Gönderen Konu: s2k'ya ne ile mod.a başlanmalı  (Okunma sayısı 40075 defa)

ert16

Ynt: s2k'ya ne ile mod.a başlanmalı
« Yanıtla #75 : Ekim 03, 2007, 06:21:26 ÖS »
arkadaşlar rolling  ne dmek seyir halindeyken kalkmakmı yani  :con

ALG

• THT
« Yanıtla #76 : Ekim 03, 2007, 06:22:46 ÖS »
modifyeye CTR nin daha iyi cvp verdiği doğru..

2 farklı s2k ile denedim ben, birinde çok az bir fark oldu aramızda,ama bu arada benim arabadada 100 kiloluk kuzen vardı  :emo..

diğer denediğim s2k ilede  sırf filtreli halimle stok s2k i geçemedim yine, sadece 1 kere s2k de iki kişi varken biraz başa baş gittik ama ben 4 e attığımda o geçti beni,yani 1 kere değil kaç defada denedik..s2k bi şekilde 3 den sonra geçior..2 de basmaya başlandığında type r daha atak görünüyor ama s2k geçiyor..hedırs-filtre-eksozlu type r a karşı stok s2k ile sonuç ne olur denemek lazım.

SONE-R

« Yanıtla #77 : Ekim 03, 2007, 06:49:38 ÖS »

arkadaşlar rolling  ne dmek seyir halindeyken kalkmakmı yani  :con

yan yana aynı hızla giderken, aynı anda gaza basmakla yapılan denemedir. kalkışa göre debriyajı zorlamaması, pilotaj hatasının daha az olması gibi nedenlerden dolayı kalkışa göre daha popüler bir denemedir..

ert16

« Yanıtla #78 : Ekim 03, 2007, 08:53:26 ÖS »
sağol o soner

type-RRR

« Yanıtla #79 : Ekim 03, 2007, 09:55:18 ÖS »
aracımda
toda baskı balata + volan var
skunk coilover
DC race headers
cat back hks egzoz sistemi
buddy clup racing spec condenser
hondata beyin  var emek var şöför var
 şimdi ben o stoc s2000 geçtim diye övünmelimiyim yada orda burda konuşmalımıyım  
beni başka v-teclerde geçti ilk aldığımda 106 da geçti WRX de geçti kimseye böyle konuşmadım draglarda 15 yaşında arabayla da  kalktım  hiç birini küçümsemedim  emek harcanmış arabalar sonuçta rakip rakipdir
 benide üzen  hakanın type-R ı küçümseyerek konuşması oldu
 ben zaten bi idda ederek katılımalım demedim gayet dostca yaklaştım ne vidyoyu koydum ne bişi yaptım
cuma gecesi roll yaptık dediği gibi ertesi gün 9:30 da servisde karşılaştık mugen beyin soruyodu
bende dedim mugen beyinle falan olmaz v.s.. yardımcı olmaya çalıştım hard top falan arıyodu buldum satılık
450 ytlye mugen headers 900ytlye carbon kaput var dicekdim diğer forumlardan takip ettiğim s2000le ilgili parçaları söylemek için msn adresini istedim bizde istiyoruz izmirde güzel giden hondalar olsun  
sonra bu yazdıklarını gördüm  <783^2   gerçekden kırıcı
dostluklar bozulucaksa ben bidaha kimseyle roll yapmıyım yaparsamda yalancıktan geçiliyim mi naapıyım siz söyleyin

TURBO_S2K

« Yanıtla #80 : Ekim 03, 2007, 10:49:07 ÖS »
oncelikle elindeki parcalarla buyuk ihtimal stock s2000 gecersin. ancak neden bir intake taktirmadin merak ettim.

bide 900ytl ye nerde var kaput? hala satilikmi? alacak birini taniyorum da...

type-RRR

« Yanıtla #81 : Ekim 04, 2007, 07:54:19 ÖÖ »
aem cai de var zaten unutmuşum yazmayı daha var kıl-yün şeyler neyse bu konuyu kapatalım
Ö.M atıyorum sana kaput için
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2007, 07:57:22 ÖÖ Gönderen: type-RRR »

ahk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #82 : Ekim 04, 2007, 07:54:54 ÖÖ »
bunu uzatmanın anlamı yok benim buraya yazma nedenim benim yüzüme hep araba vardı kornayı hemen basmıyosun o yuzden ben ikinci kornada kalkıyorum veya 4000 d/d'de düzgün kalkamadım dedikten sonra, başkalarına geçtim demen, benim yanımda deneyemedik başkalarına geçtim işte bu yanlış. o yüzden bende buraya yazdım açık olayım diye.
Unutma izmir küçük yer hep görüşürüz o yüzden böyle şeyler yapma.
Bu cuma denemiycektim ama öylede olmıycak cuma deneyelim ve videoyu ben upload edicem söz. seni 100'den başladıgımızda 150-200'e kadar geçemiyecegimi bilmeme ragmen.

ahk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Ekim 04, 2007, 07:55:48 ÖÖ »

oncelikle elindeki parcalarla buyuk ihtimal stock s2000 gecersin. ancak neden bir intake taktirmadin merak ettim.

bide 900ytl ye nerde var kaput? hala satilikmi? alacak birini taniyorum da...

900$ kaput soeben  mg style tarzı bişey ben foto istedim daha yollamadı. sıfırı 1400$ mış

type-RRR

« Yanıtla #84 : Ekim 04, 2007, 08:09:23 ÖÖ »
tamam hakan rollada gerek yok farketmez benim için geçmek geçilmek v.s.. 
sen gel muhabbet edelim  >=ok
450 ytlye de coilover satıyolar durumu iyi ise gerçekten çok ucuz   graund control marka
headers da 450    s2000 mod parçası daha ucuzz sanırım
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2007, 08:14:08 ÖÖ Gönderen: type-RRR »

ahk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : Ekim 04, 2007, 08:18:10 ÖÖ »

tamam hakan rollada gerek yok farketmez benim için geçmek geçilmek v.s.. 
sen gel muhabbet edelim  >=ok
450 ytlye de coilover satıyolar durumu iyi ise gerçekten çok ucuz

garantisi bitsin istemiyorum bi de torbo_s2k beni atmosferik yüklemeden iyice soguttu sanırım 1-2 yıl sonra sc kit taktırırım. gerçi şu anda bile altınyolda gaza sonuna kadar basamıyorum k.çını saga sola atıyo.
almanyadan 1000€'ya sıfır gibi orjinal hardtop buldum şimdi onu getirmekle ugrasıyorum.
gereksiz polemiklerle keyfimizide kaçırmayalım o gün herkes yapma tayyarda bi sürü şey var dediler ben fark etmez amaç eglenmek demiştim hatırlıyosan.

EkReM

« Yanıtla #86 : Ekim 04, 2007, 08:39:45 ÖÖ »
torbo_s2k beni atmosferik yüklemeden iyice soguttu sanırım 1-2 yıl sonra sc kit taktırırım.
konuyu ilk açtığında daha sana atmosferik olarak harcayacağın paraya yazık turbo yap daha iyi olur demiştim ve sen sanayide gezmek istemiyorum demiştin.şimdi bakıyorum da fikrin değişmiş aşırı beslemeye dönmüşsün.demek ki benim yazdıklarımı hiç kaale almamışsın.tabi S2000 yokya bende ne anlar ctr si olan S2000 den.

ahk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : Ekim 04, 2007, 08:49:12 ÖÖ »

torbo_s2k beni atmosferik yüklemeden iyice soguttu sanırım 1-2 yıl sonra sc kit taktırırım.
konuyu ilk açtığında daha sana atmosferik olarak harcayacağın paraya yazık turbo yap daha iyi olur demiştim ve sen sanayide gezmek istemiyorum demiştin.şimdi bakıyorum da fikrin değişmiş aşırı beslemeye dönmüşsün.demek ki benim yazdıklarımı hiç kaale almamışsın.tabi S2000 yokya bende ne anlar ctr si olan S2000 den.

Ya şimdi s2k&ctr olayı degil batıkan hepsini arabasına yaptırmış ve sonuçlarını görmüş tabikide onun dedikleri önemli sonuçta hepsini arabasında denemiş.
batıkan ilk fikirlerimden vazgeçirdi birde ben hala turbo degil sc düşünüyorum çünkü sc daha sorunsuz deniyor.

type-RRR

« Yanıtla #88 : Ekim 04, 2007, 09:22:51 ÖÖ »
bende sana demiştim atmosferikle uğraşma diye engüzeli S.C  :lovee  
turboyla uğraşırsın  intercooler için tamponu kes bilmemne  ama o çuff sesinede değer
 S.C  al tak yürü direk 350-370 hp leri bulur sanırım
haa bunları söylüyoruz sana sonra beni geçince yazma buraya ama yıldızların altında type-R geçtim diye >%6rol
gerçi izmir asfaltında yolu tutabilirsen 350 hp araçla bence S.C içinde acele etme

ahk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : Ekim 04, 2007, 10:35:51 ÖÖ »

haa bunları söylüyoruz sana sonra beni geçince yazma buraya ama yıldızların altında type-R geçtim diye >%6rol

>=ok

type-RRR

« Yanıtla #90 : Ekim 04, 2007, 10:47:54 ÖÖ »
 >=ok

ahk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : Ekim 04, 2007, 01:02:33 ÖS »
bu arada 6. vites 60 da roll iyi oluyor bi sitede gördüm baya zevkli bişey  >%6rol

TURBO_S2K

« Yanıtla #92 : Ekim 04, 2007, 03:57:57 ÖS »

ama dogru solemis. turbo yaparsa sanayi de baya bi gezer. ben arabamin keyfini bi cikaramadim bunca zamandir. en cok en cok 3 hafta binmisimdir sorunsuz. yani simdi de kullaniorum mesela ama sanziman in degsimesi lazim, vtec solemoid in degsimesi lazim vs...

EkReM

« Yanıtla #93 : Ekim 04, 2007, 05:22:42 ÖS »

ama dogru solemis. turbo yaparsa sanayi de baya bi gezer. ben arabamin keyfini bi cikaramadim bunca zamandir. en cok en cok 3 hafta binmisimdir sorunsuz. yani simdi de kullaniorum mesela ama sanziman in degsimesi lazim, vtec solemoid in degsimesi lazim vs...

seninki biraz extreme batıkan.

TURBO_S2K

« Yanıtla #94 : Ekim 04, 2007, 07:10:35 ÖS »

ALG

• THT
« Yanıtla #95 : Ekim 04, 2007, 09:19:36 ÖS »
Ekreme hak veriorum  >=ok

aSil

« Yanıtla #96 : Ekim 04, 2007, 11:57:21 ÖS »

450 ytlye de coilover satıyolar durumu iyi ise gerçekten çok ucuz   graund control marka

Abi o Ground Control dediği tam olarak coilover değil. O sadece yaydan ibaret. Bir amortisör olmadan o tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor yani coilover dediklerine bakma. Yaya aparat eklemişler yükseklik ayarı yapabiliosun. Bence çok amatör bi parça. 450 YTL bile fazla ona. Ben bi kere D2 kullandım ondan sonra coilover nelere kadirmiş anladım. Yine imkanım olsa D2 alırım.

ert16

« Yanıtla #97 : Ekim 05, 2007, 06:08:07 ÖS »
coilover takınca istediğin kadar indire biliomsn yerlere arabayı b.de yol tutuşu nasıl fark edio ??

TURBO_S2K

« Yanıtla #98 : Ekim 05, 2007, 07:52:49 ÖS »
bence TR de en cok dikkat edilmesi gereken konu coilover in yayinin sertligi. yollar TR de bok bozuk cok sert yay olursa biraz rahatsiz edebilir. bir arkadasim H&R aldi cok begeniyo. Eger yay sertligi cok onemli diil ise, ucuz olarak Buddy Club yada Megan Racing de alinabilir. D2 icin bisey soyleyemicem cunku D2 Coilover li S2000 hic kullanmadim.

vtimania

« Yanıtla #99 : Ekim 05, 2007, 09:09:51 ÖS »
D2 de sertlik ve yukseklık birbirinden bagımsız olarak ayarlanabıldıgı ıcın bıraz daha avantajlı..birde camber ayarı var tabi