europa uçan teneke olduğu için kısıtlama yok . renault uçmana izin veriyor
93 model 1,5 civic kaç gider sizce? bursa otobanında vektra ile kapıştım tüpte 200 ü gördüm bitince benzine aldım 220 yi de vectrayı da geçtim. sonrasında conta yaktım ama havam yeter.
Bende 2007 honda civic var alalı 1 hafta oldu benden önceki sahibi en fazla 150 görmüş ben sadece test için denedim İzmir-Aydın otobanında 217 yi gördüm araç önceden hız yapmadığı için sıkıştırmak istemedim bakalım sonraki denemelerde ne olacak ama 240-250 görüceğine inanıyorum
oturdugum sıteden bır abım 242 gordu
2004 cıvıc otomatık vıtes 200km/h yapıyo ustune cıkmadım daha su bakımını bı yaptırım bırdaha denıcem
arkadaşlar çoğunuz ortalama 230-240 lardan bahsediyor.Honda yetkilileri 125 hp 1.6 v-tec motorlarin yapacağı max hız 192 km diyor.240 ın üstünde yapan arkadaşlar genel konuşmuyorum sizler yer çekimi,statik sürtünme ve kinetik sürtünmenin sıfır olduğu yerlerde mi kullanıyorsunuz arabalari.
sende her ne araba varsa bi son süratine bak bide otobana veya boş bi yola çık bas kendinde görücen yani son süratin üstünü he bende yeni civic kullanıcısı değilim ama 230 hadi bilemedin 220 yapacağına eminim.