Gönderen Konu: spontane gelişen bazı kapışmalar :)  (Okunma sayısı 354192 defa)

ozN

Ynt: spontane gelişen bazı kapışmalar :)
« Yanıtla #1100 : Şubat 22, 2014, 09:15:37 ÖÖ »
70 80 e artık araba bulmak zor :D fiesta bile 50m olmus :D

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #1101 : Şubat 22, 2014, 09:22:43 ÖÖ »
Ben kasa farkını anlamam o zman esi nesil motor? Dediğim gibi ben anlamam ama araba çok bağırıyordu :) sonuçta sıfırı sanırım 100-110binden başlıyan bir araba. Bir kez 30-40km kullandım 2013 modeli fena değildi motor performansı olarak, zaten o yüzden şaşırdım. Ama içi çok basık gelmişti, ön cam sanki kafamın üstünde duruyordu, malzeme kalitesi falan iyi idi, ama ne biliyim 70-80bin ancak eder bi araba gibi gelmişti bana. Tabi ben anlamam arabadan falan :)
:)))en dandik araba şuan 50bin daica bile 50bine yakın fiyatlar var mercedes bu yav ne yaptın öle logosu bile 100binden başlar:))

ali eren

• eren
« Yanıtla #1102 : Şubat 22, 2014, 12:24:44 ÖS »
sonuç olarak ben arkadaşı tam şişirecekken benim kesici devreye girdi (hanım) :) o yüzden ben direksiyonda şiştim emelime ulaşamadan ama dediğiniz gibi eğer devam etseydik ilk boş düzlükte ezilecekti.

mehmet zengin

« Yanıtla #1103 : Şubat 22, 2014, 12:37:41 ÖS »
70 80 e artık araba bulmak zor :D fiesta bile 50m olmus :D
Valla ben fiyatları bilmiyorum. Bu benim dediğim benim araba 52bin civarı iken olan düşüncemdi :) şimdi civic eco sanırım 63 falan. O zaman C de 80-90 diyim. yıldızlara baka baka bugün bir elarabası bile yapamıyoz nerdeyse :)

burak2562

« Yanıtla #1104 : Aralık 31, 2014, 10:18:51 ÖS »
Ya ben nedense hiç bir arabayı geçemiyorum hani otm diye birşey demiyorum ama abi corsa nedir ya isiklarda kalktıkh  biraz öne çıktım sonradan hemen geçti anlamadim ya bu nasıl iş

GrcnTml

« Yanıtla #1105 : Aralık 31, 2014, 10:29:40 ÖS »
Kullanamıyoruz demiyosunuz araca .ok atıyosunuz arkadaş :)

burak2562

« Yanıtla #1106 : Aralık 31, 2014, 10:34:56 ÖS »
Neyini kullanamiyoz abi bi tane gaz var basiyorsun gidiyor yani ( bi de f1 değil)

bbhnda

« Yanıtla #1107 : Aralık 31, 2014, 10:53:53 ÖS »
bas gardaşım bas geçersin. ben corsaya benzinimi harcamam bile

burak2562

« Yanıtla #1108 : Aralık 31, 2014, 11:13:26 ÖS »
İyi ya zaten lpgdeydi benzin harcamadim zaten, corsanin 0-100 üne baktigimzda tabi manueli daha iyi gibi, anlaşılan bana manuel lazım :)
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2014, 11:14:07 ÖS Gönderen: burak2562 »

Krtl38

« Yanıtla #1109 : Ocak 01, 2015, 11:03:20 ÖÖ »
İyi ya zaten lpgdeydi benzin harcamadim zaten, corsanin 0-100 üne baktigimzda tabi manueli daha iyi gibi, anlaşılan bana manuel lazım :)
Kardeşim senin araban manuel olsun o arabalarla oynarsın emin ol. Ama otomatikte bu sıkıntı var ben manuel aracımı 2 ay aradım cıvıcın otomatiği de çok fazla piyasada.yalnız benim anlamadığım olay hadi kalkışta manuel Corsa seni alabilir de ,Yürürken ileriki hızlarda nasıl geçemedin onu anlayamadım fd6 nın otomatiği o kadar da fena gitmiyo kalkıştan sonra
« Son Düzenleme: Ocak 01, 2015, 11:04:48 ÖÖ Gönderen: Krtl38 »

bbhnda

« Yanıtla #1110 : Ocak 01, 2015, 11:21:50 ÖÖ »
benimki manuel ;)

burak2562

« Yanıtla #1111 : Ocak 01, 2015, 02:26:56 ÖS »
Ben de anlamadim yanıma yaklasti 2 ye taktigini gördüm sonra uzadı 120 ye falan çıktım trafik sıkıştı geçemedim

Ruski

« Yanıtla #1112 : Ocak 01, 2015, 05:11:52 ÖS »
corsa tek kapı mı?

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #1113 : Ocak 01, 2015, 05:14:07 ÖS »

Corsa 1.3 Sport' sa 90 Bg dizel kalkışda geçer yürür veya sen Opc Corsaya denk geldin zaten yetişemezsin :)

Ruski

« Yanıtla #1114 : Ocak 01, 2015, 05:20:44 ÖS »

Corsa 1.3 Sport' sa 90 Bg dizel kalkışda geçer yürür veya sen Opc Corsaya denk geldin zaten yetişemezsin :)
bende aynısını söyleyecektim bide 1.7 DTİ var yazılım ile baş belası oluyorlar ama 210 son hızları :D

bbhnda

« Yanıtla #1115 : Ocak 01, 2015, 05:21:24 ÖS »
o hıza çıkana kadar sen gerilerde kalmış oluyorsun ama :D

Cherkess

« Yanıtla #1116 : Ocak 01, 2015, 07:26:51 ÖS »
Subaru Yazısını Gören tofaşçılar çok bulaşıyordu eski aracım imprezaya bir tanesi benimle kapışmak için hızlandı yoldaki kasisi görmedi Sivas'ta da kasis değil dağ yapmış maşallah belediyemiz elemanın tekerler kesildi ön tampondan çakılmıştı :)

Şimdi değiştirdim Forester 2.0 XT aldım turbo 177 hp. İstanbul dan Sivas'a getirirken Yozgat'ta passat 1.9 tdi bulaştı arkamda bir bağıran motor sesi duydum ben gazladım 40 metreye yakın fark attım eleman gelmeye devam etti yokuşa geldik herhalde bırakır dedim kapışmayı yok niyeti bozmuş illa geçecek gazı kesiyorum tam yetişince bir daha basıyorum o da vites küçültüyor basıyor yetişemiyor bir daha bıraktım yetişsin diye tam yetişince bir daha kükledim gazı bir ara ibreye baktım yokuş yukarı 190 basmışım eleman çatlıyor tabi Hırs etmiş gene geliyor sonra hanım uğraşma geçsin dedi bıraktım sonra dörtlüleri Yaktı selam verdi. Biraz şaka arabası onun için şimdi yol veriyorum geçip gitsinler. :)

Kasko yok muska var 😁

mehmet zengin

« Yanıtla #1117 : Ocak 01, 2015, 08:26:09 ÖS »
Subaru Yazısını Gören tofaşçılar çok bulaşıyordu eski aracım imprezaya bir tanesi benimle kapışmak için hızlandı yoldaki kasisi görmedi Sivas'ta da kasis değil dağ yapmış maşallah belediyemiz elemanın tekerler kesildi ön tampondan çakılmıştı :)

Şimdi değiştirdim Forester 2.0 XT aldım turbo 177 hp. İstanbul dan Sivas'a getirirken Yozgat'ta passat 1.9 tdi bulaştı arkamda bir bağıran motor sesi duydum ben gazladım 40 metreye yakın fark attım eleman gelmeye devam etti yokuşa geldik herhalde bırakır dedim kapışmayı yok niyeti bozmuş illa geçecek gazı kesiyorum tam yetişince bir daha basıyorum o da vites küçültüyor basıyor yetişemiyor bir daha bıraktım yetişsin diye tam yetişince bir daha kükledim gazı bir ara ibreye baktım yokuş yukarı 190 basmışım eleman çatlıyor tabi Hırs etmiş gene geliyor sonra hanım uğraşma geçsin dedi bıraktım sonra dörtlüleri Yaktı selam verdi. Biraz şaka arabası onun için şimdi yol veriyorum geçip gitsinler. :)

Kasko yok muska var 😁
subaru kullanicisi yakaladim hemen soracam. Nasil araba bu forester? Sendeki kac model? Yakit falan ne durumda bu subarularda. Bi xv test surusu yapmistim yola yapismis gibi gitmesi sıfır titresim cok hoşuma gitmisti.tabi xv cvt ile çok hantal kaliyordu ama ben 4x4 kullanmanin keyfini bi donem kış aylarinda yasadigim icin hala kafami kurcaliyor. Şöle bi vakit ayirirda bilgilendirirsen cok sevinirim. Yakit, servis,  sorun çıkarıp cikarmama işte ne varsa :)

burak2562

« Yanıtla #1118 : Ocak 01, 2015, 09:53:37 ÖS »
corsa tek kapý mý?
4 kapiliydi büyük ihtimal 1.4 idi ama dizel değildi

Cherkess

« Yanıtla #1119 : Ocak 02, 2015, 05:52:28 ÖÖ »

Kasko yok muska var 😁
subaru kullanicisi yakaladim hemen soracam. Nasil araba bu forester? Sendeki kac model? Yakit falan ne durumda bu subarularda. Bi xv test surusu yapmistim yola yapismis gibi gitmesi sıfır titresim cok hoşuma gitmisti.tabi xv cvt ile çok hantal kaliyordu ama ben 4x4 kullanmanin keyfini bi donem kış aylarinda yasadigim icin hala kafami kurcaliyor. Şöle bi vakit ayirirda bilgilendirirsen cok sevinirim. Yakit, servis,  sorun çıkarıp cikarmama işte ne varsa :)
Gayet dolu donanımlı ve güçlü bir araba forester. 2005 model Bendeki. Yakıt ş. İçi 36 kuruş ş. Arası 24 kuruş kışlık lastiklerle LPG de. Servis sayısı çok yok ama genelde sanayi müptelası bir araç değil subarular. Yağını suyunu koy bin. Bakımını aksatma sıkıntı olmuyor gerisi. Ben imprezaya 26 ay bindim sanayi yüzü görmedim bir tek baskı balata değiştirdim onu da Sivas'ta normal bir ustaya yaptırdım yani illa ki servis şart değil sağlam bir ustanız varsa. Yedek parça çıkması yan sanayisi orijinali her türlü bulunuyor son iki yıldır özellikle yükselişte artık bu marka. Sıkıntı da yok.
Ben Subaruclubtr nin moderatörüyüm zaten buraya arkadasa aldığımız fd6 için üye olmuştum öyle ara ara dolanıyorum. Bizim foruma da beklerim. Merak ettiğiniz her konu var.

Kasko yok muska var 😁

mehmet zengin

« Yanıtla #1120 : Ocak 02, 2015, 05:59:15 ÖÖ »

Kasko yok muska var 😁
Gayet dolu donanımlı ve güçlü bir araba forester. 2005 model Bendeki. Yakıt ş. İçi 36 kuruş ş. Arası 24 kuruş kışlık lastiklerle LPG de. Servis sayısı çok yok ama genelde sanayi müptelası bir araç değil subarular. Yağını suyunu koy bin. Bakımını aksatma sıkıntı olmuyor gerisi. Ben imprezaya 26 ay bindim sanayi yüzü görmedim bir tek baskı balata değiştirdim onu da Sivas'ta normal bir ustaya yaptırdım yani illa ki servis şart değil sağlam bir ustanız varsa. Yedek parça çıkması yan sanayisi orijinali her türlü bulunuyor son iki yıldır özellikle yükselişte artık bu marka. Sıkıntı da yok.
Ben Subaruclubtr nin moderatörüyüm zaten buraya arkadasa aldığımız fd6 için üye olmuştum öyle ara ara dolanıyorum. Bizim foruma da beklerim. Merak ettiğiniz her konu var.

Kasko yok muska var 😁
Bigilendirme için teşekkür ederim. Dediğim gibi 1,5 sene kadar lada niva kullandım ve 2 kış geçişdim o araba ile. karda 4x4 moda aldığımda yokuşta buz bile olsa banamısın demiyordu. O yüzden 4x4 araba halen düşündüğüm bişey. Subaru da zaten 4x2 üretmiyor gibi bişiy sanırım hep 4x4 görüyorum binek araç bile. Beni tek düşündüren ise yakıtı ki lpg takılıyor anladığım kadarıyla? o zaman o da sorun olmaz. civic ile de zaten ortalama 30kuruş yakıyorum. Sizin forma da üye olacağım :)

Cherkess

spontane gelişen bazı kapışmalar :)
« Yanıtla #1121 : Ocak 02, 2015, 09:06:46 ÖÖ »
Yakıt olayında markanın adı çıkmış 4 çeker çok yakar diye yoksa 2.0 legacy ile ş. Arası 18 kuruş yakalayan arkadaş var 1.5 impreza ile 17 kuruşu yakalayan var.
Ben 4.8 litreye kadar yakıtı düşürebildim bir ara. Dediğim gibi iyi bir kit ve kaliteli montajla sorunsuz binilir.
Bu arada üyeliğini de onayladık :)
Benim oradaki adım Cherkess görüşürüz.

Kasko yok muska var 😁

KaraoqLan

« Yanıtla #1122 : Ekim 11, 2015, 10:52:48 ÖÖ »
Merhaba . Bende spontane gelişen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum .

Aracım 2005 megane 2 115bg . Adana'dan pozantıya doğru gidiyorum , Rampaya girdim ,hızım 150 civarı sol şeritten devam ediyorum , fd6 kasa civicin biri orta şeritten önüme geçti , rampa bitti düzlüğe çıktık , civicten yol istedim , sağa geçti . Ben 5.viteste gazlamaya başladım , baktım civicte gazlamaya başladı . Hızım 155 felan, civic 1 boy önümdeydi, hemen bi ara gazı verip 4'e çektim 175 gibi kesiciye girerken benim araç burnunu çıkarmaya başlamıştı . Sonrasında benim geçtiğimi görünce civic bıraktı sonra da ben bıraktım . Biz 3 kişi , civic 2 kişiydi .

Not: lpg'deydim , düşük seviye klima açıktı .

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #1123 : Ekim 11, 2015, 05:05:50 ÖS »
Merhaba . Bende spontane gelişen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum .

Aracım 2005 megane 2 115bg . Adana'dan pozantıya doğru gidiyorum , Rampaya girdim ,hızım 150 civarı sol şeritten devam ediyorum , fd6 kasa civicin biri orta şeritten önüme geçti , rampa bitti düzlüğe çıktık , civicten yol istedim , sağa geçti . Ben 5.viteste gazlamaya başladım , baktım civicte gazlamaya başladı . Hızım 155 felan, civic 1 boy önümdeydi, hemen bi ara gazı verip 4'e çektim 175 gibi kesiciye girerken benim araç burnunu çıkarmaya başlamıştı . Sonrasında benim geçtiğimi görünce civic bıraktı sonra da ben bıraktım . Biz 3 kişi , civic 2 kişiydi .

Not: lpg'deydim , düşük seviye klima açıktı .

İlk mesajınızda bunu paylaşmışsınız.Kaç kişi dikkate alır yorumunu bilemem ama FD6 muhtemelen otomatikdi veya daha fazla lpg/benzin harcamamak için şoförü bırakmıştır.  >=ok

KaraoqLan

« Yanıtla #1124 : Ekim 11, 2015, 05:24:58 ÖS »
:) hoşbulduk  . Civic hakkında söylediklerin doğru olabilir , ama rica ediyorum sakın ola bir daha mesajlarımı dikkate alıp paylaşımlarıma yorum yapma .

Bütün markaların forumlarına yorum yazarım , bence sen ve senin gibi fanatikler , hondacıların adını lekeliyorsunuz.