sahibinden bunu efsane ilanlar köşesine taşısın bence... iddialı bi arkadaşmış cidden... yalnız üslubundan sanayide usta olduğunu düşündüm ben... yüksek ihtimal araç toplayıp satanlardan. aracın pert kaydı çıkarsa şaşırmam o açıdan. hayır o kadar çabaya girmişken satıcı arkadaş bi de böyle bi üretim olup olmadığını araştırsaymış keşke... en azından yutuyor gibi yapma şansı verirdi bize!
bu arada ilk cümle beni benden aldı: "Fabrikasyon 213 beygir üretilen tek araç biri toplamda 260 psi'dir"... herhalde önce "az sayıda üretilen araçlardan biri" falan yazacaktı, sonra değiştirdi ama cümleyi düzeltmedi, netice itibariyle "fabrikasyon 213 bg üretilen tek araçtan biri" olmuş bu da

bi de o psi ne alaka tabi... psi bi basınç birimidir... hadi diyelim PS yazacaktı, yanlış yazdı... ama o zaman da bir araç nasıl hem 213bg hem de 260 PS olur diye başka bi düşünceye gark oluyoruz. yani arkadaşın dilbilgisi de fiziğe hakimiyeti de hayranlık uyandıracak seviyede olduğundan önünde saygıyla eğiliyoruz, hayırlı satışlar diliyoruz... alacak arkadaşa da acil şifalar diliyoruz!
o diil de arkada duran yüksek spoilerli murat 124 de özel üretim midir dersiniz! ona kaç ister acaba?