Gönderen Konu: Hastaneye Hasta götürürken kural ihlali ve gelebilecek cezalar hakkında  (Okunma sayısı 1722 defa)

becoca

• __ByR@Mm__
Hayırlı Günler. Dün yiğenim bıçaklandı ve hastaneye gittik.(Durumu iyi)

Giderken bi noktada (500 metre kadar ) Emniyet şeridine girmem gerekti.(Kendini bilmez asker uğurlayanlar 3 şeridi birden kapattığı için)

Zaman zamanda 150 km lere çıktım.

Gelebilecek cezalarla ilgili yapılabilecek bir işlem var mıdır?

Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ...

Carismatiq

• Mustafa

Çok geçmiş olsun,

Ceza gelirse ödemek zorundasınız.Hiçbir şekilde itiraz kabul etmezler.

becoca

• __ByR@Mm__

Çok geçmiş olsun,

Ceza gelirse ödemek zorundasınız.Hiçbir şekilde itiraz kabul etmezler.

Teşekkür ederim cevap için. Gelirse yapacak bişi yok öderiz madem öyle .

oktayoo

• Oktay
Çok geçmiş olsun,gelmez inşallah.Rabbim şifa versin.

gecetilkisi

öncelikle geçmiş olsun  

yaptıgınız kural ihlalleri için illaha ceza gelecek diye birşey yok gelirse ceza makbuzu ile birlikte  cezanın işlenmiş oldugu yerin adliyesine gidiyosunuz sulh ceza mahkemesine hitaben  konuyu anlatan dilekçe ile dilekçeye eklediginiz destekleyici (acil giriş fişi, hastane raporları v.b) ekleyin. cezanız iptal olacaktır.

benim arkadaş cocugu doktora götürürken radara girdi dediğim yöntem ile cezası iptal oldu

tekrar geçmiş olsun  

orhankkaya

Hastane fişleri  ile cezayı kaldırabiliyorsunuz. Geçtiğimiz yaz liseden öğretmenimin oğlu  denizlide kaza yapmıştı. İzmirden denizliye kadar  10 yada 11 ayrı ceza gelmişti. hastane fişleri ile cezaları iptal ettirmişti.

becoca

• __ByR@Mm__
Kusura bakmayın takip edemedim bir kaç gündür.

Radar olarak geleceğini zannetmiyorum (Sabit radar yok geçtiğim yerde) Emniyet şeridine girdiğim yerde kameralar var. Tabi bakıp bakmayacaklarından emin değilim.

Bekleyip göreceğiz. Ceza gelirse hastane evraklarıyla dediğiniz gibi başvuru yaparım.

Bilgilerini paylaştığınız için Teşekkür ederim ...