıldıklerı ıcın bu tarz konusmalar yaptılar . bız seytana lanet dedık ve tamam dedık . notere gıttık aracın satısını vermeye evraklar hazırlandı ımzalar atıldı bu sefer de alım satım masrafınıda sız odeyeceksınız dedıler ben bukadar terbıyesızlık hayatımda gormedım ... 70 tl ıcın kırk takla attılar . benı tanıyan bılır umrumda bıle deıl 70 tl ama bukadarda basıt ucuz olunmaz koskoca OPAN ın tenezzul ettıgı rakamlara bı bakın arkadaslar . noter masrafınıda odedım lanet olsun dedım aracımızı halen almadım opan da duruyor . onumuzdekı hafta aracı ordan aldıracam ve bırdaha kapısının onunden bıle gecmıyecegım terbıyesızlerın . bunuda burda paylasmamın nedenı OPANIN nekadar kalıtesız 3 kurusun pesınde kosan bır fırma oldugunu sızlerınde ogrenmesını ıstedım "