Gönderen Konu: FOCUS TITANIUM(115HP diesel)--- CIVIC HB(diesel) İKİSİNDEN BİRİ ALINACAK  (Okunma sayısı 20123 defa)

sfenks_onuy

• Ziyaretçi
Metalik farkı alınıyor sanırım focusta..70bin tlye bu segmentte araç kesinlikle almam.. renk olarak beyazdan çok sıkıldık ama civicde ayrı duruyor kararsız kaldım bu bronz kahve tonundaki renk de dikkatimi çekiyor.

bbhnda

70 le 65 arasında da çok fark yokki. çok pahalandı araçlar ... c sınıfı özellikle.

sfenks_onuy

• Ziyaretçi
70 le 65 arasında da çok fark yokki. çok pahalandı araçlar ... c sınıfı özellikle.
psikolojik sınır diyelim :) ayrıca son noktanız belli bir rakamsa onun üzeri 1 tl dahi olsa bazen fazla gelebilir :) hemen herkes şu hususta aynı fikirde sanırım focus olursa x paketi smart paketi o paketi şu paketi vs. İle olsun ben buna biraz karşıyım aracım kendi kendine parketmese de olur 9 hoparlörlü sony müzik sistemim olmasa da olur vb bunlar benim icin elzem değil.

Çıplak titanium focus ile civic hb arasında donanım olarak ben pek bir fark göremedim o yüzden civic'in artıları nın focustan daha fazla olduğu kanaatindeyim

civic_dream

araba civic hb renk kahverengi beyazda herkeste var tabuları yıkmak gerekli. bir de film attın mı camlara 10 numara :)

GokhanTfln

O bahsettiğiniz bronz kahve karışımı (net olarak rengi ismini bilmiyorum) Ford markasının da benzer bir rengi var çok da farklı bir renk. Bakımı biraz özen isteyebilir ama uğraşırım derseniz çok güzel bir renk olur şahsi fikrim.

sfenks_onuy

• Ziyaretçi
O bahsettiğiniz bronz kahve karışımı (net olarak rengi ismini bilmiyorum) Ford markasının da benzer bir rengi var çok da farklı bir renk. Bakımı biraz özen isteyebilir ama uğraşırım derseniz çok güzel bir renk olur şahsi fikrim.
o rengin ismi muamma ama gerçekten güzel duruyor :) focusta görmedim astra sedanda benzer bir renk var araca güzel bir hava veriyor bence hb civicte de gördüm ve yakıştırdım...honda renk icin ekstra ücret almıyor diye biliyorum ama emin değilim sizin bilginiz var mı ?

GokhanTfln

Renk için ekstra ücret farkı yoktu geçen sene. Bu sene de sanmıyorum olacağını.

acar

Ynt: FOCUS TITANIUM(115HP diesel)--- CIVIC HB(diesel) İKİSİNDEN BİRİ ALINACAK
« Yanıtla #57 : Aralık 26, 2013, 08:54:36 ÖÖ »
Bence önce çıkın evden gidin bir focusa oturun bir sürün hıım donanım falan iyiymiş diyin sonra hondaya gidin oturun hondayla çıkın yola ve eve gelin =) şaka bir yana ben honda yeni dizel civicleri hiç beğenmedim küçük , iç disagnı olarak diğer araçlarla çok yakın yapmışlar ben fd6ıya bindiğimde oh be diyorum hadi ben çok uzun dedğilim kalıplı uzunsanız ben ki 1,75 boyumla rahat edemedim , ilk istanbul fuarında oturdum büyük bir heycanla dizeline belki fd6ıya alışmamdı bilmiyorum ama çok küçük geldi. küçük araç seviyorsanız cr-zde düşünebilirsiniz. ama ben focus diyorum bence anladığım kadarıyla biraz daha geniş mademki donanımsal seviyorsanızda sizi daha çok tatmin edicektir.

sfenks_onuy

• Ziyaretçi
Bence önce çıkın evden gidin bir focusa oturun bir sürün hıım donanım falan iyiymiş diyin sonra hondaya gidin oturun hondayla çıkın yola ve eve gelin =) şaka bir yana ben honda yeni dizel civicleri hiç beğenmedim küçük , iç disagnı olarak diğer araçlarla çok yakın yapmışlar ben fd6ıya bindiğimde oh be diyorum hadi ben çok uzun dedğilim kalıplı uzunsanız ben ki 1,75 boyumla rahat edemedim , ilk istanbul fuarında oturdum büyük bir heycanla dizeline belki fd6ıya alışmamdı bilmiyorum ama çok küçük geldi. küçük araç seviyorsanız cr-zde düşünebilirsiniz. ama ben focus diyorum bence anladığım kadarıyla biraz daha geniş mademki donanımsal seviyorsanızda sizi daha çok tatmin edicektir.
   vallahi ben 1.83 boy 92 kiloyum yani iri bir insanom ama rahat sığdığımı söyleyebilirim :) focusu sadece titanium olarak aldığınızda civic hbden donanım olarak fark yok..o para tuzağı paketlerden de almam :) şahsi görüşümdür

acar

Ynt: FOCUS TITANIUM(115HP diesel)--- CIVIC HB(diesel) İKİSİNDEN BİRİ ALINACAK
« Yanıtla #59 : Aralık 27, 2013, 08:15:34 ÖÖ »
ohooo hocam ozaman en başta konuyu açmanız yanlış olmuş teknolojik yönden böyleyse lütfen gidin ve hondayı alın :D >%6rol >%6rol tabi bizim fd6larda en büyük teknoloji sürücü koltuğunun camının uzun basınca kendiliğinden inip çıkması ehehehe :D ama sade daha çok çekiyor beni nedense =)

bbhnda

ohooo hocam ozaman en başta konuyu açmanız yanlış olmuş teknolojik yönden böyleyse lütfen gidin ve hondayı alın :D >%6rol >%6rol tabi bizim fd6larda en büyük teknoloji sürücü koltuğunun camının uzun basınca kendiliğinden inip çıkması ehehehe :D ama sade daha çok çekiyor beni nedense =)

napıon kardeş denirmi öyle duruşu motoru yeter aman.

mehmet zengin

Bu arada araçlara %10 zam gelecek deniyor. Bi araştır ve bence al hemen.

sfenks_onuy

• Ziyaretçi
Bu arada araçlara %10 zam gelecek deniyor. Bi araştır ve bence al hemen.
mehmet bey haklısınız bugün dövizin seyrinden haberiniz vardır sanırım. Ama dediğim gibi hb ufak da olsa makyajlanacak ve sanırım onu bekleyeceğim..

bbhnda

napıon kardeş denirmi öyle duruşu motoru yeter aman.
titanium focus ile sport hb arasındaki farkları söyler misiniz.. burada herkes tartıştı fikrini söyledi  lacka yorumlara ve bunu destekler söylemlere şu nezih ortamda yer vermeyelim artık insanları forumlardan, bilgi paylaşımından soyutlayanlara destek vermeyin lütfen

ben size açık ve net söyliyim focus biraz daha tok bir araba. daha hantal. şöyleki yalıtım başarılı. ama araba ne biliyim kalas gibi. ama civic hb daha sportif kullanması keyifli yolla bütünleşirsiniz. klasik civic hissi. ama yalıtımıda iyi. dediğim gibi paketsiz alacaksanız alın civici gitsinç