TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Th£ LorD - Mayıs 26, 2012, 05:30:36 ÖS
-
Arkadaslar bu yeni kasa civic modifiye eden varmi aramizda son kasadan merak ettim
-
Yeni kasa için mugen cam rüzgarlıkları piyasaya çıktı ,yavas yavas dıyer aksesuarlarıda cıkıcaktır
-
Evet ekozost ve bagaj havuzuda var ama ben encok motor ve bodtkitleri merak ediyorum
Bu aracla alip modifiye eden arkadaslar varmi ki gercidaha yeni ama
-
cıvıc led ışıklı kapı eşiğini gördum çok guzel hatta kendı arabamdaki kapı eşiğini çıkarttırdım yeni kasa için olanını taktırdım
-
Ne kadar aldiniz hayirli olsn
-
bana hedıye ettıler satıs fıyatları 200 lıraymış fotolarda bıraz farklı cıkmıs ama normalde daha guzel ısıkları falan
(http://c1205.hizliresim.com/x/w/6yubn.jpg)
(http://c1205.hizliresim.com/x/w/6yud6.jpg)
-
her bayi farklı takıyor mesela ankarada efenin taktığını gördüm aşırı yavan geldi yeni kasada gördüm sordum buna özel dediler ama sahibindende bir fd6 dada görmüştüm ben arabayı boradan aldım bu ışıklı kapı eşik nikelajınıda hediye verdiler benimkide şu şekilde :
(http://c1205.hizliresim.com/x/w/70kgf.jpg) (http://bit.ly/c25MCx)
-
Pesin aldik bir hediye bile vermedi honda uzuner kocaeli yuhh be hemde ikinci arabam onlardan aldigim
-
Eskisine taktirmistim 200 e bende gayet guzel gorunuyordu bunada taktracagim ama aslinda komple bodykit bekliyorum ciksin aninda yaptiracam eskisine ellememistim ama bu aracla oynamayi dusunuyorum
-
Pesin aldik bir hediye bile vermedi honda uzuner kocaeli yuhh be hemde ikinci arabam onlardan aldigim
ayıp etmişler bizde peşin aldık alırkende peşinnn peşinnn söyledim bunları bunları istiyorum diye baktım fiyata şunuda biraz kırpın bakıyım diyee nazımız geçti heralde :D :D
-
5 kurus bile kirmadi fiyati hic biseyde vermedi ama uzuner kocaeli artik hondayi baska bir firmaya devir etmis umarim gelen gideni aratmaz aslinda adapazari honda bayisi nasil orayami gitsem
-
arabayı aldıgımda hediye etmediler tuningcıde arabamı yaptırdım butun aksesuarları 6 arkada$ımın arabasınıda orda yaptırdık bende hediye istedim okadar arkada$ımı getırdım die sagolsunlar hediye ettiler
-
5 kurus bile kirmadi fiyati hic biseyde vermedi ama uzuner kocaeli artik hondayi baska bir firmaya devir etmis umarim gelen gideni aratmaz aslinda adapazari honda bayisi nasil orayami gitsem
bende aracımı ordan aldım ve bakımlarda oraya gidiyorum başka bir firmaya devretmiş derken sahibi mi değişmiş alamadım
-
Evet uzuner devri bitti simdi baska bir firma aldi o isletiyor ama kisilere dokunmamislar uzuner hondayi satti yani
-
Alan firma eski pejo bayisi eski golcuk yolundaki simdi subaru olan umarim musteri iliskilerii ii olur
-
biliyorum o subaru bayisini ford otosan yolunda
-
inş iyidir şimdiye kadar bir problem olmadı serviste ama inş bundan sonrada olmaz
-
Evet dogrudur
inş iyidir şimdiye kadar bir problem olmadı serviste ama inş bundan sonrada olmaz
İnsallah musteri memnunieyetini benim semis olurlar yolsa direk adapazari servis
-
Dostum sen ankarada degilmiydin hayirdir buradan mi gittin :)
-
Dostum sen ankarada degilmiydin hayirdir buradan mi gittin :)
abi benim staj var bu yaz üretim stajı bir ayağım kocaelide :D
-
Evet dogrudur
İnsallah musteri memnunieyetini benim semis olurlar yolsa direk adapazari servis
iş yerinde bi abi var adapazarlı ama o pek tavsiye etmiyor ordaki honda servisini baya sorunlar yaşamışlar ama hayırlısı olsun artık sorun yaşarsak kendileri bilir zaten onlar kaybeder
-
Guzel nerede yapacaksin
-
Evet dogrudur
iş yerinde bi abi var adapazarlı ama o pek tavsiye etmiyor ordaki honda servisini baya sorunlar yaşamışlar ama hayırlısı olsun artık sorun yaşarsak kendileri bilir zaten onlar kaybeder
Dostum ya maltepe ya adapazari yada bursa hepsine yakiniz senede 1-2 kere gidilse adama koymaz dimi
-
Guzel nerede yapacaksin
ford gibi görünüyor da hayırlısı bakalım
-
Guzel nerede yapacaksin
kardeşim ne okuyorsun sen ? pm atta konuyu pert etmeyelim ;D
-
hakikaten konu pert oldu kusura bakma lord :D
-
Guzel nerede yapacaksin
kardeşim ne okuyorsun sen ? pm atta konuyu pert etmeyelim ;D
Harbiden haa :) kusura bakma dostum
Konu saglam devam
-
Bugun servise gittin gitmisken aksesuarlari sorayim dedim fakat abicim bi yan marspiyellrr 1.500 dedi kapi isiklari nikelaj 650 dedi rkzost nikeleaj 200 dedi yuhhh dedim abi orajinal honda dedi yan sanayi degil dedi mugen ne alem dedim haziran sonu dedi hayirlisi dedim :)