TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: gecetilkisi - Nisan 07, 2013, 09:37:52 ÖS

Başlık: bu stoplarla muayeneden gecermiyim
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 07, 2013, 09:37:52 ÖS
15 gun sonra muayeneye gircez diger hersey tamam ancak stoplar aklıma takıldı bir önceki muayenede camuluktaki aynı karartılmış sinyallere hafif kusur yazmışlar. renkleri aynı yanıyor

(http://img476.yukle.tc/images/14192013-04-07_123417.jpg) (http://bit.ly/V0BZqe)
Başlık: Ynt: bu stoplarla muayeneden gecermiyim
Gönderen: davyjones24 - Nisan 07, 2013, 09:56:50 ÖS
keşke fren lambası yanarken fotoğreflasaydın..fren lambası net görününce sıkıntı çıkarmıyorlar..ama bazıları çok koyu film yapıyor sıkıntı oluyor..
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 07, 2013, 10:05:42 ÖS
fren ve diger lambalar net onlarda sıkıntı yok
Gönderen: davyjones24 - Nisan 07, 2013, 10:08:55 ÖS
peki stoplar boyamamı yoksa film mi?
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 07, 2013, 10:14:59 ÖS
Boya heryeri esit
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 08, 2013, 07:39:48 ÖS
kimse girmedimi boyle bir stop yada sinyalle elbet vardır daha önce muayeneye giren maksat iki kere girmeyim birinden emanet alayım.
Gönderen: ilhan_ist - Nisan 08, 2013, 08:56:00 ÖS
cevabı kendin vermişin zate :) uğraşma bencede tedbiri mekanda ferahlık var bikaç saatliğine al emanet değiştir bitsin gitsin.
Gönderen: CelloCeylo - Nisan 08, 2013, 11:48:50 ÖS
Siyah film ile problemsiz geçtim ama stop boyasına ne derler bilemiyorum .
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 09, 2013, 08:21:45 ÖÖ
cevabı kendin vermişin zate :) uğraşma bencede tedbiri mekanda ferahlık var bikaç saatliğine al emanet değiştir bitsin gitsin.

işin kötüsü emanet alacak kimse yok ya formuda arıyacaz yada ilan sitelerinden arayıp rica etcez bende sök tak ugraşmayım diyorum ancak 22 nisanda muayenede kesin çözümü alırız gibi 
Gönderen: Optimums - Nisan 09, 2013, 09:04:33 ÖÖ
Boyalı Şekilde geçmez. 98 Sedan civic mi ? Eğer öylese depomda ihtiyac fazlası takım halinde stoplar mevcut
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 09, 2013, 09:15:03 ÖÖ
aynen 98 sedan  buralardan bulamazsak irtibat kurarım seninle sağolasın
Gönderen: HondaRR - Nisan 09, 2013, 11:17:58 ÖÖ
hafif kusurlu olarak geçer renk değişikliğinden dolayı benim stoplarda kırmızı film var hafif kusurlu olarak geçti hocam
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 09, 2013, 11:36:43 ÖÖ
aynı sekil toyota gördüm sanayide sordum geçmiş bakalım bizimkisi kısmet
Gönderen: HondaRR - Nisan 09, 2013, 01:14:53 ÖS
geçer ama dediğim gibi hafif kusurlu olarak geçer ama hafif kusur sayısına da dikkat et çok olursa sıkıntı çıkarmasınlar sana ;)
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 09, 2013, 02:36:36 ÖS
eski aracımda on tane hafif kusur vardı. hiçbisey olmuyo ondan eminim hafif kusurda sınır yok :)
Gönderen: CanK - Nisan 09, 2013, 03:14:52 ÖS
hafif kusur ile geçiyor. Ferrari kornası takılı ise o agır kusur muamelesi goruyor o bakımdan kornanı degistir ve oyle git. aklıma geldigi icin belirttim yoksa sıkıntıyı sen cekersin....
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 09, 2013, 03:52:10 ÖS
sağolsın korna  normal dit dit korna :)
Gönderen: CelloCeylo - Nisan 09, 2013, 05:40:46 ÖS
hafif kusurlu olarak geçer renk değişikliğinden dolayı benim stoplarda kırmızı film var hafif kusurlu olarak geçti hocam

Benim araçta hafif kusur bile yazmadılar . Arka stoplarda hemde siyah film var .
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 22, 2013, 03:00:22 ÖS
bende normal olarak geçtim bu stoplarla ama bir skandal da şahit olduk

sabah sekizde gittim muayeneye neyse millet kapıda girdik. plakayı sisteme yazdık numara aldık  paramızı ödeyip ruhsatı verecez sıra bekliyorum. randevusuz ilk sırayı alan elamana giriş yapan bayan geçen ay baska bir araca muayeneye getirdiğini ve bu aracı muayene ettiremeyeceğini söyledi. İtiraz felan etti adam ama almadılar.
sonra elinde bir deste ruhsatla bir vatandaş geldi elinde almış rendevu fişlerini ilk sıra almış, hepsini veriyor hepsine ayrı tc kimlik numarası, bir o gise bir bu gişe çıkardım cep telefonunu 5 dakika görüntü kaydı yaptım.

dısarı çıktım elemanın ne aracı var ne tc numarasını verdikleri kisiler. randevulu olduğundan ve sırası benden önce olduğundan görmem lazımdı ama kimseyi   göremedim.

Benim önümde ise ilk numarayı alan ve geri çevrilen  eleman vardı. Dısardan çaycıyı getirmis onun tc si ile beraber giris yapmış, neyse girdim çıktım. kusurlar söyle

motor numarası okunmuyor. (muayene öncesi kaputu açıp silmiştim oysa) sonra öğrendim ki herkezinkini öyle yazıyorlarmış, daha önce çalıntımı çenç araçmı çıkmış başları belaya girmiş öyle dediler.
gerisi malum yangın söndürme yok, ilk yardım yok reflektör yok, motor ve şanzumanda yağ kaçakları en sonda far yönleri hatalı o neyse artık.Görüntüler hala duruyor ama uğraşmak istemediğimden böyle bir muayene geçtik.  
Gönderen: oktayoo - Nisan 22, 2013, 06:01:10 ÖS
geçmiş olsun,bu sistemde muameleciler hala iş yapabiliyormu pes doğrusu.Neyse muayene derdiniz bitmiş tekrar geçmiş olsun.
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 23, 2013, 11:00:42 ÖÖ
sagolasın. muameleci 10 aracı bırden gecırsın bizde ugrasalım stop gecer mi diye...........
Gönderen: baron12 - Nisan 23, 2013, 01:05:34 ÖS
osmaniyede geçmez orda bilemem
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 23, 2013, 03:03:32 ÖS
burda hiç ortada araç yokken geciyo.
Gönderen: baron12 - Nisan 23, 2013, 06:05:12 ÖS
öyleyse nie soryn:::)
Gönderen: gecetilkisi - Nisan 23, 2013, 07:20:21 ÖS
 dune kadar bılmıyoduk ondan ögrenmiş olduk :)
Gönderen: baron12 - Nisan 24, 2013, 08:44:19 ÖÖ
yani sistemdeki aksaklıklardan birinede daha şahit olmuş olduk :)
Gönderen: driftci57 - Nisan 24, 2013, 09:19:09 ÖÖ
yani sistemdeki aksaklıklardan birinede daha şahit olmuş olduk :)
baron 12 arkadasım osmanıyelımısın
Gönderen: baron12 - Nisan 24, 2013, 01:28:29 ÖS
yok osmaniyede ikamet ediyorum
Gönderen: savas - Nisan 24, 2013, 02:34:28 ÖS
Bazı şeyler düzeltilmeye çalışılsada sonuçta insiyatifler her zaman olabiliyor ve genelde insiyatif verilen paraya göre değişebiliyor. Geçenlerde forumda okuduğum bi konu 2008 model civic far yıkaması yok diye muayeneden geçmemiş (okuyanların, zaten makyajsızlarda yok dediğini duyuyorum. :) )   Diğer okuduğum bi konu 51 lik düz boru + kat iptali  ile muayeneye girip görevli kişinin modifiye hastası olduğu için bide aragazı ile içeriyi inlettiği o şekilde geçtiği idi.

Benim başıma gelen ise sol far terleme yapıyor normal şartlarda bu şekilde muayeneden geçmez denildi o sırada görevli tanıdık çıktı ve ayar yaptırmamama rağmen far yönünde hata dahi yazılmadı. :)

Arkadaşlar burası Türkiye bazı şeyleri görüp geçmek artık boynumuzun borcu oldu.