TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Tekos - Ocak 09, 2012, 07:19:21 ÖS

Başlık: Opel - Opan Bayi'sinin Müşterisine Yaptığı Haksızlık
Gönderen: Tekos - Ocak 09, 2012, 07:19:21 ÖS
Merhaba Arkadaşlar,
Konu "Te*hTurkey"  isimli başka bir siteden  "searock///"  nickname'li bir arkadaşımızın başından geçen ufak bir olaydan alıntıdır .

*Konu sadece bilgilendirme amacı ile paylaşılmıştır.

"searock///" Nick'li arkadaşın yazdıkları ;

" yılsonu sırketımızın fatura ıhtıyacı ıhtıyacı oldugu ıcın ankara opana gıttım astra almaya karar verdık . yılbasından 10 gun once araca baktık anlastık opanla ve bızde sırketımızdekı L200 U takasa verdık hatta pıyasadan oldukca dusuk bır fıyat vermelerıne ragmen ugrasmamak zaman kaybetmemek ıcın kabul ettık yılbasına 2 gun kalada aracı teslım etmeye aynızamandada aldıgımız aracın parasını odemeye gıttık  parasını odedık buaraya kadar hıcbır sorun yok  sorunlar takasa verdıgımız aracta baslıyor  aracı teslım edıyoruz satısını verıcez o anda OPAN ın uyanık ıkıncı el muduruyle satıs elemanı bızı salak yerıne koymaya calıstı  soyle bız 2011 de aracı onlara vermemıze ragmen 2012 nın ılk motorlu tasıtlar vergısını bız odeyecekmısız : 2 gun varmıs yenı yıla bundan dolayı bız odeyecekmısız yada yenı aracı bıze yenı yıldan sonra vereceklermıs bızde kanul etmedık tabıkıde . bıze terbıyesızce kustahca tavırlar ıstersenız alırsınız ıstemezsenız almazsınız gıbılerınden konustular .bızım o faturaya ıhtıyacımız oldugunu cok ıyı bıldıklerı ıcın bu tarz konusmalar yaptılar . bız seytana lanet dedık ve tamam dedık . notere gıttık aracın satısını vermeye  evraklar hazırlandı ımzalar atıldı bu sefer de alım satım masrafınıda sız odeyeceksınız dedıler  ben bukadar terbıyesızlık hayatımda gormedım ... 70 tl ıcın kırk takla attılar . benı tanıyan bılır umrumda bıle deıl 70 tl ama bukadarda basıt ucuz olunmaz koskoca OPAN ın tenezzul ettıgı rakamlara bı bakın arkadaslar . noter masrafınıda odedım lanet olsun dedım aracımızı halen almadım opan da duruyor . onumuzdekı hafta aracı ordan aldıracam ve bırdaha kapısının onunden bıle gecmıyecegım terbıyesızlerın . bunuda burda paylasmamın nedenı OPANIN nekadar kalıtesız 3 kurusun pesınde kosan bır fırma oldugunu sızlerınde ogrenmesını ıstedım "
Başlık: Ynt: Opel - Opan Bayi'sinin Müşterisine Yaptığı Haksızlık
Gönderen: TC 400 - Ocak 09, 2012, 07:25:10 ÖS
İlginç
Gönderen: Tekos - Ocak 09, 2012, 07:33:33 ÖS
Evet güvenç yaptıkları çok ayıp,bende Honda'dan "0" araç aldım.Bu konularda inanılmaz titiz davrandılar gerçekten.
İlginç
Gönderen: honda2002 - Ocak 09, 2012, 07:40:06 ÖS
Çingenelikten de öte üç kağıt bu.
Şikayet etmek ve takip etmek lazım.
Gönderen: MerT01__civic - Ocak 09, 2012, 10:43:38 ÖS
insan kendini bukadar küçültmez ayıp..
Gönderen: astra_21 - Ocak 10, 2012, 07:35:14 ÖÖ
opel servisinden bende yaka silkiyorum asıcan hepsini 1 senede illallah ettirdiler artık