Pesin aldik bir hediye bile vermedi honda uzuner kocaeli yuhh be hemde ikinci arabam onlardan aldigim
5 kurus bile kirmadi fiyati hic biseyde vermedi ama uzuner kocaeli artik hondayi baska bir firmaya devir etmis umarim gelen gideni aratmaz aslinda adapazari honda bayisi nasil orayami gitsem
biliyorum o subaru bayisini ford otosan yolunda
inş iyidir şimdiye kadar bir problem olmadı serviste ama inş bundan sonrada olmaz
Alıntı yapılan: bbhnda - Mayıs 28, 2012, 09:15:18 ÖSbiliyorum o subaru bayisini ford otosan yolunda Dostum sen ankarada degilmiydin hayirdir buradan mi gittin
Alıntı yapılan: bbhnda - Mayıs 28, 2012, 09:15:18 ÖSbiliyorum o subaru bayisini ford otosan yolunda Evet dogrudurAlıntı yapılan: civic2011 - Mayıs 28, 2012, 09:17:21 ÖSinş iyidir şimdiye kadar bir problem olmadı serviste ama inş bundan sonrada olmazİnsallah musteri memnunieyetini benim semis olurlar yolsa direk adapazari servis
Alıntı yapılan: Th£ LorD - Mayıs 28, 2012, 09:29:34 ÖSAlıntı yapılan: bbhnda - Mayıs 28, 2012, 09:15:18 ÖSbiliyorum o subaru bayisini ford otosan yolunda Evet dogrudurAlıntı yapılan: civic2011 - Mayıs 28, 2012, 09:17:21 ÖSinş iyidir şimdiye kadar bir problem olmadı serviste ama inş bundan sonrada olmazİnsallah musteri memnunieyetini benim semis olurlar yolsa direk adapazari servisiş yerinde bi abi var adapazarlı ama o pek tavsiye etmiyor ordaki honda servisini baya sorunlar yaşamışlar ama hayırlısı olsun artık sorun yaşarsak kendileri bilir zaten onlar kaybeder
Guzel nerede yapacaksin
Alıntı yapılan: Th£ LorD - Mayıs 28, 2012, 11:14:48 ÖSGuzel nerede yapacaksinford gibi görünüyor da hayırlısı bakalım