TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: Gordack - Kasım 23, 2010, 05:04:16 ÖÖ
-
Bir arkadaş allahını severse cevap versin. 2007 Model 1.6 Civic Elegance'ıma aux bağlantısını yada usb her neyse, nerede taktırabileceğimi lütfen söylesin.
Gerekirse özel mesaj atın. Rica ediyorum.
Servise gidiyorum 500-600 TL fiyat çekiyorlar. Öte yandan teyp değiştirme seçeneği var, o pahalı.
Sadece ve sadece ipod yada iphone bağlamak istiyorum. altı üstü bir kablo bağlantısı !
Direksiyon kumandasını kullanabileceğim şekilde ve şarkı listesini teyp ekranında görebileceğim şekilde fiyat nasıl olur yada o şekilde bağlanabilirmi ?
SD Card falan istemiyorum. Gerek yok. Sadece ipod'umu kullanmak istiyorum.
Direksiyondan kumandasız ve şarkı ismi göstermeksizin sadece aux (takoz bağlantı ) ne kadara ve nerede yapılıyor ?
Saygılarımla.
Yöneticiler kusura bakmayın. Biraz galyana geldimde.
Not: İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.
-
Bahsettiğin takoz baglantiyi kabloyu kendim getirirsem(kendin pişir kendi ye) ! 60 liraya yapacağinı söylemisti bora -honda (ank).
Sadece auxtan gelen şarkıyı çalacak.
Diğer USB bağlantısı 2007 ve 2008 teyplerde yok diye biliyorum. USB den kastım, usb icerisindeki mp3leri secerek calabilmeyi kastediyorum. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin , olsaydi cok makbule gecerdi.. Bende düşünürdüm hemen..
-
dostum bunun için çakmaklığa takılan ve radyo frekansıyla çalışan cihazlar var onlardan kullanabilirsin.bende kullanmayı düşünüyorum ama cd deki kaliteyi veremez radyo kalitesinde çalar diye cesaret edemiyorum
-
sevgili arkadaşlar,
benim aracım 2011 yeni civic.aux kablosu için yer var.ben ve ben ipod bağlıyorum.ancak maalesef
araç ekranında kesinlikle o an çalan parçaların isimleri veya numaraları yazmıyor.tesadüfen o an ne çalıyorsa onu dinliyorsun veya ipod üzerinden ne çaldığını göreceksiniz oda çok zor.....
Maydoz kardeş,
senin söylediğin cihaz transmitter.çakmaklığa takıp radyo dan herhangi bir frekansla eşleştirip ister flaşbellek üzerinden ister sd card tan müzik dinleyebiliyorsun.ben bu transmitter denen cihazdan 3 sene evvel aldım.ancak istanbul'da fm kanallarının hepsi bir radyo istasyonu tarafından kapıldığı için boş frekans bulamadım ve randıman alamadım.
izmir çeşme'de oturan babama hediye ettim.o,orada bir süre dinledi ama artık o da frekanslar çoğaldığı için dinleyemediğini söylüyor..
kısacası kesinlikle tavsiye etmem...
zaten google da arattırırsan fiyatlarının 15-20 tl ye kadar düştüğünü göreceksin.çünki büyük şehirlerde hiç bir işe yaramıyor.haaa bu arada küçük şehirlerde gayet randımanla kullanılır.bunu da belirtiyim...
-
sevgili arkadaşlar,
benim aracım 2011 yeni civic.aux kablosu için yer var.ben ve ben ipod bağlıyorum.ancak maalesef
araç ekranında kesinlikle o an çalan parçaların isimleri veya numaraları yazmıyor.tesadüfen o an ne çalıyorsa onu dinliyorsun veya ipod üzerinden ne çaldığını göreceksiniz oda çok zor.....
Maydoz kardeş,
senin söylediğin cihaz transmitter.çakmaklığa takıp radyo dan herhangi bir frekansla eşleştirip ister flaşbellek üzerinden ister sd card tan müzik dinleyebiliyorsun.ben bu transmitter denen cihazdan 3 sene evvel aldım.ancak istanbul'da fm kanallarının hepsi bir radyo istasyonu tarafından kapıldığı için boş frekans bulamadım ve randıman alamadım.
izmir çeşme'de oturan babama hediye ettim.o,orada bir süre dinledi ama artık o da frekanslar çoğaldığı için dinleyemediğini söylüyor..
kısacası kesinlikle tavsiye etmem...
zaten google da arattırırsan fiyatlarının 15-20 tl ye kadar düştüğünü göreceksin.çünki büyük şehirlerde hiç bir işe yaramıyor.haaa bu arada küçük şehirlerde gayet randımanla kullanılır.bunu da belirtiyim...
Aynen. Büyük şehirlerde kesinlikle işe yaramıyor.
-
Connects2 bulabilrsen ipodu en iyi baglama yontemidir cd changer cikisina baglaniyo ve ipodu direksiyon ustundeki kumandadan da kontrol edebiliyosun yurtdisi fiyati 100-120 dolar arasi ama turkiyede bulmak zor
-
merhabalar ,fm transmitter işi artık eskidi eğer elektronik merakın varsa ağağıdaki linkte aux girişinin nasıl yapıldığı anlatılıyor ben bu şekilde yaptım gayet başarılı .. http://www.8thcivic.com/forums/electrical/6171-pinout-aux-input-lx-4.html umarım işine yarar. Ipot için bilmiyorum ama usb bağlantısı için bir aparat gerekiyor ortalama fiyatı 150-200 arasında.
Bir arkadaş allahını severse cevap versin. 2007 Model 1.6 Civic Elegance'ıma aux bağlantısını yada usb her neyse, nerede taktırabileceğimi lütfen söylesin.
Servise gidiyorum 500-600 TL fiyat çekiyorlar. Öte yandan teyp değiştirme seçeneği var, o pahalı.
Sadece ve sadece ipod yada iphone bağlamak istiyorum. altı üstü bir kablo bağlantısı !
Direksiyon kumandasını kullanabileceğim şekilde ve şarkı listesini teyp ekranında görebileceğim şekilde fiyat nasıl olur yada o şekilde bağlanabilirmi ?
Direksiyondan kumandasız ve şarkı ismi göstermeksizin sadece aux (takoz bağlantı ) ne kadara ve nerede yapılıyor ?
Saygılarımla.
-
Saygılarımla.
dostum aracına aux girişi taktırabildin mi? Ben de bu konuyu araştırıyorum her hafta cd yapmaktan sıkıldım artık.yardımcı olursan sevinirim
-
xcarlink, cd player a bağlanıo, araç usb cihazı cd zannediyor, bu bir yöntem, muhtemelen servisten fiyat verdikleri
direk aux kablo çektirebilirsiniz, 50tl gibi bir fiyata
parrot mki serisi bluetooth araç kitleri, hem telefondaki, hem usb deki, hem ipoddaki hem de auxtan gelen müzikleri çalanilir, ayrıca radicom diye bir ürün var, onu da eklerseniz direksiyondan kontrol de yapabiliyor, herşeyiyle 800 tl civarı tutuyor en üst modeli, montaj dahil
bir de dvd navigasyon alabilirsiniz en pahalısı 2500 tl civarıdır
-
Buna bi bakmalisin
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-audiosystem-tum-araclarin-orjinal-teybine-usb-sd-aux-okuyucu-44508020/detay
-
aux kablosunu teknosa'da 29 liraya aldım, bir ucunu aracın aux girişine diğer ucunu da ipoduna baglar şarkıları dinlersin...
-
Connects2 bulabilrsen ipodu en iyi baglama yontemidir cd changer cikisina baglaniyo ve ipodu direksiyon ustundeki kumandadan da kontrol edebiliyosun yurtdisi fiyati 100-120 dolar arasi ama turkiyede bulmak zor
connects2'nin hangi modeli?
-
dostum bunun için çakmaklığa takılan ve radyo frekansıyla çalışan cihazlar var onlardan kullanabilirsin.bende kullanmayı düşünüyorum ama cd deki kaliteyi veremez radyo kalitesinde çalar diye cesaret edemiyorum
önclikle mrb fm transmitterden bahsediyorsunuz ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum daha önce kullandım kesinlikle ses olayı çok kötü cızırtıdan başka birşey dinleyemezsiniz bununda tek sebebi var boş radyo istasyonu yok sesler ve frekanslar üstüste biniyor bence boşuna masraf yapmış olursunuz saygılar
-
şu aux kablosundan bende almayı düşünüyorum, kaliteli bir kabloda ses kaybı pek olmuyor diye duymuştum...her şarkıyı cd ye atmak yeride iphone üzerinden daha kolay olur sanırım
-
aux kablosunu teknosa'da 29 liraya aldım, bir ucunu aracın aux girişine diğer ucunu da ipoduna baglar şarkıları dinlersin...
50 cm aux kablosunu 10 liraya aldım mediamrktta :)
-
gecen teli taktım auxa ses kalitesizdi
-
kardeşim ucuz ve net çözüm ipodunu al sonra bilgisayarcıdan hoparlör kablosu al iki tarafıda aynı olan bi ucu ipoda diğeri auxa at keyfine bak ne servisi ne parası en fazla 5 liran gider ayrıca ekranda gözükmüyo gerçekten şarkı ismi ama ipodun ekranından yararlanırsın
-
sevgili arkadaşlar,
bu ipod takıldığında direksiyondan kumanda edebiliyoruz değil mi, şarkı isimleri görmesekte? bende Nokia N8 var onu bağlıyorum herhangi bir yüklenecek yazılımla (telefona) kontrol edebilir miyim acaba (ya da başka kontrol edilen mp3 çalar varsa marka önerirseniz sevinirim)
-
75 cm 9.90 tl :D
-
yukarıdaki link silinmiş birde bu var
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/oto-teyp-usb-sd-mp3-tum-arac-teyplerine-giris-49992318
ben taktırmayı düşünüyorum kullanan varmı acaba yorum yazarlarsa iyi olur.Volkswagen servisleride satıyormuş bizim servislerde bulunurmu acaba
-
ben hafta sonu alıcam alanların yorumları cok ıyı bıraz arastırdım bakalım 100 lırada 150 lıraya kadar fıyatlar degısıyo
-
kazık yemişiz o zaman :D 10 ay gecmiş üzerinden o kadarda olsun
-
bu aux girisimize usb bellek takıp nasıl müzik dinleyebiliriz mümkünmü bir kablo ile bi tarafı aux diğer tarafı usb kablolar var işe yararmı deneyen varmı
-
kazık yemişiz o zaman :D 10 ay gecmiş üzerinden o kadarda olsun
:D :D
-
bu aux girisimize usb bellek takıp nasıl müzik dinleyebiliriz mümkünmü bir kablo ile bi tarafı aux diğer tarafı usb kablolar var işe yararmı deneyen varmı
usb bellek değil de mp3 çalar var usb girişli bende ona bilgisayardan atıp müzikleri aux girişine bi kablo aldım 5 liraya bi yanı aux bi yanı usb mp3e gircek şekilde aynı iki tarafı da zaten.sıkıntı yok sıkıldıkça değiştirme şansım var diğer türlü cd dayanmıyo :=)
-
usb bellek değil de mp3 çalar var usb girişli bende ona bilgisayardan atıp müzikleri aux girişine bi kablo aldım 5 liraya bi yanı aux bi yanı usb mp3e gircek şekilde aynı iki tarafı da zaten.sıkıntı yok sıkıldıkça değiştirme şansım var diğer türlü cd dayanmıyo :=)
en güzelini yapıyosun bende o sekilde kullanıyrum.
aux kablosunu aldınız zaman usb yerinede mp3 alın bide doldurun içini mp3 ün kulaklık kısmına takın auxu diger ucuda arabadaki aux girişine.telefonun kulaklık girişi normal kulaklık girişindense(normalden kasıt mp3lere takılan kulaklık)direk telefonuda baglamış olursunuz.hem mp3'ü hem telefonu baglıyorum.tek kötü yanı aux baglantısı yaptıgında teypten degişmiyor ve teyp rds özelligini kaybediyor
-
güzel bi hatırlatma oldu telefonuma da uyuyor nokia x2 :)
-
aux kablosunu aldınız zaman usb yerinede mp3 alın bide doldurun içini mp3 ün kulaklık kısmına takın auxu diger ucuda arabadaki aux girişine.telefonun kulaklık girişi normal kulaklık girişindense(normalden kasıt mp3lere takılan kulaklık)direk telefonuda baglamış olursunuz.hem mp3'ü hem telefonu baglıyorum.tek kötü yanı aux baglantısı yaptıgında teypten degişmiyor ve teyp rds özelligini kaybediyor
direk telefonu bağlıyorum usta :D
-
direk telefonu bağlıyorum usta :D
en güzeli :D
güzel bi hatırlatma oldu telefonuma da uyuyor nokia x2 :)
:D
-
merhaba arkadaşlar. 2009 1.8 civic hb i shift im var. ben flash bellek bağlamak istiyorum. yukarıda önerdiğiniz gibi transmitter için frekans bulmak sorun, aux a mp3 veya telefon bağlamak bana uymaz.her seferinde telefon ve ya mp3 ten şarkıyı değiştirmek mesela. hem sarjını da yiyecek telefonun veya mp3 çaların. bir üst modellerde var.iphone ve usb bağlantıları.kol dayamanın içine yapmışlar. acaba bir oto ses yapan yere götürsek oraya aynı düzeneği çekemez mi.orjinalini yaptırsam 200 tl civarında olacak servise sordum.
-
arkdaşlar uzun yol hariç gidiceğim yere gitmem 10dk sürmüyor zaten Adana içinde :D cd'yi takana kadar gitceğim yere gelmiş oluyorum :D bende kablo aldım 10 tl bağlıyorum tele ne istiyorsam açıp dinliyorum.. bu arada ses kalitesinde de bir azalma filan olmadı gayet güzel.
arabada cd kalabalığı olmuyor bide malum mp3 cd'de istediğim şarkıyı bulana kadar ömrüm gidiyor..
-
Trabzonda servis pek sıcak bakmıyor bu aparata. Bayada pahalı fiyatlar söylüyorlar. bence hakkı 20-30 tl lik bir çin malı aparat hadi işçilikte 40 tl de 70 tl lik iş için 250 lerden bahsediyorlar.
-
bende de aux girisi yoktu arac alindiiginda 2009 dream modeli serviste 80-90 TL civari bi fiyata takildi bu aparat cok ciddi bi rakam degil yani kaplo dedginiz de maksimum 10 tl verilip alinabilinir total 100 tl ye hallolur bir tavsiyem daha BELKIN marka arac tutucu almani iphone nu kontrol etmeniz inanalimaz derecede kolaylasiyoo araci kullanirken...
http://www.ebay.com/itm/Belkin-Car-Holder-Charger-Hansfree-Player-iPhone-3Gs-3G-/370500211181?pt=PDA_Accessories&hash=item56438891ed
-
bende de aux girisi yoktu arac alindiiginda 2009 dream modeli serviste 80-90 TL civari bi fiyata takildi bu aparat cok ciddi bi rakam degil yani kaplo dedginiz de maksimum 10 tl verilip alinabilinir total 100 tl ye hallolur bir tavsiyem daha BELKIN marka arac tutucu almani iphone nu kontrol etmeniz inanalimaz derecede kolaylasiyoo araci kullanirken...
http://www.ebay.com/itm/Belkin-Car-Holder-Charger-Hansfree-Player-iPhone-3Gs-3G-/370500211181?pt=PDA_Accessories&hash=item56438891ed
Hocam Trabzondaki servis bilmiyor işi yoksa 80-90 a ben hemen taktırırdım.
-
Arkadaşlar 2009 honda civic elegance otomatik ile aranıza katıldım,
Aracın her yerini talan ettim ama aux girişi felan bulamadım, böyle bir giriş var mı acaba?
-
maalesef sizin aracınızda aux girişi yok.
-
Eyvallah hocam, peki taktırması pahalı mıdır acaba?
-
Eyvallah hocam, peki taktırması pahalı mıdır acaba?
http://www.teamhondaturkey.com/forum/iceguvenlik_muzik_sistemleri/inceleme_audio_system_digital_music_changer_orjinal_teybe_usb_sd_aux-t65699.0.html
burda detaylı anlatım mevcut
-
arkadaşlar merhaba. 2008 civic premium'da USB olmuyormu? geçen hafta aldım arabayı. ben hiç ona bakmamıştım bile. şimdi yerini arıyorum usb takacak bir yer bulamadım. ama konsolda MP3/AUX gibi yazılar var..
-
arkadaşlar merhaba. 2008 civic premium'da USB olmuyormu? geçen hafta aldım arabayı. ben hiç ona bakmamıştım bile. şimdi yerini arıyorum usb takacak bir yer bulamadım. ama konsolda MP3/AUX gibi yazılar var..
Konuyu hortlattım ama ben de sonradan aux takılıp takılmadığını merak edenlerdenim.
-
http://www.aliexpress.com/item/H-onda-Civic-Fit-Accord-USB-Aux-adaptor-of-MP3-WMA-to-Car-CD-player/1670899217.html bende bu ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz?
-
Güncel.
Çakmaklığın altındaki bölmede sağ tarafta tam usb girişi büyüklüğünde bir yer, boşluk var. Oraya sonradan usb girişi takılıyor mu?