TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: AL-BAYRAK - Nisan 17, 2012, 03:21:32 ÖS
-
arkadaşlar araç için özel üretim fabrika çıkışı 213 hp diyor böyle bir durum var mı ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ozel-uretim-tek-viti-213-psi-82543689/detay
-
valla iyimiş kişiye özelmi çıktı acaba >%6rol
-
daha neler görücez bakalım :D :D :D
-
agaaaa ne bileyim kaç yıldır bu işin içindeyiz acaba bilmediğimiz bi şey mi var diye şüpheye düştüm....:)) :)) :))
-
yaşlanmışın geride kalmışsın iice aydın abi..
bak insanlar neler yapıyo neler satıyo :D :D :D
-
yaşlanmışın geride kalmışsın iice aydın abi..
bak insanlar neler yapıyo neler satıyo :D :D :D
yanlış oldu galiba neler yapıyo neler satamıyo olsa hahahha:)
-
onuda alan çıkar bak yunus demedi deme :D :D :D :D
-
ne olacak ki çıkarır typer dyno ya .... üzerine yazar kendi plakasını ... bide güzelce belgeler al sana 260 hp özel üretim vti. :)) :)) :))
-
yaşlanmışsın dedim ama hala zehir gibisin valla aydın abi sözümü geri alıyorum :D :D :D
-
işime gelmeyen leri duymuyorum yaaa ondandır haahhhahhaa?
-
farkettim farkettim >%6rol >%6rol >%6rol :rc
-
senin araba da özel üretim mi deniz? :)) :))
-
bu ies fiyatlarının icinde hiç sırıtmıyor :) ha 21 22 bin demişin ha 213 hp tayyar demişin :D
-
senin araba da özel üretim mi deniz? :)) :))
herhalde benim oğlanın neyi eksik abi :D :D :D
-
:) sahibinden bunu efsane ilanlar köşesine taşısın bence... iddialı bi arkadaşmış cidden... yalnız üslubundan sanayide usta olduğunu düşündüm ben... yüksek ihtimal araç toplayıp satanlardan. aracın pert kaydı çıkarsa şaşırmam o açıdan. hayır o kadar çabaya girmişken satıcı arkadaş bi de böyle bi üretim olup olmadığını araştırsaymış keşke... en azından yutuyor gibi yapma şansı verirdi bize!
bu arada ilk cümle beni benden aldı: "Fabrikasyon 213 beygir üretilen tek araç biri toplamda 260 psi'dir"... herhalde önce "az sayıda üretilen araçlardan biri" falan yazacaktı, sonra değiştirdi ama cümleyi düzeltmedi, netice itibariyle "fabrikasyon 213 bg üretilen tek araçtan biri" olmuş bu da :) bi de o psi ne alaka tabi... psi bi basınç birimidir... hadi diyelim PS yazacaktı, yanlış yazdı... ama o zaman da bir araç nasıl hem 213bg hem de 260 PS olur diye başka bi düşünceye gark oluyoruz. yani arkadaşın dilbilgisi de fiziğe hakimiyeti de hayranlık uyandıracak seviyede olduğundan önünde saygıyla eğiliyoruz, hayırlı satışlar diliyoruz... alacak arkadaşa da acil şifalar diliyoruz!
o diil de arkada duran yüksek spoilerli murat 124 de özel üretim midir dersiniz! ona kaç ister acaba?
-
türkçeyi kullanması harika burdan anladım %0.000001 gerçek ilan :)
-
bu arabayı alacam ilk işim 260 psi :D ile dükkana girecem demedi demeyin :D
-
Adam şaka yapmıyo. Kendisi şaka ... :)
-
biri hayrına msj atsında adam harbi makara mı yapıyor öğrenelim... :)) :)) :))
-
arkadaşın sayılarla bi sıkıntısı var belli...
-
Arkadaşlar birde bu ilana göz gezdirmenizi öneririm. :)
Bu neyin kafası acaba :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-keyfe-keder-58838851/detay
-
Arkadaşlar birde bu ilana göz gezdirmenizi öneririm. :)
Bu neyin kafası acaba :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-keyfe-keder-58838851/detay
Sesli güldüm.. :)
-
:) bu da iyiymiş... bi tane şahin vardı 2.2 dohc vtec motorlu... onun bile fiyatı 22bin TL idi yanlış hatırlamıyosam... bu arkadaş da epey bi cesurmuş o açıdan... takdir ettim özgüveninden ötürü!
-
öz jantlar :D :D :D
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-12-sifir-olu-gibi/detay
ve işte efsane ilan.abimi tebrik ediyorum.dürüstlük böyle birşey.keyifli seyirler :D :D
-
:) evet bu ilan cidden efsane... epeydir de orda, sanırım sahibinden bunu kendisi asmış efsane ilanlar köşesine, ilgi çeksin falan diyerekten. ama o muhayyer kelimesine ben de kıl oluyorum! millet takla atmış arabaya bile "muayyer" yazıyor... yahu muhayyer "beğenilmediğinde iadesi mümkü olan mal" manasında değil mi, ben mi yanlış biliyorum? yurdum insanı daha ziyade "epeyce kullanıldı, yıprandı ama hala iş görür" manasında kullanıyor anladığım kadarıyla... yada pekçok insan aracına muayyer lakabını takmış da ben olayı büyütüyorum, bilemiyorum