TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: smakbuloglu - Haziran 13, 2010, 04:40:41 ÖS
-
Arkadaşlar Merhaba,
Aşağıda 3 tane direksiyon logosu var.Kararsız kaldım.Mugen'ler ayrı bir güzel gözüküyor.Honda Red Emblem ayrı bir güzel...:)
Tavsiye lütfen.
1)MUGEN RED:
(http://img3.imageshack.us/img3/3180/72128987.jpg) (http://img3.imageshack.us/i/72128987.jpg/)
2)MUGEN SILVER
(http://img526.imageshack.us/img526/3465/20223501.jpg) (http://img526.imageshack.us/i/20223501.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
3)HONDA RED EMBLEM
(http://img51.imageshack.us/img51/3447/86909790.jpg) (http://img51.imageshack.us/i/86909790.jpg/)
-
honda red amblem derim ben hatta mümkünse bende almak isterim bunlardan nerden bulduysanız :)
-
honda red amblem
-
honda red amblem derim ben hatta mümkünse bende almak isterim bunlardan nerden bulduysanız :)
Ebay....:) Eleman ile pazarlık ediyoruz..:)
-
honda red amblem
Teşekkürler.Bende zaten Mugen Red ile Honda Red arasında kaldım....:)
-
gümüş olan direksiyon ile uyumlu
-
honda red çok güzel hakikaten.maliyeti nedir acaba ? toplu alsak ?
-
honda red çok güzel hakikaten.maliyeti nedir acaba ? toplu alsak ?
Tanesi 18$. Kargo parası ne kadar msj yazdım cvp bekliyorum?
TR'ye göndermiyorum falan diyip duruyor sınırlarını zorluyorum...:)
-
Kırmızı Honda logosu güzelmiş.
-
eğer olursa rica etsem bana da alabılırmısınız parayı gonderıyım sorun değil.
-
Tabiki kırmızı H (bb420)
-
Kırmızı Honda logosu güzelmiş.
Tabiki kırmızı H (bb420)
Aynen oyle yaparak kırmızı logo'dan sipariş verdim...:)
Teşekkürler,
-
Eğer istanbul'da isen problem değil kardeş.
İstersen sana linki veririm istersen ben alırım....:)
-
bende almak istiyorum. linki alma imkanım varmı?
-
birde honda logosunun üzerine mi oturuyor yoksa logoyu çıkartıyormuyuz. Çıkartan varsa söylerse sevinirim ben uğraştım ama yok çıkmıyor.
-
toplu alım yapsak guzel olur banada alırsan cok sevınırım ben parayı yollıyım sana uygun olursa
-
bende almak istiyorum kargo ücreti dahada az olur die düşünüyorum.
-
toplu alım banada uyabılır arkadaslar..alınmadan once kesın bı lıste yapılırsa bence saglıklı olur..
-
Kırmızı olan logo çok harika duruyor ;)
Aslında teamhondaturkey.com yöneticileri duruma el atsa fena olmaz diye düşünüyorum. Hani herkes ebay dan ya da farklı sitelerden alışveriş yapamıyor veya her siteye güven olmuyor mesela. Üyelere kolaylık açısından bir siteyle iş birliği yapıp Honda aksesuarlarını bizler için temin edebilseler ve biz ürünü teamhondaturkey.com üzerinden almış olsak. (:
Örnek veriyorum; Kırmızı Typ-r logosu Site yöneticileri elimizde 10 adet vardır almak isteyenler irtibata geçebilir şeklinde ilanlarda bulunabilir.
-
HONDA RED EMBLEM...
-
Bende dusunurum toplu alım falan olacaksa.
Antalyadayım ben sıze parayı yollarım sızde logoyu bana kargolarsınız ist-ant kargo ucreti; logo vs gıbı kucuk seylerde 5tl falan tutuyor.
-
birde honda logosunun üzerine mi oturuyor yoksa logoyu çıkartıyormuyuz. Çıkartan varsa söylerse sevinirim ben uğraştım ama yok çıkmıyor.
Ben direksiyon logosunu söktüm.Satıcı üzerine oturuyor ancak biraz bombe yapabilir dedi.Sökersen cuk oturur tavsiyesinde bulundu...:)
-
bende almak istiyorum. linki alma imkanım varmı?
toplu alım yapsak guzel olur banada alırsan cok sevınırım ben parayı yollıyım sana uygun olursa
bende almak istiyorum kargo ücreti dahada az olur die düşünüyorum.
Konuyu dün açtım bu sabah kendime sipariş verdim.Keşke önceden haber verseydiniz.4.5$ kargo parası ile hepimizin ki gelirdi.
Şu anda satışta ürünü yok.Gelir gelmez buraya linkini koyarım.
-
Bende dusunurum toplu alım falan olacaksa.
Antalyadayım ben sıze parayı yollarım sızde logoyu bana kargolarsınız ist-ant kargo ucreti; logo vs gıbı kucuk seylerde 5tl falan tutuyor.
Mert,eleman yeni satış başlatır başlatmaz buraya link koyarım.15-16 tane buy-it now ilan açıyor hepsi anında tükeniyor.Yok satıyor herif...:)
Japonya'ya yolu düşen yok mu ya...:)
-
Pm attım :)
-
Honda Amblemi daha original bence çünkü diğerleri sonradan yapıştırma çakma yazılar gibi duruyor sanki :emo
-
bu logoyu ıstanbulda bulma sansımız yok sanırım dımı ? :)
-
neyazıkki tr de yok
-
bu haksızlık, aslında distribitör firmanın bu tip aksesuarları tr ye getirmesi gerekmez mi.
-
Eğer istanbul'da isen problem değil kardeş.
İstersen sana linki veririm istersen ben alırım....:)
ankaradayım kardeş ya linki alıyım o zaman
-
red güzel olmuş
-
neyazıkki tr de yok
bende var hehehhe :) bu arada bombe falan yapmıyor sadece yapıştırıcısı çok kuvvetli değil, japon falan sürdünüzmü altına cuk diye oturuyor...
-
alışveriş gerçekleşicekse kırmızıdan 2 tane istiyorum arkadaşlar
-
neyazıkki tr de yok
bende var hehehhe :) bu arada bombe falan yapmıyor sadece yapıştırıcısı çok kuvvetli değil, japon falan sürdünüzmü altına cuk diye oturuyor...
Yahu sen nereden çıktın...:) Biliyoruz sende olduğunu.
Bunlar yeni parti....:)
-
Pm attım :)
Hallederiz.....:)
-
Arkadaşlar satıcının linki bu.Benim ki bir gelsin bakalım yazışma konusunda yardımcı olurum.İstanbul'da olanlar Maslak'a gelsin...:)
http://shop.ebay.com/blingbadge/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
-
Maslak'a gelırız abı sen yeter kı logolardan haber ver :)
-
eğer logo işi olursa istediğin yere geliriz abi sen yeterki logo konusunda bizlere yardımcı ol.
-
eğer logo işi olursa istediğin yere geliriz abi sen yeterki logo konusunda bizlere yardımcı ol.
Ne demek arkadaşlar tabi ki yardımcı olurum.Bekleyelim benim logo gelsin....:) Yola çıkmış.
Bu arada söylemek isteyenler biraz önceki verdiğim linki kullanabillir.
-
kornayı nasıl kapattın takarken :)
-
keşke soyleseydin kanka bende alırdım 1 tane :)
-
kornayı nasıl kapattın takarken :)
Haha....:)
1)Aracın Manuel'ini açıyoruz.
2)Kaput altındaki 12 Numaralı sigortayı söküyoruz.Korna'dan eser yok.....:)
-
keşke soyleseydin kanka bende alırdım 1 tane :)
Beyler isteyenelere söyleyebilirim.Eleman sağlam problem yok.Bütün bilgileri gönderdi kargoyu an ve an takip edebiliyoruz....:)
-
abi logo eline ulaştımı? birde direksiyondaki logoyu sökmeden oturuyormu? birde adamın elinde kırmızı typer logo varmı elinde. varsa ne kadar ödüyoruz..tl olarak ödeme şekliyle ilgili görüşürüz zaten. (kusura bakma merak ettiğim için soruyorum.)
-
abi logo eline ulaştımı? birde direksiyondaki logoyu sökmeden oturuyormu? birde adamın elinde kırmızı typer logo varmı elinde. varsa ne kadar ödüyoruz..tl olarak ödeme şekliyle ilgili görüşürüz zaten. (kusura bakma merak ettiğim için soruyorum.)
Yok kardeşim daha elime gelmedi.Büyük ihtimalle önümüzdeki haftayı bulur.Adam dürüst satıcı ürün ile alakalı bütün bilgileri anlatıyor.Direksiyon logousunu sökmesende oturuyor ancak sökersen daha bombe yapmaz tam oturur.
Sadece benim gönderdiğim logolar var.Ürün = 18$ + Kargo 6.5$.
-
urunler gelse de gorsek.. :)
-
ürün gelsin eline ulaşsın abi bizde senin tavsiye üzerine sipraiş veririz. herşey için sağol abi şimdilik
-
kırmızı..
-
ürün gelsin eline ulaşsın abi bizde senin tavsiye üzerine sipraiş veririz. herşey için sağol abi şimdilik
Ok kardeşim.Önümüzdeki hafta elimde olur diye tahmin ediyorum.
-
Topluca vermeyi düşünen var mı ? Ben de almak istiyorum.
-
Evet logomuz dün geldi.Satıcı güvenilir.TR'ye gelmesi 14 günü buldu.Daha takamadım ancak yine bir foto paylaşayım...:)
Yarın sabah takacağım.
(http://img203.imageshack.us/img203/8599/dsc02008a.jpg) (http://img203.imageshack.us/i/dsc02008a.jpg/)
-
süpermiş serhat güle güle kullan, ben de alabilirim bundan, yedekte dursun zararı olmaz hehehhe
-
süpermiş serhat güle güle kullan, ben de alabilirim bundan, yedekte dursun zararı olmaz hehehhe
Hehe teşekkürler dostum...:) Daha takamadım.
Fitos hayırdır bir şeyler gördüm.Ağustos falan ne iş.
Sana diyorum at şu uçağa bir tane SI dinlemiyorsun beni...:)
-
harbiden güzel gözüküyor. birde direksiyonun üzerinde gördükmü tam olur. GÜLE GÜLE KULLAN ABİ
-
serhad taktın mı ne yaptın? Ben de Bangkok'dayım demin aldım kendime aynısından hehheheh
-
serhad taktın mı ne yaptın? Ben de Bangkok'dayım demin aldım kendime aynısından hehheheh
banada getırsene fitos yaw
-
banada getırsene fitos yaw
+1 :) :D
-
yarın vaktim olursa alırım ;)
-
Hazır bangkoktayken bi Type-r at sepete tam olsun :D
-
Buyur babacım...:)
(http://img205.imageshack.us/img205/1203/dsc02009my.jpg) (http://img205.imageshack.us/i/dsc02009my.jpg/)
-
Hacı dönünce görüşelim.
Ağustos falan filan hayırdır....:)
-
Buyur babacım...:)
(http://img205.imageshack.us/img205/1203/dsc02009my.jpg) (http://img205.imageshack.us/i/dsc02009my.jpg/)
çok kral olmuş hacı güle güle kullan...
-
bu konuyla ilgili banada yardımcı olunursa sevinirim. ebay a bakıyorum ama şimdilik bişi yok.
-
bu konuyla ilgili banada yardımcı olunursa sevinirim. ebay a bakıyorum ama şimdilik bişi yok.
Gel kardeşim yardımcı olayım.Özelden bana mail adresini ver, nasıl alacağını,ne yazacağını anlatayım.Olmadı Maslak ZiraatBankasına gel...:)
-
okn84 aradaşımızada 1 tane sipariş ediyoruz.Hadi bakalım hayırlı olsun...:)
Araca takar takmaz bizimle fotolarını paylaş.
-
hocam farları sattınızmı :)
ne gıbı planlarınız var merak ettım :)
-
okn84 aradaşımızada 1 tane sipariş ediyoruz.Hadi bakalım hayırlı olsun...:)
Araca takar takmaz bizimle fotolarını paylaş.
sgl kardesım yardımcı oldun ıcın tesekkur ederım
-
hocam farları sattınızmı :)
ne gıbı planlarınız var merak ettım :)
Ümit bizde plan bitmez.Farlar gitti, body kit,app plaka geldi...:)
-
ooo super hocam
görmek lazımm en kısa zamanda :D
ii günlerde kullanın :)
-
3)HONDA RED AMBLEM
-
ooo super hocam
görmek lazımm en kısa zamanda :D
ii günlerde kullanın :)
Ümit haberler sende...:) Hava filtresi ile başladın bakalım, sırada neler var.
-
:) yazı atlattıktan sonra jant + yay
ondan kısa bır sure sonrada body kıtle bıtırecem :D
-
:) yazı atlattıktan sonra jant + yay
ondan kısa bır sure sonrada body kıtle bıtırecem :D
Hangi kit düşünüyorsun?
-
RR kitini düşünüyorum ama tek bi sorun var
arka tamponu cok guzelde ben eksozlarımdan cok memnunum degıstırmeyıde dusunmuyorum ama RR arka tamponlarla o eksozlar cok kotu duracak
ona bı care dusunmem lazım
-
usta çok güzel yakışmış güle güle kullan nazar değmesin valla :)
bende arkaya ve öne kırmızı logo aldım, bi tek direksiyon kaldı ama bulamamıştım, almayı düşünürüm ama yurtdışı işi biraz beni tedirgin ediyo, sakata falan geliriz allah muhfaza :)
tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan
-
usta çok güzel yakışmış güle güle kullan nazar değmesin valla :)
bende arkaya ve öne kırmızı logo aldım, bi tek direksiyon kaldı ama bulamamıştım, almayı düşünürüm ama yurtdışı işi biraz beni tedirgin ediyo, sakata falan geliriz allah muhfaza :)
tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan
Yurtdışı işi niye tedirgin etsin, forumdan 3 kişi birden aldık..:) Gönderen eleman güvenli.
-
RR kitini düşünüyorum ama tek bi sorun var
arka tamponu cok guzelde ben eksozlarımdan cok memnunum degıstırmeyıde dusunmuyorum ama RR arka tamponlarla o eksozlar cok kotu duracak
ona bı care dusunmem lazım
Ya sorma mugen rr arka ek bence mugen ek gibi düzgün oturmuyor, egsozlar kaybolmuyor.Ben mugen ek'i rr gibi yapmayı düşünüyorum..:)
-
bende sabırsızlıkla beklıyorum bakalım nası olucak
-
evet benımde kafam karısık ıste nasıl bı cozum bulabılırım dıye dusunuyorum
gercı bu projeye en azından 6 7 ay var daha zamanım var dusunmek ıcın yanı :)
-
şu linkten bidaha koyarmısınız önceki sayfadaki linkte üründen yokta
-
arkadaşlar linkte verilen logolardan sadece mugen olanı var kırmızı yok almak istiyoruz bi el atın şu ie >=ok
-
bu direksiyon amblemlerinin normal honda logolu olanı yok mu? kırmızı mugen vesaire olmayan
-
arkadaşlar linkte verilen logolardan sadece mugen olanı var kırmızı yok almak istiyoruz bi el atın şu ie >=ok
bu direksiyon amblemlerinin normal honda logolu olanı yok mu? kırmızı mugen vesaire olmayan
Arkadaşlar,
Kırmızı olanlar yok satıyor ki eleman siteden kaldırmış..:) Özel olarak yazışıp forumdaki okn84 arkadaşımıza sipariş verdim.İsteyen varsa bana ulaşabilir.
Okn84,
Kırmızı Honda Logo Pazartesi kargo ile yola çıkıyor...;)
-
Arkadaşlar,
Kırmızı olanlar yok satıyor ki eleman siteden kaldırmış..:) Özel olarak yazışıp forumdaki okn84 arkadaşımıza sipariş verdim.İsteyen varsa bana ulaşabilir.
Okn84,
cok tesekurederım sabırsızlıkla beklıyorum
-
Arkadaşlar,
Okn84,
bende istiyorummm :ağlaa
-
Red honda amblem güzel.:)
-
Arkadaşlar,
Okn84,
Gel söyleyelim sanada.Ödemeyi paypaldan yapıyoruz güvenlik ile alakalı hiç bir sıkıntı yok.
-
Arkadaşlar,
Okn84,
Gel söyleyelim sanada.Ödemeyi paypaldan yapıyoruz güvenlik ile alakalı hiç bir sıkıntı yok.
hocam anlat şunu sana zahmet özelden msj at bişekilde nasıl oluyosa bilgi alabilirsek senden alalım bizde
-
banada bi msj atıversene kiminle yazışçaz nekadar aldın filan
-
honda red
-
Ürün 18$ + Kargo 7$.
Yazışmanız ve pazarlık yapmanız gereken eleman;Frankie
http://shop.ebay.com/blingbadge/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
-
ben bugün uğraştım direksiyondaki logoyu sökemedim fazla kurcalayamadım çünkü malzeme yumuşak olduğu için zarar görme ihtimali yüksek sökebilen varsa yardımcı olursa sevinirim birde amazonda değişik bir logoya rastladım işte linki
http://www.amazon.com/Steering-Wheel-Emblem-Insert-Carbon/dp/B002R50NK8
-
ben bugün uğraştım direksiyondaki logoyu sökemedim fazla kurcalayamadım çünkü malzeme yumuşak olduğu için zarar görme ihtimali yüksek sökebilen varsa yardımcı olursa sevinirim birde amazonda değişik bir logoya rastladım işte linki
http://www.amazon.com/Steering-Wheel-Emblem-Insert-Carbon/dp/B002R50NK8
Plastik tırnaklardan eski logo kolayca sökülebiliyor.Bu arada gönderdiğin logo bence çok hoş değil.Sanki folyodan falan yapılmış ve çok parlıyor.
Orjinal gibi duran kırmızı logolar daha güzel.Tabi karar senin, bu benim fikrim.
-
siz sökebildinizmi?logonun neresinden başlamak gerekiyor acaba?
-
kırmızı honda logo baya tuttu heralde.. :) son durum ne alabilme şansımız var mı..
-
Evet inanın çok zor oldu ama söktüm.Bir tane yan keski bir tanede plastiği ucundan kaldırabilecek ucu sivri demir parcası ile çıkıyor.Demir parcası ile bir köşeden hafif çıkarıp yan keski ile keserek çıkartabiliyorsunuz.
-
kırmızı honda logo baya tuttu heralde.. :) son durum ne alabilme şansımız var mı..
Evet dostum istersen alabilirsin.Forumdan bir kaç arkadaşa sipariş ettik beliyoruz.Tabi kolay değil, Tokyo'dan geliyor...:)
-
Evet inanın çok zor oldu ama söktüm.Bir tane yan keski bir tanede plastiği ucundan kaldırabilecek ucu sivri demir parcası ile çıkıyor.Demir parcası ile bir köşeden hafif çıkarıp yan keski ile keserek çıkartabiliyorsunuz.
son bir şey daha sorsam çıkardıktan sonra tekrar kullanılabiliyormu?benim değişik planlarım varda.söktükten sonra modifiya edip yine aynı logoyu kullanmayı düşünüyorum
-
Evet dostum istersen alabilirsin.Forumdan bir kaç arkadaşa sipariş ettik beliyoruz.Tabi kolay değil, Tokyo'dan geliyor...:)
ettikleri sipariş yeterli sayıda mı yoksa aramama gerek var mı logoyu başka yerde..
-
Sitede arkaya yapıştırılan RR mugen yazıları var.Bunlar tr de varmı acaba yoksa bende bunlardan almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
son bir şey daha sorsam çıkardıktan sonra tekrar kullanılabiliyormu?benim değişik planlarım varda.söktükten sonra modifiya edip yine aynı logoyu kullanmayı düşünüyorum
Malesef söktükten sonra kullanılamaz hale geliyor.Daha doğrusu tekrar yerine koymak zor..:)
-
ettikleri sipariş yeterli sayıda mı yoksa aramama gerek var mı logoyu başka yerde..
Logo başka bir yerde yok ki.Siparişden kasıt nedir anlamadım.Tokyoda bir firma şu ana kadar 3 tane sipariş edip aldık.
-
Logo başka bir yerde yok ki.Siparişden kasıt nedir anlamadım.Tokyoda bir firma şu ana kadar 3 tane sipariş edip aldık.
kısaca şöle söyliyim,, logoyu almak istesem ne yapmam gerekir..
-
bugün servise uğradım,direksiyondaki logo olayını sordum,kırmızı takıcam nasıl olur dedim,logonun airbag ile bütün olduğunu,normalde parça stoğunda ayrıca geçmediğini airbag ile beraber bir bütün olarak geldiğini öğrendim vazgeçtim kırmızı logodan,takmayı düşünenler için paylaşmak istedim bu durumu saygılar...
-
Bir önceki sayfada vermiş olduğum ebay linkini kullanarak satıcı ile yazışmanız gerekiyor.
Veya ben senin adıan sipariş veririm.Mesela sitede okn84 isimli arkadaş benden rica etti, parasını gönderdi bende sipariş ettim.
-
bugün servise uğradım,direksiyondaki logo olayını sordum,kırmızı takıcam nasıl olur dedim,logonun airbag ile bütün olduğunu,normalde parça stoğunda ayrıca geçmediğini airbag ile beraber bir bütün olarak geldiğini öğrendim vazgeçtim kırmızı logodan,takmayı düşünenler için paylaşmak istedim bu durumu saygılar...
Evet eğer servisden logo almak istersen direksiyonunu da yenilemen gerekiyor...:) Bence Saçma.
-
Arkadaşlar,
Okn84,
Okan logon gelmiş...:)
-
Arkadaşlar,
Okn84,
Okan logon gelmiş...:)
tesekkurederım kardesım walla gelsınde takalım artık
-
Bir önceki sayfada vermiş olduğum ebay linkini kullanarak satıcı ile yazışmanız gerekiyor.
Veya ben senin adıan sipariş veririm.Mesela sitede okn84 isimli arkadaş benden rica etti, parasını gönderdi bende sipariş ettim.
eğer tekrar sipariş verirseniz bende katılmak isterim ne kadara geliyor size yük olmazsam eğer yazabilirmisiniz özelden de atabilirsiniz tşk.
-
eğer tekrar sipariş verirseniz bende katılmak isterim ne kadara geliyor size yük olmazsam eğer yazabilirmisiniz özelden de atabilirsiniz tşk.
tzafer,
Toplu bir sipariş yok.Bu arada benim işim bu değil.Yanlış anlaşılma olmasın...:)
Ama istersen sanada söylerim.Önemli olan hondacı arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek.
Mesela bugün okan'ın logosunu vermek için görüştük,tanıştık,kaynaştık..:) Okan'da TayyaR görünümlü Sport varmış haberimiz yok..:)
-
logomu bugun takıyım bende en kısa zmanda resımlerı paylasıcam yardımcı oldun ıcın sagol serhad
-
bu kırmızı logoyu takmadan önce üstündeki logoyu sökmek gerkiyormu? çünkü airbagle birlikte değişiyor servislerde diye okudum. bu logo direk üstüne yapıştırılan bir parça mı? bugün logom soyulduğundan bir çözüm aramaya başladım. elinde bu logo olan varsa kaç liradır?
-
honda red daha alımlı gibi..
-
elinde bu logodan olan hiçbir arkadaş yok mu gerçekten? gidip tüm airbag falan değiştirtmek istemiyorum, elinde kullanılmamış fazladan getirten varsa bana özelden ulaşırsa çok memnun olurum.
-
konuyu hortlattım ama artık tr de rahat rahat alın takın ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-honda-arac-serisi-kirmizi-direksiyon-logo-amblem-110636819/detay
-
Izmirden almayi dusunenler varsa toplu alalim =)
-
aynen Honda RED..