Gönderen Konu: Civic Aux Bağlantısı yada USB !  (Okunma sayısı 61595 defa)

Gordack

• http://www.gordack.com/
Civic Aux Bağlantısı yada USB !
« : Kasım 23, 2010, 05:04:16 ÖÖ »
Bir arkadaş allahını severse cevap versin.  2007 Model 1.6 Civic Elegance'ıma aux bağlantısını yada usb her neyse, nerede taktırabileceğimi lütfen söylesin.
Gerekirse özel mesaj atın. Rica ediyorum.
Servise gidiyorum 500-600 TL fiyat çekiyorlar. Öte yandan teyp değiştirme seçeneği var, o pahalı.
Sadece ve sadece ipod yada iphone bağlamak istiyorum. altı üstü bir kablo bağlantısı !

Direksiyon kumandasını kullanabileceğim şekilde ve şarkı listesini teyp ekranında görebileceğim şekilde fiyat nasıl olur yada o şekilde bağlanabilirmi ?
SD Card falan istemiyorum. Gerek yok. Sadece ipod'umu kullanmak istiyorum.

Direksiyondan kumandasız ve şarkı ismi göstermeksizin sadece aux (takoz bağlantı ) ne kadara ve nerede yapılıyor ?

Saygılarımla.
Yöneticiler kusura bakmayın. Biraz galyana geldimde.

Not: İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.

ECEL

Ynt: Civic Aux Bağlantısı yada USB !
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2010, 09:44:16 ÖÖ »
Bahsettiğin takoz baglantiyi kabloyu kendim getirirsem(kendin pişir kendi ye) ! 60 liraya yapacağinı söylemisti bora -honda (ank).
Sadece auxtan gelen şarkıyı  çalacak.

Diğer USB  bağlantısı 2007 ve 2008  teyplerde yok diye biliyorum. USB den kastım, usb icerisindeki mp3leri secerek calabilmeyi kastediyorum. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin , olsaydi cok makbule gecerdi..  Bende düşünürdüm hemen..

maydoz

• Torino Ayakkabı
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2010, 10:50:43 ÖÖ »
dostum bunun için çakmaklığa takılan ve radyo frekansıyla çalışan cihazlar var onlardan kullanabilirsin.bende kullanmayı düşünüyorum ama cd deki kaliteyi veremez radyo kalitesinde çalar diye cesaret edemiyorum

istemio

« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2010, 10:18:27 ÖS »
sevgili arkadaşlar,
benim aracım 2011 yeni civic.aux kablosu için yer var.ben ve ben ipod bağlıyorum.ancak maalesef
araç ekranında kesinlikle o an çalan parçaların isimleri veya numaraları yazmıyor.tesadüfen o an ne çalıyorsa onu dinliyorsun veya ipod üzerinden ne çaldığını göreceksiniz oda çok zor.....
Maydoz kardeş,
senin söylediğin cihaz transmitter.çakmaklığa takıp radyo dan herhangi bir frekansla eşleştirip ister flaşbellek üzerinden ister sd card tan müzik dinleyebiliyorsun.ben bu transmitter denen cihazdan 3 sene evvel aldım.ancak istanbul'da fm kanallarının hepsi bir radyo istasyonu tarafından kapıldığı için boş frekans bulamadım ve randıman alamadım.
izmir çeşme'de oturan babama hediye ettim.o,orada bir süre dinledi ama artık o da frekanslar çoğaldığı için dinleyemediğini söylüyor..
kısacası kesinlikle tavsiye etmem...
zaten google da arattırırsan fiyatlarının 15-20 tl ye kadar düştüğünü göreceksin.çünki büyük şehirlerde hiç bir işe yaramıyor.haaa bu arada küçük şehirlerde gayet randımanla kullanılır.bunu da belirtiyim...

Cecul

« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2010, 10:23:16 ÖS »
sevgili arkadaşlar,
benim aracım 2011 yeni civic.aux kablosu için yer var.ben ve ben ipod bağlıyorum.ancak maalesef
araç ekranında kesinlikle o an çalan parçaların isimleri veya numaraları yazmıyor.tesadüfen o an ne çalıyorsa onu dinliyorsun veya ipod üzerinden ne çaldığını göreceksiniz oda çok zor.....
Maydoz kardeş,
senin söylediğin cihaz transmitter.çakmaklığa takıp radyo dan herhangi bir frekansla eşleştirip ister flaşbellek üzerinden ister sd card tan müzik dinleyebiliyorsun.ben bu transmitter denen cihazdan 3 sene evvel aldım.ancak istanbul'da fm kanallarının hepsi bir radyo istasyonu tarafından kapıldığı için boş frekans bulamadım ve randıman alamadım.
izmir çeşme'de oturan babama hediye ettim.o,orada bir süre dinledi ama artık o da frekanslar çoğaldığı için dinleyemediğini söylüyor..
kısacası kesinlikle tavsiye etmem...
zaten google da arattırırsan fiyatlarının 15-20 tl ye kadar düştüğünü göreceksin.çünki büyük şehirlerde hiç bir işe yaramıyor.haaa bu arada küçük şehirlerde gayet randımanla kullanılır.bunu da belirtiyim...
Aynen. Büyük şehirlerde kesinlikle işe yaramıyor.

ay61n

« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2010, 02:11:21 ÖS »
Connects2 bulabilrsen ipodu en iyi baglama yontemidir cd changer cikisina baglaniyo ve ipodu direksiyon ustundeki kumandadan da kontrol edebiliyosun yurtdisi fiyati 100-120 dolar arasi ama turkiyede bulmak zor

marvellous01

« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2010, 11:18:19 ÖS »
merhabalar ,fm transmitter işi artık eskidi eğer elektronik merakın varsa ağağıdaki linkte aux girişinin nasıl yapıldığı anlatılıyor ben bu şekilde yaptım gayet başarılı .. http://www.8thcivic.com/forums/electrical/6171-pinout-aux-input-lx-4.html  umarım işine yarar. Ipot için bilmiyorum ama usb bağlantısı  için bir aparat gerekiyor ortalama fiyatı 150-200 arasında.
Bir arkadaş allahını severse cevap versin.  2007 Model 1.6 Civic Elegance'ıma aux bağlantısını yada usb her neyse, nerede taktırabileceğimi lütfen söylesin.
Servise gidiyorum 500-600 TL fiyat çekiyorlar. Öte yandan teyp değiştirme seçeneği var, o pahalı.
Sadece ve sadece ipod yada iphone bağlamak istiyorum. altı üstü bir kablo bağlantısı !

Direksiyon kumandasını kullanabileceğim şekilde ve şarkı listesini teyp ekranında görebileceğim şekilde fiyat nasıl olur yada o şekilde bağlanabilirmi ?

Direksiyondan kumandasız ve şarkı ismi göstermeksizin sadece aux (takoz bağlantı ) ne kadara ve nerede yapılıyor ?

Saygılarımla.

emrecankal

« Yanıtla #7 : Ocak 30, 2011, 09:58:23 ÖS »

Saygılarımla.

dostum aracına aux girişi taktırabildin mi? Ben de bu konuyu araştırıyorum her hafta cd yapmaktan sıkıldım artık.yardımcı olursan sevinirim

faw13

« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2011, 12:47:01 ÖÖ »
xcarlink, cd player a bağlanıo, araç usb cihazı cd zannediyor, bu bir yöntem, muhtemelen servisten fiyat verdikleri

direk aux kablo çektirebilirsiniz, 50tl gibi bir fiyata

parrot mki serisi bluetooth araç kitleri, hem telefondaki, hem usb deki, hem ipoddaki hem de auxtan gelen müzikleri çalanilir, ayrıca radicom diye bir ürün var, onu da eklerseniz direksiyondan kontrol de yapabiliyor, herşeyiyle 800 tl civarı tutuyor en üst modeli, montaj dahil

bir de dvd navigasyon alabilirsiniz en pahalısı 2500 tl civarıdır

Thereal_

« Son Düzenleme: Nisan 04, 2011, 02:30:11 ÖS Gönderen: Thereal_ »

63civic2011

« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2011, 08:38:20 ÖS »
aux kablosunu teknosa'da 29 liraya aldım, bir ucunu aracın aux girişine diğer ucunu da ipoduna baglar şarkıları dinlersin...

mtrnt

« Yanıtla #11 : Nisan 07, 2011, 12:18:16 ÖS »
Connects2 bulabilrsen ipodu en iyi baglama yontemidir cd changer cikisina baglaniyo ve ipodu direksiyon ustundeki kumandadan da kontrol edebiliyosun yurtdisi fiyati 100-120 dolar arasi ama turkiyede bulmak zor
connects2'nin hangi modeli?

civic2011

« Yanıtla #12 : Nisan 16, 2011, 09:54:55 ÖÖ »
dostum bunun için çakmaklığa takılan ve radyo frekansıyla çalışan cihazlar var onlardan kullanabilirsin.bende kullanmayı düşünüyorum ama cd deki kaliteyi veremez radyo kalitesinde çalar diye cesaret edemiyorum
önclikle mrb fm transmitterden bahsediyorsunuz ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum daha önce kullandım kesinlikle ses olayı çok kötü cızırtıdan başka birşey dinleyemezsiniz bununda tek sebebi var boş radyo istasyonu yok sesler ve frekanslar üstüste biniyor bence boşuna masraf yapmış olursunuz saygılar

uxtrax

« Yanıtla #13 : Nisan 16, 2011, 02:13:27 ÖS »
şu aux kablosundan bende almayı düşünüyorum, kaliteli bir kabloda ses kaybı pek olmuyor diye duymuştum...her şarkıyı cd ye atmak yeride iphone üzerinden daha kolay olur sanırım

Ouzhan_

« Yanıtla #14 : Nisan 16, 2011, 04:48:42 ÖS »
aux kablosunu teknosa'da 29 liraya aldım, bir ucunu aracın aux girişine diğer ucunu da ipoduna baglar şarkıları dinlersin...
50 cm aux kablosunu 10 liraya aldım mediamrktta  :)

seferad

« Yanıtla #15 : Nisan 16, 2011, 04:51:31 ÖS »
gecen teli taktım auxa ses kalitesizdi

fastest40

« Yanıtla #16 : Nisan 16, 2011, 05:17:11 ÖS »
kardeşim ucuz ve net çözüm ipodunu al sonra bilgisayarcıdan hoparlör kablosu al iki tarafıda aynı olan bi ucu ipoda diğeri auxa at keyfine bak ne servisi ne parası en fazla 5 liran gider ayrıca ekranda gözükmüyo gerçekten şarkı ismi ama ipodun ekranından yararlanırsın

karaboga18

• Lamborghini Die-cast
« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2012, 04:50:32 ÖS »
sevgili arkadaşlar,

bu ipod takıldığında direksiyondan kumanda edebiliyoruz değil mi, şarkı isimleri görmesekte? bende Nokia N8 var onu bağlıyorum herhangi bir yüklenecek yazılımla (telefona) kontrol edebilir miyim acaba (ya da başka kontrol edilen mp3 çalar varsa marka önerirseniz sevinirim)

bbhnda

« Yanıtla #18 : Şubat 19, 2012, 05:44:41 ÖS »

75 cm 9.90 tl :D

tzafer

« Yanıtla #19 : Şubat 20, 2012, 08:54:16 ÖS »
yukarıdaki link silinmiş birde bu var
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/oto-teyp-usb-sd-mp3-tum-arac-teyplerine-giris-49992318
ben taktırmayı düşünüyorum kullanan varmı acaba yorum yazarlarsa iyi olur.Volkswagen servisleride satıyormuş bizim servislerde bulunurmu acaba

okn84

« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2012, 09:01:36 ÖS »
ben hafta sonu alıcam alanların yorumları cok ıyı  bıraz arastırdım bakalım 100 lırada 150 lıraya kadar fıyatlar degısıyo

Ouzhan_

« Yanıtla #21 : Şubat 21, 2012, 08:53:06 ÖÖ »

kazık yemişiz o zaman :D 10 ay gecmiş üzerinden o kadarda olsun

serkan_gazi

« Yanıtla #22 : Şubat 21, 2012, 05:21:07 ÖS »
bu aux girisimize usb bellek takıp nasıl müzik dinleyebiliriz mümkünmü bir kablo ile bi tarafı aux diğer tarafı usb kablolar var işe yararmı deneyen varmı

bbhnda

« Yanıtla #23 : Şubat 21, 2012, 07:35:14 ÖS »

kazık yemişiz o zaman :D 10 ay gecmiş üzerinden o kadarda olsun

:D :D

CAGLAR28

« Yanıtla #24 : Şubat 21, 2012, 07:37:01 ÖS »
bu aux girisimize usb bellek takıp nasıl müzik dinleyebiliriz mümkünmü bir kablo ile bi tarafı aux diğer tarafı usb kablolar var işe yararmı deneyen varmı
usb bellek değil de mp3 çalar var usb girişli bende ona bilgisayardan atıp müzikleri aux girişine bi kablo aldım 5 liraya bi yanı aux bi yanı usb mp3e gircek şekilde aynı iki tarafı da zaten.sıkıntı yok sıkıldıkça değiştirme şansım var diğer türlü cd dayanmıyo :=)