şimdi burda amaç kafa karıştırmak değil burda tecrübelerden yararlanmak belki bi arkadaşımın daha başına gelmiştir onun yorumlarını almak tecrübe kazanmak bide şu var adama sorun demişşiniz adam bana diyecekmiki evet ben şunuda böyle yaptım fazla yazdırdım diye kesinlikle diyeceğini sanmıyorum ve bu işlemlerim sonuçlanınca gelip buraya tekrar yazacağım ki diğer arkadaşlarımın başınada böyle bi olay gelirse ne yapmaları gerekeni veya ne yapmamaları gerekeni benim başıma gelenlerden çıkarabilsin
yanlış anlaşılmasın sizin burda aksi yönde başınıza gelen birşey yok siz servise götürmüşsünüz arabanızı hatalı tarafın sigortasının expertizi çağırılmış hasar rağporunda sizin haklı olduğu ortaya çıkmış ve burdan sonra ki olaylar usta ile exper arasın da gelişir usta hasar tespitini çıkartır expere verir daha sonrasın da experde fiyatlandırır usta sizin banka bilgilerinizi sizden ister sigortaya gönderir
birde şöyle bir olay var 500 tl altı hasarlarda exper bile gelmiyor sadece hasar fotolarını ve kaza raporları gönderiliyor yani sizin hasarınızın ücreti göz kararı bile hesaplanıp sigortaya bildirilir
sigorta değişicek parça olmadığın dan hasarı kabul eder ve parayı yatırır bu şekildede işlem gerçekleşir
burada sizin zararınıza bir şey yoktur tamamen olay usta ile Allaha kalmıştır fazlası azı