Gönderen Konu: Bass vurunca plakadan gelen ses :D  (Okunma sayısı 10965 defa)

viruS

• THT
Bass vurunca plakadan gelen ses :D
« : Aralık 26, 2009, 09:45:33 ÖS »
Bass vurunca plaka acayip titriyor acaba siyah silikonmu sıktırsam perçinlettirsemmi vidalatsammı hangisi keser acaba zırıltıyı hemen sağlam çözüm bulmak istiyorum yoksa plaka düşücek bigün :D

aRas

• Furkan Aras Alağaç
Ynt: Bass vurunca plakadan gelen ses :D
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2009, 09:51:22 ÖS »
Enteresan :)

Plakalık kullanıyorsun dimi? Kullanıyorsan eğer plakalıqın 4 köşesinden vidala.Bi daha o zırıltı gelmez ;)

O-N-U-R

« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2009, 09:54:21 ÖS »
walla aynı sorun bende de vardı plakalığı iptal ettim sonra da ortaya silikon diğer kısımlarınada çift taraflı bant yaptım ses kesildi..ama şimdide bagaj kapağı çok ses yapıyor ona bir çare bulamadım daha..:D

viruS

• THT
« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2009, 09:57:39 ÖS »

Plakalık kullanıyorsun dimi? Kullanıyorsan eğer plakalıqın 4 köşesinden vidala.Bi daha o zırıltı gelmez ;)

evet plakalık var ama çözümü buldum ben siyah silikon sıktırcam 3 kişi asılsa sökemez onu ordan sağdan soldan 2 tanede perçin attırdınmı beton gibi olur plakalığı sökücem direk monte edicem sorun kalkıcak ;)

aRas

• Furkan Aras Alağaç
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2009, 10:03:29 ÖS »

evet plakalık var ama çözümü buldum ben siyah silikon sıktırcam 3 kişi asılsa sökemez onu ordan sağdan soldan 2 tanede perçin attırdınmı beton gibi olur plakalığı sökücem direk monte edicem sorun kalkıcak ;)

Ama silikon yapıştımı çok kötü oluyor.Plaka kalır öyle dikkatli ol yapıştırırken. :D

viruS

• THT
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2009, 10:05:42 ÖS »
Doğru sölüyon valla ama yapcak bişi yok :D kalsın ne olcak yaa plaka değişmicem zaten satarkende o plakayla birlikte satcam alan adam düşünsün onu ben değil :D yada bakarım perçin attırırım sesi keserse silikona gerek yok baktın kesmedi silikonu bas gitsin denicez artık :)

ERT

« Yanıtla #6 : Aralık 26, 2009, 10:06:51 ÖS »
çift taraflı bant hem sesi kesiyor hem ıstedıgın zaman cek sök.

viruS

• THT
« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2009, 10:12:27 ÖS »

düşme olayı varmı peki onlarda ? bi arkadaş yaptırmıştı sanırım düşmüştü öyle hatırlıyorum sanki ama bi denerim bakalım plakalığamı bant atıyosun ? ben plakalığı komple sökmeyi düşünüyorum direk monte edicem yada plakalığı sağlama alabiliyosak plakalıkta kalabilir olmazsa perçin vida veya silikon olucak

aRas

• Furkan Aras Alağaç
« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2009, 10:15:29 ÖS »
Doğru sölüyon valla ama yapcak bişi yok :D kalsın ne olcak yaa plaka değişmicem zaten satarkende o plakayla birlikte satcam alan adam düşünsün onu ben değil :D yada bakarım perçin attırırım sesi keserse silikona gerek yok baktın kesmedi silikonu bas gitsin denicez artık :)

Ne diyim.Kafaya koymuşsun artık :) Hadi kolay gelsin sana.İnşallah faydasını görürsün.

O-N-U-R

« Yanıtla #9 : Aralık 26, 2009, 10:17:23 ÖS »

aynen..

viruS

• THT
« Yanıtla #10 : Aralık 26, 2009, 10:17:57 ÖS »
yok kafaya koymadım henüz bişi sesi kesersem plakalık kalabilir sorun yok ses kesilsin yeterki en sağlıklısı ne olur diye fikirlerinizi alıyorum ses kesilsin yeter bana tek sorun bu :D

aRas

• Furkan Aras Alağaç
« Yanıtla #11 : Aralık 26, 2009, 10:19:38 ÖS »
yok kafaya koymadım henüz bişi sesi kesersem plakalık kalabilir sorun yok ses kesilsin yeterki en sağlıklısı ne olur diye fikirlerinizi alıyorum ses kesilsin yeter bana tek sorun bu :D

Dediğimi yap ses kesilir ;) Silikona hiç gerek yok.Yine devam ederse sesSesin geldiği yere kaqıt sıkıştırırsın ses yapmaz.Bulunur elbet bi yolu.

viruS

• THT
« Yanıtla #12 : Aralık 26, 2009, 10:21:14 ÖS »
elbette yarın hallederim ben onu sorunu nasıl çözdüğümüde buraya yazarım fikirleriniz için sağolun arkadaşlar ;)

aRas

• Furkan Aras Alağaç
« Yanıtla #13 : Aralık 26, 2009, 10:22:18 ÖS »
elbette yarın hallederim ben onu sorunu nasıl çözdüğümüde buraya yazarım fikirleriniz için sağolun arkadaşlar ;)

Ne demek.Eğer bana yakın bi yerde olsaydın sana istediğin kadar plakalık ayarlardım da.Yakın değilsindir :)

viruS

• THT
« Yanıtla #14 : Aralık 26, 2009, 10:28:12 ÖS »
gaziosmanpaşa / istanbuL dayım ben :) yok kardeş zahmet etmene gerek yok benim kaportacı arkadaşa 2 dk götürür hallederim ben onu eyvallah yinede çok sağol ;)

aRas

• Furkan Aras Alağaç
« Yanıtla #15 : Aralık 26, 2009, 10:34:05 ÖS »
gaziosmanpaşa / istanbuL dayım ben :) yok kardeş zahmet etmene gerek yok benim kaportacı arkadaşa 2 dk götürür hallederim ben onu eyvallah yinede çok sağol ;)

Ne demek :)

serkansobe

« Yanıtla #16 : Aralık 27, 2009, 12:24:30 ÖÖ »
plakanın arkasına ince sünger yapıştır ses kesilir

ERT

« Yanıtla #17 : Aralık 27, 2009, 12:27:15 ÖÖ »
ben ne vıda ne percın vururum  yerınde olsam , 3m bant kullanırsan sokerken bıle zorlanıcagını gorursun nasıl yapıstıgını bantın , bant zaten ınce sunger gıbı oldugu ıcın arada ınce 1 mm tabakası var o yuzden yalıtımda yapmıs oluyor sungere gerek yok dedıgım gıbı yumusak sunger gıbı zaten , incelik bence vida perçin :) bu arada kagıt olmaz plakalıgın altına :) kolay gelsın

serkansobe

« Yanıtla #18 : Aralık 27, 2009, 12:35:31 ÖÖ »
ERT arkadaşında dediğine katılıyorum. palakanda vida, delik, perçin görüntüsü istemiyorsan yapışkanlı sünger kullan

aRas

• Furkan Aras Alağaç
« Yanıtla #19 : Aralık 27, 2009, 11:11:33 ÖÖ »
bu arada kagıt olmaz plakalıgın altına :)

Olur olur :) Plakalıqı 4 köşeden vidaladıktan sonra,plakanın ses yapması muhtemel yerlere az bişey uhu yardımı ile kaqıt tutturulup buna engel olunabilir bence.Sesi zaten plakalık saqlam takıldıqı süreçte yapmaz.Plaka yapar.Arada boşluk varsa e basın vurması ile o zırıltıı da yapar.Kaqıt vs plakalık ile plaka arasına konulursa olmaz ses bence.Tabi bu benim şahsi görüşüm,herkes farklı düşünebilir.

mali

« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2009, 11:17:52 ÖÖ »
bant lar güzel oluyor
benimki silikonla yapışık aslında en güzeli bu ama plaka sabit kalıyor

zack

« Yanıtla #21 : Aralık 27, 2009, 11:30:37 ÖÖ »
3m bant gereklı bosluklara soguk sılıkon klasık yontem herzaman işe yarar.

viruS

• THT
« Yanıtla #22 : Aralık 27, 2009, 04:50:06 ÖS »
valla silikon sıktırdım canavar gibi oldu benim ustada sökceğin zaman gel sökerim ben onu dedi nasıl sökcen dedim meslek sırrı dedi :D sorun yok şuan için satarkende öyle satcam zaten plakalıksız olcak

blackbull

« Yanıtla #23 : Aralık 27, 2009, 05:10:51 ÖS »
bence silikonu sık hemen plakamı çıkaracan

ERT

« Yanıtla #24 : Aralık 27, 2009, 06:48:43 ÖS »
Arkadasım yazıp durmussun ama kagıtdan ev yapmıyosun  uhu plakada olurmu allah aşkına bız far işi yapıyoruz işimiz arac ustunde bıldıgımız bıseyı konusuyoruz uhu nedir ya :)  kagıt nedir bunlar plaka kaporta kagıtlık uhuluk işler degıl arkadas sılıkonla belkı sokemem dedıgı ıcın bızde tecrubelı ve bıldıgımız ıcın bantla plaka oldugunu bıldıgımız ıcın onerdık ama kagıdı ılk ve tek senden duyuyorum sonrada uhu dedın neyse arkadas halletmıs zaten ıyı aksamlar :)