TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: becoca - Şubat 04, 2013, 08:19:41 ÖÖ
-
Hayırlı Günler. Dün yiğenim bıçaklandı ve hastaneye gittik.(Durumu iyi)
Giderken bi noktada (500 metre kadar ) Emniyet şeridine girmem gerekti.(Kendini bilmez asker uğurlayanlar 3 şeridi birden kapattığı için)
Zaman zamanda 150 km lere çıktım.
Gelebilecek cezalarla ilgili yapılabilecek bir işlem var mıdır?
Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ...
-
Çok geçmiş olsun,
Ceza gelirse ödemek zorundasınız.Hiçbir şekilde itiraz kabul etmezler.
-
Çok geçmiş olsun,
Ceza gelirse ödemek zorundasınız.Hiçbir şekilde itiraz kabul etmezler.
Teşekkür ederim cevap için. Gelirse yapacak bişi yok öderiz madem öyle .
-
Çok geçmiş olsun,gelmez inşallah.Rabbim şifa versin.
-
öncelikle geçmiş olsun
yaptıgınız kural ihlalleri için illaha ceza gelecek diye birşey yok gelirse ceza makbuzu ile birlikte cezanın işlenmiş oldugu yerin adliyesine gidiyosunuz sulh ceza mahkemesine hitaben konuyu anlatan dilekçe ile dilekçeye eklediginiz destekleyici (acil giriş fişi, hastane raporları v.b) ekleyin. cezanız iptal olacaktır.
benim arkadaş cocugu doktora götürürken radara girdi dediğim yöntem ile cezası iptal oldu
tekrar geçmiş olsun
-
Hastane fişleri ile cezayı kaldırabiliyorsunuz. Geçtiğimiz yaz liseden öğretmenimin oğlu denizlide kaza yapmıştı. İzmirden denizliye kadar 10 yada 11 ayrı ceza gelmişti. hastane fişleri ile cezaları iptal ettirmişti.
-
Kusura bakmayın takip edemedim bir kaç gündür.
Radar olarak geleceğini zannetmiyorum (Sabit radar yok geçtiğim yerde) Emniyet şeridine girdiğim yerde kameralar var. Tabi bakıp bakmayacaklarından emin değilim.
Bekleyip göreceğiz. Ceza gelirse hastane evraklarıyla dediğiniz gibi başvuru yaparım.
Bilgilerini paylaştığınız için Teşekkür ederim ...