Gönderen Konu: Bass vurunca plakadan gelen ses :D  (Okunma sayısı 10966 defa)

focusn70

• Ahmet
Ynt: Bass vurunca plakadan gelen ses :D
« Yanıtla #25 : Aralık 27, 2009, 08:33:58 ÖS »
sağlam bi bas mono anfi ile eski arabamın bagajında her yerden ses getiriyodu :)

viruS

• THT
« Yanıtla #26 : Aralık 27, 2009, 09:09:10 ÖS »
çok düşündüm perçin vida hakkında aslında ama silikona karar verdim sonuçta her sene plaka değişmiyoruz zararıda yok görüntü kötüde değil siyah silikon sıktım canavar gibi çok memnun kaldım :) görüşleriniz için çok çok tşk ederim sağolun :)

gronholm_07

« Yanıtla #27 : Aralık 27, 2009, 09:19:25 ÖS »
''ert'' kardesıme katılıyorum.ayrıca plakalıktan sesı kestıkten sonra bagajda muhtelıf yerlerden seslerın basladıgını goreceksın:))

viruS

• THT
« Yanıtla #28 : Aralık 27, 2009, 09:33:51 ÖS »
''ert'' kardesıme katılıyorum.ayrıca plakalıktan sesı kestıkten sonra bagajda muhtelıf yerlerden seslerın basladıgını goreceksın:))

gördüm kardeşim valla :D onu alttan alıyorum okadarda olsun arkada 2 bass duruyo :D plaka kadar ses çıkarmıyo okadarı olcak ilerde onunda çaresine bakarım :)

gronholm_07

« Yanıtla #29 : Aralık 27, 2009, 10:14:59 ÖS »
yaw ılla bı yerlerden ufak tefek sesler gelcekkı ugrascaksın cozuceksın problemı daha bı keyıf alıosun yaptıgın ısten yoksa dırek ılk taktıgın seyde hıc hata olmazsa o kdr tat vermıo bı sanayıye gıdıcen ılla o paraları bayılacan ustalara:)

viruS

• THT
« Yanıtla #30 : Aralık 27, 2009, 10:31:20 ÖS »
şükür ben para vermiyorum ya eş dost akraba sağolsun böle ufak işler olunca ücret talep etmiyolar o bagajdan gelen seste okadar rahatsız edici değil aslında ama onunda çaresine bakıcam :)

MhmT

« Yanıtla #31 : Aralık 28, 2009, 02:13:41 ÖS »
hocam milletin camlar zangırdar kapılar titrer ne bileyim olur bişeyler senin de plakadan ses geliyomuş  :D

halletdiğine sevindim valla  :)

viruS

• THT
« Yanıtla #32 : Aralık 29, 2009, 08:41:32 ÖS »
hocam milletin camlar zangırdar kapılar titrer ne bileyim olur bişeyler senin de plakadan ses geliyomuş  :D

halletdiğine sevindim valla  :)

çok tşkler dostum saolasın kapılardan cızırdama olmaz izolasyon yaptırdım köpük falan var iyide ses alıyorum memnunum :)

aRas

• Furkan Aras Alağaç
« Yanıtla #33 : Aralık 29, 2009, 09:38:01 ÖS »
Arkadasım yazıp durmussun ama kagıtdan ev yapmıyosun  uhu plakada olurmu allah aşkına bız far işi yapıyoruz işimiz arac ustunde bıldıgımız bıseyı konusuyoruz uhu nedir ya :)  kagıt nedir bunlar plaka kaporta kagıtlık uhuluk işler degıl arkadas sılıkonla belkı sokemem dedıgı ıcın bızde tecrubelı ve bıldıgımız ıcın bantla plaka oldugunu bıldıgımız ıcın onerdık ama kagıdı ılk ve tek senden duyuyorum sonrada uhu dedın neyse arkadas halletmıs zaten ıyı aksamlar :)

-İyi pekala.Ben sallıyorum.Boş konuşuyorum.
Bende plaka takıyorum ve arkadaşa bir fikir verdim.Denenir veya denenmez.Ben sadece fikir verdim.Ama verilen fikire aşaqılarcasına ''Kaqıttan ev mi yapıyorsun'' vs demek olmaz.

-Hadi gözün aydın,hayırlı olsun :)

alican_07

« Yanıtla #34 : Aralık 30, 2009, 05:28:11 ÖS »
sadece bagaj kapağına ses izolasyonu yaptır komple kurtul hem plaka zırıltısından hem bagaj kapağı zırıltısından :D