trafikte denk gelen katılımlar katılım sayılmaz adam belki bi üst viteste bastı belki başka birşey oldu ,belki adam gibi de basmıştır.
otomatik vtec2 yle o araçların hepsini geçemezsiniz.ben 2007 model 100 bg 4 ileri otomatik fiestayla temiz temiz geçiyordum otomatik vtec2 yi.
bende tsi var hocam.
s.a.tabi abi öncelikli amaç bildiklerimizi paylaşmaktır.ama bende sallamıyorum.gördüğümü bil
diğimi söylüyorum.benide yanlış anlamayın polemik falan yaratmaya da çalışmıyorum.
golf tsı 122 hp 0-100 9.5 sn yop speed 200 km\h
cıvıc i-vtec 125 ps a\t 0-100 12.5 sn top speed 197 km\h
düz yolda kesinlikle yüksek devir avantajıyla (3.viteste) cıvıc geçer.ama yokuşta malum.forumda ki eski konulardan araştırabilirsiniz 1.8 cıvıcim yokuşta bayıldı vb diye şikayetler vardı 1.6 ile ilgili zaten baya bir konu var.hadi cıvıc manuel olsa yokuştada tsı kafa kafaya yada 1 boy geride gelir kopmaz belkide geçer ama otomatikten bahsediyoruz.şu yarumunada katılıyorum 4500 5000 den sonra tork sıfır diğil ama düşüyo.arabasını tanıyan bir tsı sahibi arabasının karektiristik özelliklerini biliyosa rampada geçer.zaten sc li olanlardan hiç konuşmayalım.otomatiğin vites oranları çok uzun buda bir -.bi abi de yokuşta vito yu zar zor geçtiğinden bahsediyordu.turbonun bu gibi avantajları var.napalım turbo geldi mertlik bozuldu.vw nin hangi atmosferiği vtec e kafa tutabildi aklı sıra turbo ile kafa tutuyolar.az çok ta yapıyolar.
selamlar...
civic hiçbir türlü 1.4 tsi a rakip olamaz,heleki otomatiği şaka olmuş resmen.bende var 1.4 tsi.en ağırından,18 jantlı a3 var.o kadar fd6 civic bulaştı ki hepsi hüsran.uzunda tekini geçerken 180 küsürdü civicin dijital ibresi.220 yapıp bıraktığımda aynadan zor görünüyordu

otomatik civic hiçmi hiç gitmeyen bi araba tsi yok olur.