Gönderen Konu: Hangi Direksiyon Logusunu Alayım?  (Okunma sayısı 40081 defa)

smakbuloglu

Ynt: Hangi Direksiyon Logusunu Alayım?
« Yanıtla #75 : Ağustos 20, 2010, 10:05:46 ÖÖ »
usta çok güzel yakışmış güle güle kullan nazar değmesin valla :)
bende arkaya ve öne kırmızı logo aldım, bi tek direksiyon kaldı ama bulamamıştım, almayı düşünürüm ama yurtdışı işi biraz beni tedirgin ediyo, sakata falan geliriz allah muhfaza :)
tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan

Yurtdışı işi niye tedirgin etsin, forumdan 3 kişi birden aldık..:) Gönderen eleman güvenli.

smakbuloglu

« Yanıtla #76 : Ağustos 20, 2010, 10:08:42 ÖÖ »
RR kitini düşünüyorum ama tek bi sorun var

arka tamponu cok guzelde ben eksozlarımdan cok memnunum degıstırmeyıde dusunmuyorum ama RR arka tamponlarla o eksozlar cok kotu duracak

ona bı care dusunmem lazım

Ya sorma mugen rr arka ek bence mugen ek gibi düzgün oturmuyor, egsozlar kaybolmuyor.Ben mugen ek'i rr gibi yapmayı düşünüyorum..:)

okn84

« Yanıtla #77 : Ağustos 20, 2010, 10:12:50 ÖÖ »
bende sabırsızlıkla beklıyorum bakalım nası olucak

Castiel

« Yanıtla #78 : Ağustos 20, 2010, 11:25:50 ÖÖ »
evet benımde kafam karısık ıste nasıl bı cozum bulabılırım dıye dusunuyorum
gercı bu projeye en azından 6 7 ay var daha zamanım var dusunmek ıcın yanı :)

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #79 : Ağustos 20, 2010, 12:58:22 ÖS »
şu linkten bidaha koyarmısınız önceki sayfadaki linkte üründen yokta

washer

« Yanıtla #80 : Ağustos 21, 2010, 07:38:43 ÖS »
arkadaşlar linkte verilen logolardan sadece mugen olanı var kırmızı yok almak istiyoruz bi el atın şu ie >=ok

bubil

« Yanıtla #81 : Ağustos 21, 2010, 07:45:43 ÖS »
bu direksiyon amblemlerinin normal honda logolu olanı yok mu? kırmızı mugen vesaire olmayan

smakbuloglu

« Yanıtla #82 : Ağustos 21, 2010, 08:12:25 ÖS »
arkadaşlar linkte verilen logolardan sadece mugen olanı var kırmızı yok almak istiyoruz bi el atın şu ie >=ok

bu direksiyon amblemlerinin normal honda logolu olanı yok mu? kırmızı mugen vesaire olmayan

Arkadaşlar,

Kırmızı olanlar yok satıyor ki eleman siteden kaldırmış..:) Özel olarak yazışıp forumdaki okn84 arkadaşımıza sipariş verdim.İsteyen varsa bana ulaşabilir.

Okn84,

Kırmızı Honda Logo Pazartesi kargo ile yola çıkıyor...;)

okn84

« Yanıtla #83 : Ağustos 22, 2010, 05:37:05 ÖÖ »

Arkadaşlar,

Kırmızı olanlar yok satıyor ki eleman siteden kaldırmış..:) Özel olarak yazışıp forumdaki okn84 arkadaşımıza sipariş verdim.İsteyen varsa bana ulaşabilir.

Okn84,

cok tesekurederım sabırsızlıkla beklıyorum

washer

« Yanıtla #84 : Ağustos 22, 2010, 09:19:36 ÖÖ »

Arkadaşlar,

Okn84,

bende istiyorummm  :ağlaa

Hondacıbaşı

« Yanıtla #85 : Ağustos 22, 2010, 06:22:51 ÖS »
Red honda amblem güzel.:)

smakbuloglu

« Yanıtla #86 : Ağustos 24, 2010, 10:19:13 ÖS »

Arkadaşlar,

Okn84,

Gel söyleyelim sanada.Ödemeyi paypaldan yapıyoruz güvenlik ile alakalı hiç bir sıkıntı yok.

washer

« Yanıtla #87 : Ağustos 24, 2010, 11:49:22 ÖS »

Arkadaşlar,

Okn84,

Gel söyleyelim sanada.Ödemeyi paypaldan yapıyoruz güvenlik ile alakalı hiç bir sıkıntı yok.

hocam anlat şunu sana zahmet özelden msj at bişekilde nasıl oluyosa bilgi alabilirsek senden alalım bizde

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #88 : Ağustos 25, 2010, 12:03:43 ÖÖ »
banada bi msj atıversene kiminle yazışçaz nekadar aldın filan

emd

« Yanıtla #89 : Ağustos 25, 2010, 10:03:04 ÖÖ »
honda red

smakbuloglu

« Yanıtla #90 : Ağustos 25, 2010, 04:10:20 ÖS »
Ürün 18$ + Kargo 7$.

Yazışmanız ve pazarlık yapmanız gereken eleman;Frankie

http://shop.ebay.com/blingbadge/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

tzafer

« Yanıtla #91 : Ağustos 29, 2010, 10:53:37 ÖS »
ben bugün uğraştım direksiyondaki logoyu sökemedim fazla kurcalayamadım çünkü malzeme yumuşak olduğu için zarar görme ihtimali yüksek sökebilen varsa yardımcı olursa sevinirim birde amazonda değişik bir logoya rastladım işte linki

http://www.amazon.com/Steering-Wheel-Emblem-Insert-Carbon/dp/B002R50NK8

smakbuloglu

« Yanıtla #92 : Ağustos 29, 2010, 11:09:39 ÖS »
ben bugün uğraştım direksiyondaki logoyu sökemedim fazla kurcalayamadım çünkü malzeme yumuşak olduğu için zarar görme ihtimali yüksek sökebilen varsa yardımcı olursa sevinirim birde amazonda değişik bir logoya rastladım işte linki

http://www.amazon.com/Steering-Wheel-Emblem-Insert-Carbon/dp/B002R50NK8

Plastik tırnaklardan eski logo kolayca sökülebiliyor.Bu arada gönderdiğin logo bence çok hoş değil.Sanki folyodan falan yapılmış ve çok parlıyor.

Orjinal gibi duran kırmızı logolar daha güzel.Tabi karar senin, bu benim fikrim.

tzafer

« Yanıtla #93 : Ağustos 29, 2010, 11:24:58 ÖS »
siz sökebildinizmi?logonun neresinden başlamak gerekiyor acaba?

No17

« Yanıtla #94 : Ağustos 29, 2010, 11:32:09 ÖS »
kırmızı honda logo baya tuttu heralde.. :) son durum ne alabilme şansımız var mı..

smakbuloglu

« Yanıtla #95 : Ağustos 30, 2010, 12:54:26 ÖS »

Evet inanın çok zor oldu ama söktüm.Bir tane yan keski bir tanede plastiği ucundan kaldırabilecek ucu sivri demir parcası ile çıkıyor.Demir parcası ile bir köşeden hafif çıkarıp yan keski ile keserek çıkartabiliyorsunuz.

smakbuloglu

« Yanıtla #96 : Ağustos 30, 2010, 01:13:27 ÖS »
kırmızı honda logo baya tuttu heralde.. :) son durum ne alabilme şansımız var mı..

Evet dostum istersen alabilirsin.Forumdan bir kaç arkadaşa sipariş ettik beliyoruz.Tabi kolay değil, Tokyo'dan geliyor...:)

tzafer

« Yanıtla #97 : Ağustos 30, 2010, 02:22:53 ÖS »

Evet inanın çok zor oldu ama söktüm.Bir tane yan keski bir tanede plastiği ucundan kaldırabilecek ucu sivri demir parcası ile çıkıyor.Demir parcası ile bir köşeden hafif çıkarıp yan keski ile keserek çıkartabiliyorsunuz.

son bir şey daha sorsam çıkardıktan sonra tekrar kullanılabiliyormu?benim değişik planlarım varda.söktükten sonra modifiya edip yine aynı logoyu kullanmayı düşünüyorum

No17

« Yanıtla #98 : Ağustos 30, 2010, 05:47:37 ÖS »

Evet dostum istersen alabilirsin.Forumdan bir kaç arkadaşa sipariş ettik beliyoruz.Tabi kolay değil, Tokyo'dan geliyor...:)

ettikleri sipariş yeterli sayıda mı yoksa aramama gerek var mı logoyu başka yerde..

fth34

« Yanıtla #99 : Ağustos 31, 2010, 10:21:28 ÖS »
Sitede arkaya yapıştırılan RR mugen yazıları var.Bunlar tr de varmı acaba yoksa bende bunlardan almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim