Gönderen Konu: Hangi Direksiyon Logusunu Alayım?  (Okunma sayısı 40068 defa)

smakbuloglu

Ynt: Hangi Direksiyon Logusunu Alayım?
« Yanıtla #100 : Eylül 01, 2010, 03:12:27 ÖS »
siz sökebildinizmi?logonun neresinden başlamak gerekiyor acaba?

Evet inanın çok zor oldu ama söktüm.Bir tane yan keski bir tanede plastiği ucundan kaldırabilecek ucu sivri demir parcası ile çıkıyor.Demir parcası ile bir köşeden hafif çıkarıp yan keski ile keserek çıkartabiliyorsunuz.

son bir şey daha sorsam çıkardıktan sonra tekrar kullanılabiliyormu?benim değişik planlarım varda.söktükten sonra modifiya edip yine aynı logoyu kullanmayı düşünüyorum

Malesef söktükten sonra kullanılamaz hale geliyor.Daha doğrusu tekrar yerine koymak zor..:)

smakbuloglu

« Yanıtla #101 : Eylül 01, 2010, 03:13:37 ÖS »
kırmızı honda logo baya tuttu heralde.. :) son durum ne alabilme şansımız var mı..

Evet dostum istersen alabilirsin.Forumdan bir kaç arkadaşa sipariş ettik beliyoruz.Tabi kolay değil, Tokyo'dan geliyor...:)

ettikleri sipariş yeterli sayıda mı yoksa aramama gerek var mı logoyu başka yerde..

Logo başka bir yerde yok ki.Siparişden kasıt nedir anlamadım.Tokyoda bir firma şu ana kadar 3 tane sipariş edip aldık.

No17

« Yanıtla #102 : Eylül 01, 2010, 04:17:08 ÖS »
kırmızı honda logo baya tuttu heralde.. :) son durum ne alabilme şansımız var mı..

Evet dostum istersen alabilirsin.Forumdan bir kaç arkadaşa sipariş ettik beliyoruz.Tabi kolay değil, Tokyo'dan geliyor...:)

ettikleri sipariş yeterli sayıda mı yoksa aramama gerek var mı logoyu başka yerde..

Logo başka bir yerde yok ki.Siparişden kasıt nedir anlamadım.Tokyoda bir firma şu ana kadar 3 tane sipariş edip aldık.
kısaca şöle söyliyim,, logoyu almak istesem ne yapmam gerekir..

washer

« Yanıtla #103 : Eylül 03, 2010, 07:01:26 ÖS »
bugün servise uğradım,direksiyondaki logo olayını sordum,kırmızı takıcam nasıl olur dedim,logonun airbag ile bütün olduğunu,normalde parça stoğunda ayrıca geçmediğini airbag ile beraber bir bütün olarak geldiğini öğrendim vazgeçtim kırmızı logodan,takmayı düşünenler için paylaşmak istedim bu durumu saygılar...

smakbuloglu

« Yanıtla #104 : Eylül 03, 2010, 10:05:44 ÖS »

Bir önceki sayfada vermiş olduğum ebay linkini kullanarak satıcı ile yazışmanız gerekiyor.

Veya ben senin adıan sipariş veririm.Mesela sitede okn84 isimli arkadaş benden rica etti, parasını gönderdi bende sipariş ettim.

smakbuloglu

« Yanıtla #105 : Eylül 03, 2010, 10:06:45 ÖS »
bugün servise uğradım,direksiyondaki logo olayını sordum,kırmızı takıcam nasıl olur dedim,logonun airbag ile bütün olduğunu,normalde parça stoğunda ayrıca geçmediğini airbag ile beraber bir bütün olarak geldiğini öğrendim vazgeçtim kırmızı logodan,takmayı düşünenler için paylaşmak istedim bu durumu saygılar...

Evet eğer servisden logo almak istersen direksiyonunu da yenilemen gerekiyor...:) Bence Saçma.

smakbuloglu

« Yanıtla #106 : Eylül 03, 2010, 10:14:56 ÖS »
arkadaşlar linkte verilen logolardan sadece mugen olanı var kırmızı yok almak istiyoruz bi el atın şu ie >=ok

bu direksiyon amblemlerinin normal honda logolu olanı yok mu? kırmızı mugen vesaire olmayan

Arkadaşlar,

Kırmızı olanlar yok satıyor ki eleman siteden kaldırmış..:) Özel olarak yazışıp forumdaki okn84 arkadaşımıza sipariş verdim.İsteyen varsa bana ulaşabilir.

Okn84,

Kırmızı Honda Logo Pazartesi kargo ile yola çıkıyor...;)

cok tesekurederım sabırsızlıkla beklıyorum

Okan logon gelmiş...:)

okn84

« Yanıtla #107 : Eylül 03, 2010, 10:23:20 ÖS »
arkadaşlar linkte verilen logolardan sadece mugen olanı var kırmızı yok almak istiyoruz bi el atın şu ie >=ok

bu direksiyon amblemlerinin normal honda logolu olanı yok mu? kırmızı mugen vesaire olmayan

Arkadaşlar,

Kırmızı olanlar yok satıyor ki eleman siteden kaldırmış..:) Özel olarak yazışıp forumdaki okn84 arkadaşımıza sipariş verdim.İsteyen varsa bana ulaşabilir.

Okn84,

Kırmızı Honda Logo Pazartesi kargo ile yola çıkıyor...;)

cok tesekurederım sabırsızlıkla beklıyorum

Okan logon gelmiş...:)

tesekkurederım kardesım walla gelsınde takalım artık

tzafer

« Yanıtla #108 : Eylül 04, 2010, 11:18:09 ÖS »

Bir önceki sayfada vermiş olduğum ebay linkini kullanarak satıcı ile yazışmanız gerekiyor.

Veya ben senin adıan sipariş veririm.Mesela sitede okn84 isimli arkadaş benden rica etti, parasını gönderdi bende sipariş ettim.

eğer tekrar sipariş verirseniz bende katılmak isterim ne kadara geliyor size yük olmazsam eğer yazabilirmisiniz özelden de atabilirsiniz tşk.

smakbuloglu

« Yanıtla #109 : Eylül 04, 2010, 11:46:31 ÖS »

eğer tekrar sipariş verirseniz bende katılmak isterim ne kadara geliyor size yük olmazsam eğer yazabilirmisiniz özelden de atabilirsiniz tşk.

tzafer,

Toplu bir sipariş yok.Bu arada benim işim bu değil.Yanlış anlaşılma olmasın...:)

Ama istersen sanada söylerim.Önemli olan hondacı arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek.

Mesela bugün okan'ın logosunu vermek için görüştük,tanıştık,kaynaştık..:) Okan'da TayyaR görünümlü Sport varmış haberimiz yok..:)

okn84

« Yanıtla #110 : Eylül 05, 2010, 09:37:18 ÖÖ »
logomu bugun takıyım bende en kısa zmanda resımlerı paylasıcam yardımcı oldun ıcın sagol serhad

Gilth

« Yanıtla #111 : Aralık 12, 2011, 10:32:57 ÖÖ »
bu kırmızı logoyu takmadan önce üstündeki logoyu sökmek gerkiyormu? çünkü airbagle birlikte değişiyor servislerde diye okudum. bu logo direk üstüne yapıştırılan bir parça mı? bugün logom soyulduğundan bir çözüm aramaya başladım. elinde bu logo olan varsa kaç liradır?

bbhnda

« Yanıtla #112 : Aralık 13, 2011, 10:00:00 ÖS »
honda red daha alımlı gibi..

Gilth

« Yanıtla #113 : Aralık 15, 2011, 07:10:15 ÖS »
elinde bu logodan olan hiçbir arkadaş yok mu gerçekten? gidip tüm airbag falan değiştirtmek istemiyorum, elinde kullanılmamış fazladan getirten varsa bana özelden ulaşırsa çok memnun olurum.

can3520

« Yanıtla #115 : Ocak 09, 2013, 02:58:18 ÖS »
Izmirden almayi dusunenler varsa toplu alalim =)

oktayoo

• Oktay
« Yanıtla #116 : Ocak 09, 2013, 08:14:45 ÖS »
aynen Honda RED..