Gönderen Konu: NEW CİVİC MANUEL Mİ OTOMATİKMİ?  (Okunma sayısı 13563 defa)

hürrem05

Ynt: NEW CİVİC MANUEL Mİ OTOMATİKMİ?
« Yanıtla #25 : Mart 17, 2010, 03:48:11 ÖS »
Arkadaşlar bi bayi ile anlaşma içerisindeyim civic premium otomatik 42bin dediler eleganse manuel 42 bin biri otomatik biri manuel sanruf yok birinde var siz olsanız hangisi dersiniz?

cıvıcem

« Yanıtla #26 : Mart 17, 2010, 04:02:16 ÖS »
hürrem05 bizim dememize bakma sen karar ver bence elegance ile premium arasında sun-roof tan başka hiçbir fark yok... ov ve manuel ise tamamen senin tercihine kalmış,ben otomatik kullanıyorum çok memnunum istanbul şehir içinde büyük rahatlık ama istanbulda değil başka şehirde yaşasam düz vites alırdım çünkü sürüş zevki bence daha fazla... ayrıca ov daha çok yakar düzden... tercih senin.. otomatikte alsan düzde alsan çok memnun kalırsın...

murat_erz

« Yanıtla #27 : Nisan 06, 2010, 06:17:55 ÖS »
arkadaşlar civic ler triptonik değil mi

#KemaL

« Yanıtla #28 : Nisan 06, 2010, 06:27:35 ÖS »
arkadaşlar civic ler triptonik değil mi

trip ama koldan vites manuelin yerini tutamaz..bence manuel

emrecankal

« Yanıtla #29 : Nisan 06, 2010, 09:58:03 ÖS »
istanbuldaysan hakikaten otomatik gerekli özellikle köprü trafiğinde falan manuel çekilmez oluyor .Ben de manuel var 2 saat yol yaptığımda şehir içinde tüm gün pert oluyorum resmen.Pişmanım diyebilirim

adrenaliinn

« Yanıtla #30 : Nisan 06, 2010, 10:05:40 ÖS »
araba sürmenin keyfi vites atmakla çıkar bence :)

emd

« Yanıtla #31 : Nisan 20, 2010, 02:22:17 ÖS »
ben 2009 elegance otomatik kullanıcısıyım yeni aldım düz vites bakmadım bile aklımdan bile geçirmedim f1 şanzuman olması sana hem düz hem oto vites kullanımını sağlıyor yakıt tüketiminde çok fark yok düz viteste boşa attığın zaman az yakar geri kalan her şekilde aynı yakar gaz pedalı senin kontrolunde basarsan yakar otomatik manuel farketmez

performansa gelinceeeeeeee f1 şanzuman adı üstünde formula 1 teknolojisi

bi de f1 şanzuman olmadığı zaman direksiyon boş görünüyor gözüme

tercih senin

buludag89

« Yanıtla #32 : Nisan 20, 2010, 04:56:08 ÖS »
Ben düz vites kullanıyorum. En önemli özelliği vtec teknolojisi olan bu araçta kesinlikle düz vites tavsiye ediyorum kalkışta geçemeyeceğin 1.6 benzinli araç yok diyebilirim. Diesel araçlardada birtek Hyundai Acsent Eraya geçilirsin oda tuzu biberi olur :)
vay bee accent era ya bak.. hemde dizelde geçiyor.. ilginç doğrusu..

dnzknd

« Yanıtla #33 : Nisan 20, 2010, 11:02:21 ÖS »
Aynen öyle abi araba teneke gibi Hyundai Eraların dizeline yanaşmayın çok iyi kalkıyor :)

buludag89

« Yanıtla #34 : Nisan 21, 2010, 12:41:03 ÖÖ »
Aynen öyle abi araba teneke gibi Hyundai Eraların dizeline yanaşmayın çok iyi kalkıyor :)
haklısındır da benim aklıma takılan şu oldu. hyundai'nin 1.5 dizelinden 1.6 benzinlisi daha iyi. nasıl olur da dizel bizim hondayı tokatlarken benzinlisi tokatlıyamıyor onu çakamadım :)

mehmetcan494

« Yanıtla #35 : Nisan 21, 2010, 01:12:53 ÖÖ »
bende yeni 2010 elegance F1 şanzumanlı otomatiğini aldım ve çok menunum performans olarakta süper rahatlık konfor süper hele S moduna aldımmı vitesi hem manuel hemde çok seri oluyor araç hemde zevkli herkesin zevk meselesi test sürüşü yap ve kararı sen ver verdiğim cvp geç olabilir ama başka alacaklar içinde yardımcı olabilir bu cvp

umutby

« Yanıtla #36 : Nisan 21, 2010, 12:41:08 ÖS »
Benimde ilk otomatik vitesli aracım. Vites oranları çok uzun olduğundan yavaş hızlanıyor ama düşük devirde yüksek sürat keyfini ve uzun yolda ekonomiyi yaşatıyor. 3000dd'da 150km sürat yabana atılır gibi değil çünkü.

Ha sakin kullanamam kanım kaynar derseniz gaza biraz (çok değil) basın, 1 vites düşsün, kesmedi biraz daha fazla bastınmı, fişek gibi oluyor. Ben sahsen bu otomtik vites kadar hızlı vites değiştirmiyordum. Hele ki yüksek devirlerde hem sarsintisiz hem hızlı vites değişiyor. Alışınca sollamalardaki performansına tutuldum resmen.

Önceki aracım megane 1.6 16V dynamic idi ortalama tüketimim 6,9 civarı idi; şimdi 6,6lt hemde megane ile 110 ile gittiğim yerlerde 120-130 ile gidiyorum, süratli giderken az yakmanın rahatlığı ve sessizliği çok güzelmiş.  :lovee

md06

« Yanıtla #37 : Nisan 21, 2010, 01:27:06 ÖS »
Manuel vites 2010 civic premium kullanıyorum. her ne kadar agresif bir sürücü olmasam da, vtec teknolojisini damardan hissetmek çok hoşuma gidiyor. Test aracı otomatik vitesti, pek tat vermemişti. Ancak manuel'in verdiği haz bambaşka.
İstanbul trafiğinde araba kullanmadığım için fikrim değişmedi, yine manuel alırdım.

dnzknd

« Yanıtla #38 : Nisan 21, 2010, 09:47:51 ÖS »
haklısındır da benim aklıma takılan şu oldu. hyundai'nin 1.5 dizelinden 1.6 benzinlisi daha iyi. nasıl olur da dizel bizim hondayı tokatlarken benzinlisi tokatlıyamıyor onu çakamadım :)

Torkçok iyi hyundailerde bide bunların CRDi teknolojisi'nin turbosu daha güzel bi teknoloji + teneke :)

a-r-m

« Yanıtla #39 : Nisan 22, 2010, 08:49:54 ÖÖ »
bende önceden manuel diyordum ama f1 sanzıman olayı değştirdi artk. o da manuel qibi pek bi performans eksikliği hissettrmiyor. ayrıca rahatlığı var!..

buludag89

« Yanıtla #40 : Nisan 22, 2010, 05:39:33 ÖS »

Torkçok iyi hyundailerde bide bunların CRDi teknolojisi'nin turbosu daha güzel bi teknoloji + teneke :)
çok haklısın hyundainin torku çok çok yüksekmiş :) senin dilin yandı o zman bundan hee_? :D :D

ocean0636

« Yanıtla #41 : Nisan 22, 2010, 07:17:28 ÖS »
otomatıgı genel olarak gunluk kullanan bırısınde cıddı derecede bı performans kaybı hıssettırmez ama roll drag vs yapan araç deneyen kullanıcılarda cıddı anlamda kayıp yaşatır :)

Xaera

« Yanıtla #42 : Nisan 22, 2010, 07:39:44 ÖS »
bende otomatik vites diyorum f1 koldan vites olayı mukemmel performans saglıyor .

hürrem05

« Yanıtla #43 : Nisan 23, 2010, 12:52:28 ÖÖ »
arkadaşlar yorumlar için sağolun ben aracımı aldım alalı 1ay oldu otomatik aldım iyiki otomatik almışım diyorum kendime bidaha araç alsam otomatik alırdım manuel kullanmak işkenceymiş harbi performans diyor bazı arkadaşlar inan otomatik çok performanslı bana manueli aratmıyor helede s modu yokmu aldımmı ona yanına yaklaşamıyorlar bile herkese otomatik tavsiye ederim bide yeni civic alanlar beyaz alsın bi bakan bidaha bakıyor:)

buludag89

« Yanıtla #44 : Nisan 23, 2010, 02:21:04 ÖS »
arkadaşlar yorumlar için sağolun ben aracımı aldım alalı 1ay oldu otomatik aldım iyiki otomatik almışım diyorum kendime bidaha araç alsam otomatik alırdım manuel kullanmak işkenceymiş harbi performans diyor bazı arkadaşlar inan otomatik çok performanslı bana manueli aratmıyor helede s modu yokmu aldımmı ona yanına yaklaşamıyorlar bile herkese otomatik tavsiye ederim bide yeni civic alanlar beyaz alsın bi bakan bidaha bakıyor:)
hayırlı olsun kardeş.. kazasız belasız sürüşlere...