bende normal olarak geçtim bu stoplarla ama bir skandal da şahit olduk
sabah sekizde gittim muayeneye neyse millet kapıda girdik. plakayı sisteme yazdık numara aldık paramızı ödeyip ruhsatı verecez sıra bekliyorum. randevusuz ilk sırayı alan elamana giriş yapan bayan geçen ay baska bir araca muayeneye getirdiğini ve bu aracı muayene ettiremeyeceğini söyledi. İtiraz felan etti adam ama almadılar.
sonra elinde bir deste ruhsatla bir vatandaş geldi elinde almış rendevu fişlerini ilk sıra almış, hepsini veriyor hepsine ayrı tc kimlik numarası, bir o gise bir bu gişe çıkardım cep telefonunu 5 dakika görüntü kaydı yaptım.
dısarı çıktım elemanın ne aracı var ne tc numarasını verdikleri kisiler. randevulu olduğundan ve sırası benden önce olduğundan görmem lazımdı ama kimseyi göremedim.
Benim önümde ise ilk numarayı alan ve geri çevrilen eleman vardı. Dısardan çaycıyı getirmis onun tc si ile beraber giris yapmış, neyse girdim çıktım. kusurlar söyle
motor numarası okunmuyor. (muayene öncesi kaputu açıp silmiştim oysa) sonra öğrendim ki herkezinkini öyle yazıyorlarmış, daha önce çalıntımı çenç araçmı çıkmış başları belaya girmiş öyle dediler.
gerisi malum yangın söndürme yok, ilk yardım yok reflektör yok, motor ve şanzumanda yağ kaçakları en sonda far yönleri hatalı o neyse artık.Görüntüler hala duruyor ama uğraşmak istemediğimden böyle bir muayene geçtik.