benzin girişinin hemen yanına yaptırdım.
Söylemeyi unutunca arıyorlar arabanın sagında solunda altında üstünde.
ben sordum benzin deposunun girişine koyulamazmı diye yani benzin alır gibi kapağı açcaksın ama lpg alcaksın.. yasak olduğunu söylediler.. siz bu şekilde sızdırmazlık raporu yada muayenede sorun yaşamadınız mı?
benzin girişinin hemen yanına yaptırdım.
Söylemeyi unutunca arıyorlar arabanın sagında solunda altında üstünde.
ben sordum benzin deposunun girişine koyulamazmı diye yani benzin alır gibi kapağı açcaksın ama lpg alcaksın.. yasak olduğunu söylediler.. siz bu şekilde sızdırmazlık raporu yada muayenede sorun yaşamadınız mı?
Dacia'nın ürettiği lpg'li araçların lpg depo kapağı benzin depo kapağı ile bir arada, aynen tarif ettiğiniz gibi. Sakıncası olsa Dacia bu şekilde üretmezdi herhalde. Belki adamlar uğraşmak istemediklerinden yasak olduğunu söylediler.
Benimki tamponun sağ tarafında, her seferinde söylüyorum pompacıya. Kendim taktırsaydım tamponun arkasında rahat görünecek şekilde yaptırırdım. Bunda utanılacak birşey yok.
Ugramadık bayadır konu karısmıs yahu

Arkadaslar ben sevmiyorum ortalıkta lpg girişini. Bu şekilde yapmammın sebebi de bu.
Hiç bir sıkıntı olmadı herseyden gayet guzel geciyor. Olay lpg taktırdıgınız servisteki ustanın insiyatifine kalmıs. Tampona delik acıp oraya yerlestırmek mı daha kolay yoksa depo girişinde ugrasmak mı?

Utanılıcak bir durum olamaz bence LPG ile alakalı. Yada arabayla alakalı utanılıcak bir durum olmamalı abicim.
Benim aracımın boyası kötü

haşat degil ama benım gozumde iyi degil mesela. Ama ben arkadaslarımın 50-60 bın lıralık arabalarla gezdigi yerlerde Kırmızı H amblemımı gostere gostere geziyorum

(yola cıktıgımızda da doch ve otto ikisinin şovunu arkamdan izliyorlardı

)
Tampondaki bir deliktense benzin girişindeki lpg dolum yeri daha temiz bir görüntü saglıyor bence hemde kesinlikle daha karizmatik. Lpg montajında da sistemi gizleterek montaj yaptırdım mesela ortalıkta ıvır zıvır yok. Bir tek enjektörlerim goz onunde. Bunuda utanmaya baglarsınız siz ama

saglıcakla kalın