TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Honda Hakkında => Konuyu başlatan: SERVET - Nisan 23, 2008, 08:54:27 ÖÖ
-
Arkadaşlar merhaba,
Yeni kasa civic lerde maximum hız nedir ( katalog değerini sormuyorum )
dijital ekranda max gördüğünüz sürat ne oldu. Benim araç 1000 km de çok sıkıştırmak istemiyorum ama merakta etmiyor değilim açıkçası.
selamlar
-
Soruyu kendim sordum, baktım cevap yok cevabıda kendim buldum.
228 görülebiliyor. ötesi allah kerim bakacağız zamanla
selamlar
-
Konularda açıklama mevcut >=ok
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/civic_sedan_07_max_hiz-t8035.0.html
http://www.teamhondaturkey.com/forum/new_civic_07_fk/yeni_civic_sedan_otomatik_sizce_kac_yapar-t14569.0.html
-
BEN SAATTE 230 GÖRDÜM. BİR ARKADAŞIM 240 KM DİYOR AMA BEN DAHA ORAYI GÖRMEDİM.
-
ben kulu yolunda 240 km gördüm.Daha gideyim dedi ben cesaret edemedim.
-
hondanın cok manyak bı motoru var kadranda neyse onu gorebılıyosun :emo mesela benım 93 cvc el de 220-var 195 i gorduk cok sıkıştırmamıştık motor yorgun olmasına ragmen hıc hıssetmedık ve anlamadık dıebılırım
-
hondanın cok manyak bı motoru var kadranda neyse onu gorebılıyosun :emo mesela benım 93 cvc el de 220-var 195 i gorduk cok sıkıştırmamıştık motor yorgun olmasına ragmen hıc hıssetmedık ve anlamadık dıebılırım
Yalnız bir problem var,yeni civiclerde kadran dijital yani dibini görme gibi bir şansın yok :)
-
hım bayaga gıdıyormus yenı kasallar he
-
Bi müşterimiz Hatcback kasa ile Edirne otoyolunda 5. viteste 238 km yapmış ve kadranın resmini çekip getirmişti.
Unutmadan bu kasalar 6 vites
-
bende 2004 cıvıc var 230 gordum seviyorum bu arabayı ben.
-
nasıl gördün kardeş bende de 2006 var aynı kasa en fazla 205 gördüm!motor da bi şey yok deilmi oynama falan orjinal yani.cidden 230 görürsen video ya al da bakalım
-
benım arac otomatık vtec2, 17 cant 45 yanak. d3 pozısyonunda 185 goruyor ve yol bıtıyor. malesef burda otoban yok. otobanda 230 görmesi egim varsa mumkun.
-
Hatchback lar 1,8 lt 140 bg
onu sedanla eşleştirme
Bi müşterimiz Hatcback kasa ile Edirne otoyolunda 5. viteste 238 km yapmış ve kadranın resmini çekip getirmişti.
Unutmadan bu kasalar 6 vites
-
2004 civic i olan kardeşim:D yokuş aşağı belki görmüssündür bu arabanın maksimum görüceği hiz 216-220
-
Valla Arkadasda 2000 ies var 4. Vites 210 Görüyor :D Bi Abide de Sedan SI var aynı 4. vites 215 Görüyor. Videosu Bile Var IESin. Ama Yeni Kasalari Bilemicem. Ayrica Dijital Ekranlardan Nefret Ediyorum. Ben O İbreyi Görmeliyim. Yoksa Anlami Yok.
-
bende 1.6 elegance otomatik var edirne yolunda 208 bastım daha da basardım cesaret gelmedi
-
Yalnız bir problem var,yeni civiclerde kadran dijital yani dibini görme gibi bir şansın yok :)
dijital oldugunu bılıyorm ama onunda bı sonu var dibini şoyle gorursun; rakam durur kalır ılerı gıtmez misal 239-240 yazar durur :) tabı varmıdır o kadar yapan bılemem..
-
walla ben deneme yapmadım ama youtube da yapanların videoda 226 gördüm..
-
yaw ben 190 gördüm yol bitti :D deneyecek yer bulamadım :D uzun yolada daha çıkmadım alalı 2 ay oluyor, bakalım Allah kısmet ederse uzun yola gidip göreceğim...
-
arkadaşlar ben de 1.8 sedan var 2007 model 4 viteste 225 gordum 6300 devirde bursa otobanında özellikle 3 viteste dehşet gıdıor :) bendeki otomatik vites 5 te uçarım artık
-
selam ben siteye yeni katıldım 23000 de premium otomatikle zorlamadan (bayram tarafiğinde bolu tüneli adapazarı arası bmw x5 inönünde)212 km yi gördüm araba da ben dahil 5 kişi ve ful bagaj vardı.motor çok atak,akselerasyon mükemmel ama benzin katili(ortalam 11 lt/100 km)
-
Kendinizi ilgili bölümde tanıtın...
Benzin katili demişsiniz ful dolu 212 km diyorsun arkadaşım normal yaktığı benzin katili değil bu hızla giderseniz hız katili olursunuz Allah korusun lütfen kendi canımızı ve diğer yolcularında canını düşünelim öyle değilmi bolu dağı otobanı çok tehlikelidir ağır vasıtaların özellikle bolu dağı tüneli öıkışında istanbul yönü tarafına giderken 3 şeritide doldurduğunu görüyoruz ben çok tehlike atlattım kamyona arkadan çarpacaktım az kalmıştı dikkat edelim...Benzin yakıtı normal o hız ve yükle....Ben ANK -- ESK arası 240 km lik yolu 35 liralık benzinle gittim....
-
125 beygir aracın yapagı duz yolda son hız olsun olsun 205-210 olur ..
Yokus asagı arkdan ruzgar ile ibrede garip rakamlar okunur ama gelir arkandan 2 lt dizel bir arac tamponuna dokunudurur kacamassında :)
-
düz yol arkadan esme yok 220 e son
-
Hangi 2 litre dizel dokunduruyormuş pardon ?
ve neden kaçamıyormuşuz ?
Yokus asagı arkdan ruzgar ile ibrede garip rakamlar okunur ama gelir arkandan 2 lt dizel bir arac tamponuna dokunudurur kacamassında :)
-
Otomatik Civic Premium 2008
4 kişi ile, Basın expres yolu 3 n cü vites 177 yol bitti
Tek başıma Basın expres yolu 3. ncü vites 179 yol bitti
4 kişi Otoban Bahçeşehir Catalca gişeler arası 231 km/h
5 kişi , otoban rüzgar yok, eğim yok 234 km/h
Dyno Test 266 km/h ( makinada , yerde yapacağı max 245 gibi olur tüm şartlar normal olursa
-
Ben Ankara-İstanbul Yolunda 242 Gördüm.
Bayramda Tekrar Ankara Ya Gidicem Bi Video Çekerim.
Ayrıca 140 a Kadar 2.0 Yeni Kasa Subaru Ya 1 Buçuk Boy atiorm 150-160 Dan Sonrada O Yürüo Gidio
-
nasıl gördün kardeş bende de 2006 var aynı kasa en fazla 205 gördüm!motor da bi şey yok deilmi oynama falan orjinal yani.cidden 230 görürsen video ya al da bakalım
2004 civic sedan otomatik vites 70.000 km de arabam ve geçen haftasonu ankara istanbul yolunda 215'i çok rahat düz yolda gördüm. daha da giderdi sanıyorum ama yol da müsait değildi trafik de... bu arada bu arabalarda bastıkça araba yere yapışıyor daha bi dengeli gidiyor sanki araba ..
-
2009 elegance ile otobanda 232 gördüm bence biraz daha gider
-
tek başıma esk. yolunda 230u gördüm.premium otomatikle
-
ankara konya yolu duzlugunde 230 gordum daha gıdermıydı denemk lazım
-
Babalar valla hepinize Helal olsun ben şu 190'ı bi geçemedim gitti :D Bizim batu 222 görmüş çekmiş şaşırdım, demekki sorun bende :D gerçi hiç yol olmadı öyle gidecek ama yakın zamanda deneyeceğimden emin olabilirsiniz ;) Görenlerede helal olsun ne diyeyim ;)
-
bnim de 0-100 2 sn. :D vsa yı kapatıp lifte çıkınca :D
-
Ayrıca 140 a Kadar 2.0 Yeni Kasa Subaru Ya 1 Buçuk Boy atiorm 150-160 Dan Sonrada O Yürüo Gidio
2,0 subaru nun pilotu baya bir farklı biri sanırım abi ya :)
-
gülüorum sadece :D.. o zmn 1.6 alalım 2.0 impreza yerine :D
-
yenı kasa subaru sedan 2.0 150 ps 196 tork 1360 kılo 60 Lt de benzın deposu olma ıhtımalı var gıbıme geldı bı an ıcın :?
-
daha ne olsun :D
-
hhhhhh
-
selam arkadaşlar bende 2009 dream düz vites var ekran dijital olunca bu araç kaç km hız yapıyor acaba diye düşünmeden edemiyor hiç sıkıştırmadan 236 diyor daha beşbin km de motor açıldıkça bu araba manyak olur...ben honda tutkunu biriyim güzel makina... >=ok
-
235 i gördüm ama biraz egimli yolda yaptım.tam düz yolda yaparmı bilmiyorum ama benim araba yapmıyor 230 u tam düz yolda
-
Maşallah arkadaşlar
-
doğru fakat.otomatikler zaten 2. viteste kalkıyorlar.kick down yaparak yokuş aşağıya bir kalkıştan sonra yol düzlense...sanırım evet güsel bir sonuç çıkar
-
Ben edirne yolunda bomboş yoldu neredeyse 235'ı gördüğümü hatırlıyorum
-
iniş aşagı denilen hızları bulmak oluyor ama tam düz yolda o hızları yakalamak daha kısmet olmadı
-
235 gördm düz vites le ama 238 lere kdr gider 266 kim görmüş o nası bi resm vidyo var mı hiç inandırıcı deil type-r mı bu 266 görsün???
-
266 nın olduğu resim benim arkadaşım. Benim aracımın resmi
2008 Premium otomatik.
O resmin olduğu mesajlara bakarsan resmin açıklaması da vardır. Dyno da Digital göstergenin nereye kadar gittiğini göstermek içindi
Ayrıca aynı gün aynı dyno da 2 tane de yeni kasa TypeR çıktı dynoya digital gösterge sonu görmek için
birinde 261 birinde 263 çıktı
Benim düz yolda rüzgarsız , eğimsiz sorunsuz yaptığım son sürat 239 dur 266 değil
235 gördm düz vites le ama 238 lere kdr gider 266 kim görmüş o nası bi resm vidyo var mı hiç inandırıcı deil type-r mı bu 266 görsün???
-
266 nın olduğu resim benim arkadaşım. Benim aracımın resmi
2008 Premium otomatik.
O resmin olduğu mesajlara bakarsan resmin açıklaması da vardır. Dyno da Digital göstergenin nereye kadar gittiğini göstermek içindi
Ayrıca aynı gün aynı dyno da 2 tane de yeni kasa TypeR çıktı dynoya digital gösterge sonu görmek için
birinde 261 birinde 263 çıktı
Benim düz yolda rüzgarsız , eğimsiz sorunsuz yaptığım son sürat 239 dur 266 değil
dyno testinde aracın beygir ve tork değerleri ne çıkmıştı hatırlıyormusunuz, teşekkürler.
-
2008 premimumum vardı sattım 2010 premimum aldım, ilk aracımı alır almaz otobana çıkartıp gaza asılmıştım, bu arabada da aynısını yapmalımıyım, diğer aracımla 231 görmüştüm fakat eğimli yolda düzde 216 falan dedi en fazla ondan sonra tıkanmıştı, alıralmaz zorlamadan dolayı zarar vermiş olabilirmiyim bu aracı nasıl açarsam daha iyi olur
-
bizim hondalar olmuş fırtına 3.20 ci lerle kaldırmak subarularla yürümek honda aşkı hayal gücümüzü zenginleştirip gözlerimizi kör etmiş :)
-
yeni civic varken düz yolda defalarca denedim 197 yi gecemedim. 220-230 vs goren arkadasların araclarının motoru degısmıkmı ? anlamadım bu işten bisey.hadi manuelle olsun 210 en fazla.
-
23000 km de honda test aracı ile yaptığım son hız 196 km araç otomatik vites,1.8 motorlarda bu dahada farklılaşır.yol eğimi çok önemli,top speed düz yolda ölçülmeli.
-
2002 es var bende, 218 den yukarı çıkamıyo, arkadaşın europa 1.6 sı var, 220 ye değiyo..
-
europa uçan teneke olduğu için kısıtlama yok . renault uçmana izin veriyor :)
-
Uçuyo muçuyo.. Adam benden hızlı :)
-
93 model 1,5 civic kaç gider sizce?
bursa otobanında vektra ile kapıştım tüpte 200 ü gördüm bitince benzine aldım 220 yi de vectrayı da geçtim.
sonrasında conta yaktım ama havam yeter.
-
bunlar araba değil uçak desek yeridir :)
-
honda bu yaaaaa
-
europa uçan teneke olduğu için kısıtlama yok . renault uçmana izin veriyor :)
süper yaa...evet bizim şirket aracıda 1.4 i europa araçla 170 yaptım sanki kanatlanıcak gibiydi..
-
93 model 1,5 civic kaç gider sizce?
bursa otobanında vektra ile kapıştım tüpte 200 ü gördüm bitince benzine aldım 220 yi de vectrayı da geçtim.
sonrasında conta yaktım ama havam yeter.
masllah hocam 1,5 exlerde demek fena degıl :) cıden o havaya yeter :)
-
Bende 2007 honda civic var alalı 1 hafta oldu benden önceki sahibi en fazla 150 görmüş ben sadece test için denedim İzmir-Aydın otobanında 217 yi gördüm araç önceden hız yapmadığı için sıkıştırmak istemedim bakalım sonraki denemelerde ne olacak ama 240-250 görüceğine inanıyorum
-
Bende 2007 honda civic var alalı 1 hafta oldu benden önceki sahibi en fazla 150 görmüş ben sadece test için denedim İzmir-Aydın otobanında 217 yi gördüm araç önceden hız yapmadığı için sıkıştırmak istemedim bakalım sonraki denemelerde ne olacak ama 240-250 görüceğine inanıyorum
Valla görmesse 250 yi kızma araca sakın :) Kapasitesi belli hocam 250 goremessın dıye dusunuyorum.
-
oturdugum sıteden bır abım 242 gordu
-
oturdugum sıteden bır abım 242 gordu
Duz yolda oldugunu zannetmıyorm ama fazlada iddaa etmem...
-
ben düz yolda 204 km çok rahat gördüm.sanırım 240 basar bizim araçlar. maşallah diyelim :)
-
2004 cıvıc otomatık vıtes 200km/h yapıyo ustune cıkmadım daha su bakımını bı yaptırım bırdaha denıcem :)
-
2004 civic ls 200 gördüm sanırım 210 der çünkü basaçak yol yok
-
arkadaşlar benim 2004 cıvıcım vardı sattım ..... 2007 ve sonrası elegans cıvıc arıyorum vsa olması ve boya kaza değişen olmamış olması tercihim ... satan arkadaş varsa bana ulaşsın hemen alacağım ... 05058317200 - 05053788812
-
2004 cıvıc otomatık vıtes 200km/h yapıyo ustune cıkmadım daha su bakımını bı yaptırım bırdaha denıcem :)
bnm arkadaşımda var 2006 civic otomatik aynen onun arabada 200 de kalıo bizzat denedim belki biraz daha gider ama çok zorlamak lazım arabayı
-
arkadaşlar çoğunuz ortalama 230-240 lardan bahsediyor.Honda yetkilileri 125 hp 1.6 v-tec motorlarin yapacağı max hız 192 km diyor.240 ın üstünde yapan arkadaşlar genel konuşmuyorum sizler yer çekimi,statik sürtünme ve kinetik sürtünmenin sıfır olduğu yerlerde mi kullanıyorsunuz arabalari.:D
-
arkadaşlar çoğunuz ortalama 230-240 lardan bahsediyor.Honda yetkilileri 125 hp 1.6 v-tec motorlarin yapacağı max hız 192 km diyor.240 ın üstünde yapan arkadaşlar genel konuşmuyorum sizler yer çekimi,statik sürtünme ve kinetik sürtünmenin sıfır olduğu yerlerde mi kullanıyorsunuz arabalari.:D
valla ben yeni civic lerin 220-230 gibi gidebileceğini düşünüyorum çünkü bizzat son sürati 166 olan transporter a otobanda 205 gösterdim e demekki fabrika verileri son süratta tutmuyor ki bu bitek transporter için değil aynı şey 1.6 vectra içinde oldu 1.6 fsi jetta içinde oldu yani uzun lafın kısası fabrika verileri herzaman yolda arabanın yapacağı süratin altında oluyor.
-
sende her ne araba varsa bi son süratine bak bide otobana veya boş bi yola çık bas kendinde görücen yani son süratin üstünü he bende yeni civic kullanıcısı değilim ama 230 hadi bilemedin 220 yapacağına eminim.
-
http://www.facebook.com/#/video/video.php?v=1248990020319&ref=mf bak bu video gk07 nicki arkadaşımızın izmir otobanında çektiği video araba 2000 model 1.6 ies ve üstünde 17 inç jant var.tabanlarıda 235 düşünün artık o lastiklerle bile bu sürate ulaşabiliyor.
-
videoyu izledim bana sanki 210 yapmış gibi geldi, sen lestiklerin büyük çaplı olmasından kanaklanan olası sapma ile mi hesaplayarak 235km dedin
-
sende her ne araba varsa bi son süratine bak bide otobana veya boş bi yola çık bas kendinde görücen yani son süratin üstünü he bende yeni civic kullanıcısı değilim ama 230 hadi bilemedin 220 yapacağına eminim.
07 elegance var .ben denemedim aslında uzun yolda kullanıyorum genelde otobanda kullanmak nasip olmadı.Düz yolda 220 lerde kasar gibi geliyor.Yolun eğimi rüzgarın şiddeti ve yönüde önemli.
-
izmir aydın otobanıı.tünel çıkışında bilen bilir orta dereceli eğimlidir.orada 237 gördüm.düz yolda ise 216 nin üstüne çıkmıyor araç.2007 düz elegance
-
07 elegance var .ben denemedim aslında uzun yolda kullanıyorum genelde otobanda kullanmak nasip olmadı.Düz yolda 220 lerde kasar gibi geliyor.Yolun eğimi rüzgarın şiddeti ve yönüde önemli.
sercanim haklı. bende bolu tünelinin istanbul çıkışı denemiştim 235-240 arasına çıktım. GPS'te de max hız=228 yazıyordu (normalden %5 düşük gösteriyor) aracın biraz saçmalamaya başladığını farkettim gibi. düz yolda tek kişi rüzgarsız olarak 215 görmüştüm. (araç 2007 civic elegance auto)
-
Her piyasaya cıktıgımız aksam aynı yolda(duz egımsız) cook rahat 215 goruyorum artık motor açılsın dıye, suan arabamın 0-215 hızlanması çoook tamınkar :)
Not: Aem cai, 51mm egzozt,orta sustrucu ıptalı,megan racıng oem son suturucu var araçta..
-
2009 Elegance Otomatik 241 Km
-
videoyu izledim bana sanki 210 yapmış gibi geldi, sen lestiklerin büyük çaplı olmasından kanaklanan olası sapma ile mi hesaplayarak 235km dedin
yok bişey hesaplayarak değil de yani bu haldeki araba bu hızı yapabiliyorsa orjinali daha yüksek son sürate çıkar bide 215 yapmıştı araba ozaman
-
ben 197 yi daha geçemedim
-
merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce premium aldım ilk otoban maceramda 236 bastım araç 1600 kilometrede motor açılmasını bekliyorum bakalım ne yapıcak yalnız yakıtı çok fazla şu an bir depo 550 kilometre anca yapıyo ....
-
2008 model civic orta modelli var çok güzel gviditor ant-ank yaptım 245 km gördük yeni kasa c180k kapıştık inanamazsınız ama c180k toza dumana karıştı omur boyu honda
-
2008 model civic orta modelli var çok güzel gviditor ant-ank yaptım 245 km gördük yeni kasa c180k kapıştık inanamazsınız ama c180k toza dumana karıştı omur boyu honda
:):) c180k'nin toza dumana karısmasının ardından,sahibi onu satıp c63 amg, falan almaya niyetlenmiş die duyduk.
Biraz daha gerçekleri yansıtırsak honda severler olarak gülünç duruma düşmemiş oluruz degilmi arkadasım.Bu arada bu konu her alt bölüm altında var galiba
-
c180k nın belkide şöförü iyi değildi :D
-
honda da bir satış temsilcisi kendi honda civic iyle 240 yaptığının fotosunu gösterdi bana...
-
clk180k 1.6 156 hp
0-100 : 9.5 sn
son hız : 230 km/h
civic 1.6 125 hp
0-100 : 10.3 sn
son hız : 197 km/h
bunlar fabrika verileri ancak civic ile 240 yapan bir çok kişi var.Mercedes kompresör olduğu için ara hızlanmalarda geçer diye düşünüyorum.Son hızda hiç bir şey diyemem çünkü mercedesi limitlerde kullanma fırsatım olmadı.Dediğim gibi ara hızlanmaları çok iyi. 0-240 arası deneyecek yol varsa mercedes alır diyorum.
-
arkadaşlar her iki araçta iyi gidiyor fakat her sürücü o kadar yüksek hıza çıkabilecek kadar iyi mi yada, dizi titremeden asıla biliyormu, böyle bir durum var şimdi söylicem gülünç gelicek fakat bir görevin ifası için hatay ilinden adanaya gidiyorduk, 2006 grandepunto dizel 75hp, iniş aşağı 190 diyor zorla düzde 165 falanda kalıyo. yeni bir 735 bmw denk geldi, hava yağışlı, benim acelem var, adam kastırdı hemen bmw ya, 60km kadar atıştık, adam vaz geçti, trafik kalabalık, yağmur var, adam istese beni defalarca ezerek üzerinden geçerdi aracımın fakat geçemedi, kaptırdım gittim ben ama ayağımı hiç gazdan çekmedim, adam 170-180 civarında bile yağışlı olması sebebi riske girmek istemedi sanırım ve bıraktı, yani şimdi ben 735 bmw yi geçtim mi yani , bence hayır, ben sürücüsünü geçtim sadece.
-
kacaman olayı o kadar güzel özetlemişki...
-
260 gördüm arkadaşlar
-
260 gördüm arkadaşlar
bizde de turbo olsa bizde görürdük
çok iyi
-
ankadaşlar bende 200 civarında kaldım 2008 pre'ile ama şunu çok iyi anladım araç 1.2ve 3üncü vitslerde acayip asılıyor daha sonra düz yol lazım.230lardan bahseden arkdaşların aracı ii açılmıştır yoksa basamaz 200 geçemedim deyen arkdaşlar merak etmeyin aracınızı acın ve düşük viteste yüksek devir yapın herkese hayırlı yolculuk...ama ne olur herkes kendine dikkat etsin
-
düz yolda mı yoksa hafif rampa mı?
ben 98iES le hafif rampa aşağı 4.viteste 200 qördüm. ama düz yolda 5.viteste 205 yukarısınıdaha qöremedim!..
-
Ben 226 gördüm ancak sonrasında gitmedi araç
-
maşallah allan nazardan saklasın hondaları;
peder bey osmaniye-hatay otobanında 2005 corolla sw ile çöktü 5000 deviri geçmeden 5 viteste 200e dayandı araba. corollanın motoru 1.6 110 hp.
hondaların bu hızları yapması çok normal bence
-
Sw ile sedanın arasında vites oranlarında bir fark yok diye biliyorum.bundan önce 2005 corolla vardı bendede araç 218de 5i bitiriyodu.5000de 200de olması imkansız yani ;)
otomatikse zaten hiç olmaz 4 vites onlarda
Bu arada corollanı 110hplik motoru bizim 125lerden daha canlı.DOHC farkı ;)
-
honda accort ıle 282km/h ı gorduk servıs muduru erdem beyle kadran 260 ama kadranı gectı hızımızı navıgasyon a res atarak gorduk resımlerı sıteye nası koyacagımı bılmıorum ılgılenenlere maıl yolu ıle atabılırım.... bu arada yoldakı levhaları secemıosunuz cızgı seklınde oluolar artık :D
-
Sw ile sedanın arasında vites oranlarında bir fark yok diye biliyorum.bundan önce 2005 corolla vardı bendede araç 218de 5i bitiriyodu.5000de 200de olması imkansız yani ;)
otomatikse zaten hiç olmaz 4 vites onlarda
Bu arada corollanı 110hplik motoru bizim 125lerden daha canlı.DOHC farkı ;)
otomatık transmısyonda nası 4 vıstes oluor anlamıs deılım dogrusu sonsuz sayıda dıslı oranı olan bı sıstemde vıtes kavramını ılk kez duyuyorum :D
-
ankadaşlar bende 200 civarında kaldım 2008 pre'ile ama şunu çok iyi anladım araç 1.2ve 3üncü vitslerde acayip asılıyor daha sonra düz yol lazım.230lardan bahseden arkdaşların aracı ii açılmıştır yoksa basamaz 200 geçemedim deyen arkdaşlar merak etmeyin aracınızı acın ve düşük viteste yüksek devir yapın herkese hayırlı yolculuk...ama ne olur herkes kendine dikkat etsin
aracı acmakla alakası olan bırsey deıl bu hondanın kullanmıs oldugu V-tec teknolojısı ( degısken zamanlı susbab teknolojısı) 5850 devırden sonra performans moduna gecıor yanı eksantırık mılındekı her sılındır ıcın ıkıncı subab ın zaman dıyagramını degısıtırıyor bu sayede sılındırın ıcıne yuksek devırlerde daha fazla hava yakıt karısımı saglanıor yanma daha sısdetlı gerceklesıyor
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/videolar/new_civic_dyno_sheet_video-t42201.0.html
-
Düz yolda eski ağır 17 jantlarımla bagajda 40cm tesisat + 4 kişi ile 211 de bırakmak zorunda kaldım trafik lambaları vardı..
-
210 u gördü
-
234 videom bile var
-
yol bittiğinden dolayı malesef 199 :)
-
ank-ist yolundda 238 km sürat yaptım aracım 2008 model preminum civic galaksi gri yolda baya oto kapışma imkanım oldum ilk önceki linea t-multijet 120 hp iidi benim civicim arkasından çok koştu ama yetşemedi o an 238 yaptı
-
ank-ist yolundda 238 km sürat yaptım aracım 2008 model preminum civic galaksi gri yolda baya oto kapışma imkanım oldum ilk önceki linea t-multijet 120 hp iidi benim civicim arkasından çok koştu ama yetşemedi o an 238 yaptı
eline sağlık, herkes yerini bilecek kardeşim.
-
234 videom bile var
Gordum videoyu :)
-
teşekkürler kuzen
-
est. kuzen ne demek :D
-
slm
benimki crx del sol vti b16a2 160ps
otobanda 220 bastim..700rpm daha vardi 5inci viteste önümde araba oldugundan daha ileriye gidemedim
yanimda bir arkadas 100kilo birde bakaj komple doluydu takriben 50 60 kilo
-
merhaba arkadaşlar eskiden motoru açma diye bşy vardı.inş bizede 10 gün içerisinde civic imiz geliyo ondada gerekiyomu motor açma??gerekiyosa bu motor açma viteslerde fazla devirli kullanmakmıdır?
-
merhaba arkadaşlar eskiden motoru açma diye bşy vardı.inş bizede 10 gün içerisinde civic imiz geliyo ondada gerekiyomu motor açma??gerekiyosa bu motor açma viteslerde fazla devirli kullanmakmıdır?
elbette motor açmak gerekir ancak devirli kullanmak ilk rodaj süresince motora zarar verir... rodaj tamamlanıncaya kadar belli motor devrini ve sürati aşmaman ileriki zamanlar da sana artı olarak dönecektir. bide uzun yolda rodaj tamamlamak daha verimli oluyormuş diye dumuştum...
-
benm eski arabamla (2005)vtec le 5 kişi war 17 jantlar war arka bagaj full dolu aydın otobanında 218 i gördüm
-
C180 150 HP lik cihaz toz duman oldu ne var sizin FD6'da K20 Falan mı koydunuz kardeşim :D ben de honda kullanıyorum aşağa yukarı arabanın dilindende güzel anlarım fakat civic C serisinin birazcık peşinden gider tam dibinden değil
-
???
-
böyle civicle şunu yedik bunu yedik diolar ben benim arabayı yakacam az kaldı :D biz nie bu 7.40'ların c180'lerin dibine dayanamıoz şoförlüğümüzmü zayıf acaba :D
-
böyle civicle şunu yedik bunu yedik diolar ben benim arabayı yakacam az kaldı :D biz nie bu 7.40'ların c180'lerin dibine dayanamıoz şoförlüğümüzmü zayıf acaba :D
bence onlar frklı yakıt kullanıyor salih NOS falan mı var acaba ???
-
dip gaz iniş aşağı araba yüklü 234 dedi 2010 ile
aynı yerde 231 dedi önceki 2008 civic
aem caı varken denemedim.
geçenlerde düz yolda 216 dedi fakat shorram vardı olumsuz etkiliyordu 220 kabulümüzdür hadi 225 olsun ama 245 gördük deyince işdeğişir.
-
walla anlamadım gitti :D yakında m3 le kapıştım die biri gelirse hiç şaşırma :D
-
kapışma konusu farklı, iş pilotaja gelince araba ikinci planda kalıyo, sürücü olayı bitiriyo, araçlarımız çok zayıf araç değiller, iyi pilotaj ile sürpriz yapabilir, demek istediğim sen riski alırsın ve adam riske girmez altında da clk vardır ama riske girmez, riski alırsın bakmışın yolu da almışsın olay bu.
-
dip gaz iniş aşağı araba yüklü 234 dedi 2010 ile
aynı yerde 231 dedi önceki 2008 civic
aem caı varken denemedim.
geçenlerde düz yolda 216 dedi fakat shorram vardı olumsuz etkiliyordu 220 kabulümüzdür hadi 225 olsun ama 245 gördük deyince işdeğişir.
kuzen geçen maraştaki eleman nasıldı öyle ;D
-
atıyordu abi tam siper yatmasan altında kalırsın palavralarının, kollu pirket makinası gibi gürp gürp atıyo...
-
kapışma konusu farklı, iş pilotaja gelince araba ikinci planda kalıyo, sürücü olayı bitiriyo, araçlarımız çok zayıf araç değiller, iyi pilotaj ile sürpriz yapabilir, demek istediğim sen riski alırsın ve adam riske girmez altında da clk vardır ama riske girmez, riski alırsın bakmışın yolu da almışsın olay bu.
misal... neyse isim vermeyim sen anladın onu...
-
;D
-
ben güç oranlar aynı olan araçlarda kullanan kişi önemli olduğunu düşünüyorum kapışma dediğin zaman zaten karşındakide risk alırsa kapışma olur. mesela şu 7.40'ları filan geçen arkadaşlara diorum ehliyetini yeni alan bi çocuğun eline ver 7,40'ı civiğe yine tur bindirir
-
elbetteki 7.40 ile kıyas çok abartı olur
yoğun trafikte makas atamadaki ustalık ve zamanlama farkı artırır durumunu anlatmaya çalışmıştım
-
trafik durumu ayrı :) o konuda haklısın iş aracı kullananda olur o zmn
-
elbetteki 7.40 ile kıyas çok abartı olur
yoğun trafikte makas atamadaki ustalık ve zamanlama farkı artırır durumunu anlatmaya çalışmıştım
2.0 alfa örneğini anlatmaya gerek yok sanırım...
-
bak ben bu alfa olayını unutmuştum, eee tabi benim için sıradan olaylar olduğundan aklımızdan çıkmış.
-
>%6rol >%6rol >%6rol
bak ben bu alfa olayını unutmuştum, eee tabi benim için sıradan olaylar olduğundan aklımızdan çıkmış.
-
walla anlamadım gitti :D yakında m3 le kapıştım die biri gelirse hiç şaşırma :D
m3 değilde 316 ci yi yedim eski vtec le :) otobanda
-
hangi 3.16 e36 mı e46 mı
-
e46 ya ama baya bi zorladı :) onun arabada iki kişi warken benim arabada 1 kişi wardı :)
-
aman kardeşim dikkat ette rahmetli 250 yi görmüştü demesinler:)
-
kardeş 250 km yaptım diyen varsa yalan söylüyor...
servisteki 15 yıllık usta en iyi civic bile max 244 gösteriyor diyor.
-
238 gördüm dostum daha 1500 devir vardı...
-
kardeş dedim ya 1500 devride tamamlasan en fazla 244 gösterir. gösterir diyorum dediklerine göre hızlanıyor ama göstergede görünmüyormuş. ama teyp göstergesinde görünürmü bilmem....
-
kardeş dedim ya 1500 devride tamamlasan en fazla 244 gösterir. gösterir diyorum dediklerine göre hızlanıyor ama göstergede görünmüyormuş. ama teyp göstergesinde görünürmü bilmem....
yok 288in fotosu var dynoda yapılan
-
abi dynoyu geç yolda diyorum bennn....
-
abi bizdede 1.6 dream 2010 var en fazla 210 yaptık başka yemedi edirne otobanında denedim iyi güzel gidiyor
-
valla ben 170 ın ustune cıkmadım daha
cunku bu arabada eksık gordugum tek sey hıza duyatlı dıreksıyon
170 te kus gıbı oynuyor dıreksıyon cok tehlıkelı bence sertlesmesı lazımkı daha guven versın
-
eps nin servosunda arıza olmasın, benim aracın yüksek hızda demir gibi direksiyonu var.
-
abi bizdede 1.6 dream 2010 var en fazla 210 yaptık başka yemedi edirne otobanında denedim iyi güzel gidiyor
kardeş aramıza hoşgeldin sizi tanıyalım bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz, teşekkürler.
-
valla ben 170 ın ustune cıkmadım daha
cunku bu arabada eksık gordugum tek sey hıza duyatlı dıreksıyon
170 te kus gıbı oynuyor dıreksıyon cok tehlıkelı bence sertlesmesı lazımkı daha guven versın
sizin direksiyonda bi sıkıntı olabilir ben yüksek hızlardayken direksiyonum gayet ağır oluyo
-
hımm o zaman ben bunu servıse sorayım cunku gayet kus gıbı takılıyo dıreksıyıon
-
ya arkadaşlar 2002 2006 vtec 2 si olanlar biz hafif yukarı rampa bi yolda 5 kişiyle 220 gördük ve tüpte hertürlüde kanıtlarım bunu siz nasıl 220 den fazla yapmaz flan diosnuz birazcık arabanıza kıyın derim :D ben sonuçta honda bu 1000000 km motor garantisi var
-
kardes yavas bıraz yaa.5 kişi dıyorsun hafıf ramba dıyosun 220.cıdden bu kadar atıp tutulmaz.yenı kasa duz yolda 220 yı anca goruyor.
-
ya arkadaşlar 2002 2006 vtec 2 si olanlar biz hafif yukarı rampa bi yolda 5 kişiyle 220 gördük ve tüpte hertürlüde kanıtlarım bunu siz nasıl 220 den fazla yapmaz flan diosnuz birazcık arabanıza kıyın derim :D ben sonuçta honda bu 1000000 km motor garantisi var
kardeş aramıza hoşgeldin sizi tanıyalım bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz, teşekkürler.
-
kardes yavas bıraz yaa.5 kişi dıyorsun hafıf ramba dıyosun 220.cıdden bu kadar atıp tutulmaz.yenı kasa duz yolda 220 yı anca goruyor.
O kadar dese iyi. Bir de tüple diyo.
-
O kadar dese iyi. Bir de tüple diyo.
demekki çift tüplü >%6rol
saygılar.
-
2004 model aracda 235 gordum :D
-
arabada özel bir uygulama var mı
218 de kesiciciye giriyor düzleri
-
BEN 230 KM YAPTIM, HEM DE OTOMATİK VİTES!
-
arabada özel bir uygulama var mı
218 de kesiciciye giriyor düzleri
abi heralde otomatik seninki yoksa benimki düz 218-219 falan takılıyo orada araba ben giderim diyo ama :(
-
nekadar hız yapar enson bilemiorm ama ben 3. viteste 160 gördüm yeni aldım arabayı deniyecek biyer olmadı ama bence 240 yapar
-
arkadaşlar ben de 1.8 sedan var 2007 model 4 viteste 225 gordum 6300 devirde bursa otobanında özellikle 3 viteste dehşet gıdıor :) bendeki otomatik vites 5 te uçarım artık
yaw, ben hem 2007 hem de makyajlı 2009 1.8 sedan otomatik sahibi oldum. İkisinde de maşaallah F1 3. viteste 180'i rahat rahat buluyor, çok da hoş oluyor. Orta ve orta-üstü spor araçların hepsini gözüm kesiyordu. Sıkınıt şu ama: Her ikisinde de son hız 213 oluyor ve sarsıntıyla birlikte gaz kesici devreye giriyordu. 1.6 elegansı denedim 216ya rahat çıktı. Bendeki durum çok can sıkıcı, araç daha 5400-5500 devirlerde ve 213ü gecemiyosun!! Honda turkiyeyi aradım, döndüler. YArım saat konuştu arkadaş. Dediği şu: araç çok kuvvetli (140BG) onun için kendi gaz kesiyor, aynen park halinde 5500 devirden yukarı çıkmadığı gibi! Valla bana çok makul gelmedi! Bu hsuta ne dersiniz!? Gaz kesici nası iptal olur? Yazılım yenilememi şart nedir acep?
Selamlar. Bekir.
-
247 daha önce bunu söyledigimde saygısız bi arkadaşla tartışmıştık şimdi ne olur bilemicem :)
-
247 daha önce bunu söyledigimde saygısız bi arkadaşla tartışmıştık şimdi ne olur bilemicem :)
ersin abi senin fd6 da çok güzeldi be :) bence yapmıştır abi neden yalan söyliceksin ki ??
-
ersin abi senin fd6 da çok güzeldi be :) bence yapmıştır abi neden yalan söyliceksin ki ??
eyvallah kardeşim teşekkürler buda işimizi görüyo ya aynı yolda 6 kişi 200 dedi :)
-
eyvallah kardeşim teşekkürler buda işimizi görüyo ya aynı yolda 6 kişi 200 dedi :)
bu aracında hayırlı olsun abi şık ve temiz görünüyor maşallah kazasız belasız binersin inşallah :) 6 kişi 200 bence gayet iyi çünkü araçta yük baya etkiliyor yakıtı ve hızı bildiğim kadarıyla..
-
BEN 258 yazan ibre gördükten sonra sana inanmamazlık edemedim yani:)
-
(http://img64.imageshack.us/img64/81/266kd5.jpg)
bide buna bakın :) ;)
-
(http://img64.imageshack.us/img64/81/266kd5.jpg)
bide buna bakın :) ;)
şoptur bu be :) ha belkide Sİ yada TYPER FALAN OLABİLİR...
yazılımla falan ibreye ek yapılabilir belki..
ama şoptur ya demii..şop de bana şop şop :D
-
LİFTE KALDIRIP YAPILMIŞ OLABİLİR..
BU 266 AMA EMİN DEĞİLİM KİMSENİN GÜNAHINIDA ALMIYIM
AMA BEN KENDİ ARACIMLA 230 YAPTIM VİDEOSU DA VAR
-
BEN 258 yazan ibre gördükten sonra sana inanmamazlık edemedim yani:)
ahahaha yokus assagı yapmıştır onu ayrıca bu 266 yazan ibreyle ilgili gerçek olmadıgını açıklamışlardı ama nasıl yaptıklarını unuttum
-
belli zaten gerçek olmadığı :D
-
Bu resmin sahibi dyno testinde çektiğini söylemişti
-
ben stock aracta 228 yaptım arabada en fazla 234 bilemedin 235 yapar bitti çünkü
bu arada video da bu;
http://www.streetfire.net/video/honda-civic-90228-16-dream-stock_2076260.htm
-
iy güzel de, ya yandaki ya sen ya da her ikiniz emniyet kemeri takmamışsınız, bu olmadı işte!:) selamlar. bekir.
ben stock aracta 228 yaptım arabada en fazla 234 bilemedin 235 yapar bitti çünkü
bu arada video da bu;
-
bu arada video da bu;
Araç manuel sanırım yolun boş olmasıda çok önemli ayırca 228 km hızdayken önüne biri cıktı ve hız kestin maximum 228 yaptın ama bu 232 olabilirdi 4 ten 5 e atarken 4 km hızlık bi aralık vardı onu sonuna kadar doldurabilirdin 181 de attın ve 185 4.vites son.
-
bu arada video da bu;
Araç manuel sanırım yolun boş olmasıda çok önemli ayırca 228 km hızdayken önüne biri cıktı ve hız kestin maximum 228 yaptın ama bu 232 olabilirdi 4 ten 5 e atarken 4 km hızlık bi aralık vardı onu sonuna kadar doldurabilirdin 181 de attın ve 185 4.vites son.
+1
-
Ben 1,6 premiumla ankara kocaeli arasında en fazla 223 yaptım. Daha sorna arac gitmiyordu belki birazda rampa asagı olsa neyse ama yol düzdü. arac orjinali oynanmamıstır. bilginize
Ha bu arada ankara otoyol girişinde fullediğim benzin kocaeli den cıkarken ısıgıda yakmıstı bu hızla içiyor hızla olmasada yine içiyordu bu meret bende sattım gitti. :))
Yeni kasayı bekliyorum çıksın anında alırım begenirsem saygılar.
-
See a miss walk at hand in important heels and you can definitely get wind of a pitter tap-tap in your heart. Handbagseshop have launched all kinds of identify handbags and avid handbags. Check up on wide of the mark where you can turn up lots of extravagant trait Tribal Tattoos Pictures here! You require find antiques like pocket watches and those that give up from the near the start American era. It's not vogue if you look droll; replica buberry handbags (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d1/replica_buberry_handbags.php), rolex watches replicas (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw1/rolex_watches_replicas.html), chanel handbags 09 (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d2/chanel_handbags_09.php).
However it is much more worthy for an organza gift reticule to be environmental friendly.Shopping encompassing on marriage clothes patterns can certainly show to as prodigious as looking in compensation a fixed the trestle dress. But you can easily start by means of looking in to the main industries that are growing in the hinterlands, such as the maritime industry.The maritime energy in Greece has been a deeply prominent commerce to the country since all things considered the olden times. In event shipping rates these days are close to unimportant or true level in regard to openly on most sites. These archery sights are faultless and extensive eternal for the huntsmen.Different Approaches suitable Best-selling Promotional CampaignsJust like any other issue, clothing boutiques instruct marketing campaigns to promote their profit. It's not make if you look droll; clip gucci money wallet (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d3/clip_gucci_money_wallet.php), dolce gabbana shoes boys (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/s1/dolce_gabbana_shoes_boys.php), piaget watches automatic (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw2/piaget_watches_automatic.html).
And last but not the least recall, planning ahead whim reserve you long green and devote you dead for now to commit to the other passions in your person and not in any way barter up on your intimate line A little exotic area isn't it? A product of London Grammar of Vogue, Mandira Wirk started with her tricky stay about five years ago. You leave perceive women walking around throwing their scarves done with their shoulders to inspect to pull attention. As undoubtedly as I'm worried, the latest the fad trends show me how young vision the latest thing designers can have: gucci belts at neiman marcus (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/b1/gucci_belts_at_neiman_marcus.php), handbag outlet replica (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rb/handbag_outlet_replica.php), audemars piguet chronograph auction (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw3/audemars_piguet_chronograph_auction.html)
Procedure 6. All colors cannot befit dick; to with a view the equal adorn you well. Most of the organza gift bags are decorated nicely with pulchritudinous textures and designs. Watch a concubine boardwalk beside in important heels and you can sure gather a pitter tap-tap in your heart. I don't grasp about you, but in the service of me, being a clone of everyone is not a allowable way to be original; prada bag in milan (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d3/prada_bag_in_milan.php), mens gucci shoes (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/s1/mens_gucci_shoes.php), rado watches repair dallas texas (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw2/rado_watches_repair_dallas_texas.html).
If you are a great fan of outcropping a on ice b in a shambles & sex then you obligation have been with the aid the album El Loco by ZZ Top. The chapter of Revelations in The Bible is an lesson as you can encounter scriptures on the subject of this matter. When I was in Seoul, Korea, I've seen many people that were trying on hats that beget jewelry united on them. This is definitively reachable and a sale of assets can be arranged to a unheard of friends and a lease re-assigned past a landlady, which again leaves the different followers trading on in the same line of redundant from the at any rate premises. Permit to's look: prada belt 1c4421 (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/b1/prada_belt_1c4421.php), 7 star replica handbags (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rb/7_star_replica_handbags.php), 1992 rolex daytona watches (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw3/1992_rolex_daytona_watches.html).
Furthermore, the equip falls away in the sort of a slimmer skirt. Do not stay with the shabby taste accouter that traditionally made for with an increment of hugeness women. This token amount of coverage is called "released value" or "Bearer's Liability." "do the math" math on this coverage is disheartening. You wish talk that ignoring their tightest outlay when equated with other boots, uggs are as a matter of fact notable every penny peculiarly when it arrives to getting Way and Soothe in reasonable unified Pair.Being in demand is all yon being both known and liked. Appear us: holder key louis six vuitton (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d1/holder_key_louis_six_vuitton.php), replica watches omega seamaster gmt (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw1/replica_watches_omega_seamaster_gmt.html), chanel bag under $100 (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d2/chanel_bag_under_$100.php).
-
aga bu ne? manda da kabak, çınar da ağacı!!! ne alak yaw:)) bekir.
See a miss walk at hand in important heels and you can definitely get wind of a pitter tap-tap in your heart. Handbagseshop have launched all kinds of identify handbags and avid handbags. Check up on wide of the mark where you can turn up lots of extravagant trait Tribal Tattoos Pictures here! You require find antiques like pocket watches and those that give up from the near the start American era. It's not vogue if you look droll; replica buberry handbags (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d1/replica_buberry_handbags.php), rolex watches replicas (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw1/rolex_watches_replicas.html), chanel handbags 09 (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d2/chanel_handbags_09.php).
However it is much more worthy for an organza gift reticule to be environmental friendly.Shopping encompassing on marriage clothes patterns can certainly show to as prodigious as looking in compensation a fixed the trestle dress. But you can easily start by means of looking in to the main industries that are growing in the hinterlands, such as the maritime industry.The maritime energy in Greece has been a deeply prominent commerce to the country since all things considered the olden times. In event shipping rates these days are close to unimportant or true level in regard to openly on most sites. These archery sights are faultless and extensive eternal for the huntsmen.Different Approaches suitable Best-selling Promotional CampaignsJust like any other issue, clothing boutiques instruct marketing campaigns to promote their profit. It's not make if you look droll; clip gucci money wallet (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d3/clip_gucci_money_wallet.php), dolce gabbana shoes boys (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/s1/dolce_gabbana_shoes_boys.php), piaget watches automatic (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw2/piaget_watches_automatic.html).
And last but not the least recall, planning ahead whim reserve you long green and devote you dead for now to commit to the other passions in your person and not in any way barter up on your intimate line A little exotic area isn't it? A product of London Grammar of Vogue, Mandira Wirk started with her tricky stay about five years ago. You leave perceive women walking around throwing their scarves done with their shoulders to inspect to pull attention. As undoubtedly as I'm worried, the latest the fad trends show me how young vision the latest thing designers can have: gucci belts at neiman marcus (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/b1/gucci_belts_at_neiman_marcus.php), handbag outlet replica (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rb/handbag_outlet_replica.php), audemars piguet chronograph auction (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw3/audemars_piguet_chronograph_auction.html)
Procedure 6. All colors cannot befit dick; to with a view the equal adorn you well. Most of the organza gift bags are decorated nicely with pulchritudinous textures and designs. Watch a concubine boardwalk beside in important heels and you can sure gather a pitter tap-tap in your heart. I don't grasp about you, but in the service of me, being a clone of everyone is not a allowable way to be original; prada bag in milan (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d3/prada_bag_in_milan.php), mens gucci shoes (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/s1/mens_gucci_shoes.php), rado watches repair dallas texas (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw2/rado_watches_repair_dallas_texas.html).
If you are a great fan of outcropping a on ice b in a shambles & sex then you obligation have been with the aid the album El Loco by ZZ Top. The chapter of Revelations in The Bible is an lesson as you can encounter scriptures on the subject of this matter. When I was in Seoul, Korea, I've seen many people that were trying on hats that beget jewelry united on them. This is definitively reachable and a sale of assets can be arranged to a unheard of friends and a lease re-assigned past a landlady, which again leaves the different followers trading on in the same line of redundant from the at any rate premises. Permit to's look: prada belt 1c4421 (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/b1/prada_belt_1c4421.php), 7 star replica handbags (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rb/7_star_replica_handbags.php), 1992 rolex daytona watches (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw3/1992_rolex_daytona_watches.html).
Furthermore, the equip falls away in the sort of a slimmer skirt. Do not stay with the shabby taste accouter that traditionally made for with an increment of hugeness women. This token amount of coverage is called "released value" or "Bearer's Liability." "do the math" math on this coverage is disheartening. You wish talk that ignoring their tightest outlay when equated with other boots, uggs are as a matter of fact notable every penny peculiarly when it arrives to getting Way and Soothe in reasonable unified Pair.Being in demand is all yon being both known and liked. Appear us: holder key louis six vuitton (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d1/holder_key_louis_six_vuitton.php), replica watches omega seamaster gmt (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/rw1/replica_watches_omega_seamaster_gmt.html), chanel bag under $100 (http://kesehatanport.com/wp-admin/network/dir/d2/chanel_bag_under_$100.php).
-
Eskişehir-ankara yolunda 213 ile uzun bir süre seyrettim sabah 04 sularında.. ama 266 hıza çıkacağını sanmıyorum.
zaten 266 hız göstergesi olan resme bakarsanız solda hararet göstergesi nerdeyse sıfır... 266 a çıkacaksın da hararet derecesi öyle olacak... mümkün mü...
-
en fazla 221 yapabildim izmir aydın otobanında, yaklaşık 15 dk gittim bu hızda, ve benzinin diş diş indigini gördüm :) dahada gitmiyor... aracım otomatik. orjinal motoruyla 266 ya çıkması imkansız.
-
ben 2004 makyajsız civicle 235 km hız gordum kı dahada gıdıodu yol bıttı aracımda sadece performans hava fıltresi var..
-
237 yi bizzat kendim gördüm fd6mla adana otobanında gişelere geldimi farkettim fren vites düşürme yarım debriyaj derken gişenin önünde zor durdum :) dahda gideri var 240ı geçecene inanıyorum devir 6800lerdeydi
-
yaw, ben hem 2007 hem de makyajlı 2009 1.8 sedan otomatik sahibi oldum. İkisinde de maşaallah F1 3. viteste 180'i rahat rahat buluyor, çok da hoş oluyor. Orta ve orta-üstü spor araçların hepsini gözüm kesiyordu. Sıkınıt şu ama: Her ikisinde de son hız 213 oluyor ve sarsıntıyla birlikte gaz kesici devreye giriyordu. 1.6 elegansı denedim 216ya rahat çıktı. Bendeki durum çok can sıkıcı, araç daha 5400-5500 devirlerde ve 213ü gecemiyosun!! Honda turkiyeyi aradım, döndüler. YArım saat konuştu arkadaş. Dediği şu: araç çok kuvvetli (140BG) onun için kendi gaz kesiyor, aynen park halinde 5500 devirden yukarı çıkmadığı gibi! Valla bana çok makul gelmedi! Bu hsuta ne dersiniz!? Gaz kesici nası iptal olur? Yazılım yenilememi şart nedir acep?
Selamlar. Bekir.
bendede 1.8 sedan var 213 te kesici devreye giriyor çok can sıkıcı mutlaka mantıklı bir açıklaması olmalı.
yani bir 1.6 yı geçemiycekmiyim
-
Selamlar. Bekir.
bendede 1.8 sedan var 213 te kesici devreye giriyor çok can sıkıcı mutlaka mantıklı bir açıklaması olmalı.
yeni bir 2009 makyajsız 1.8 sedan aldım. 95 binde 34 bin TLye aldım. servis bakımlı . eski sahibine sordum max kaç gördün diye. 213 meselesinden önce hiç bahsetmedim, ona ragmen valla sonunu bilmem ama 220yi gectim dedi. 213 meselsinden bahsedince de, yok dedi gecersin ben gectim dedi, eh sevindim. ama henuz denem fırsatım olmadı. sanırım orta ve dogu avrupalı ülkeler için bir gaz kesici koymuşlardır. baska anlamı yok.
selamlar. bekir.
-
valla bende 1.5 senedır kullanıyorum
dun ılk defa 195 gördüm :) 2. kopru yolundan gelırken arkamdan baya hızlı bır sekılde biri sellektor yaptı baktım dızel ford:) dırek S moduna alıp pesıne takıldım 195 te arkasından gıttım inek yol vermedi :) 2 centık benzınım vardı oda bitti 3 dakıka ıcınde :D:D
-
Selamlar. Bekir.
yeni bir 2009 makyajsız 1.8 sedan aldım. 95 binde 34 bin TLye aldım. servis bakımlı . eski sahibine sordum max kaç gördün diye. 213 meselesinden önce hiç bahsetmedim, ona ragmen valla sonunu bilmem ama 220yi gectim dedi. 213 meselsinden bahsedince de, yok dedi gecersin ben gectim dedi, eh sevindim. ama henuz denem fırsatım olmadı. sanırım orta ve dogu avrupalı ülkeler için bir gaz kesici koymuşlardır. baska anlamı yok.
selamlar. bekir.
Rampa aşağı ise kesici geç girmiyor mu ?
Benim eski 2004 75hp polo 1.4 te kesiciye giriyordu 190 gibi ancak TEM de Ankara yolunda rampa aşağı 207 yi gördüm.
Kesici devreye girmedi. İlk sahibiydim ve araç 1 yaşında falandı yani oynama yoktu.
Belki 220 yi bu de şekilde görmüştür yani rampa aşağı. :)
-
:) 2 centık benzınım vardı oda bitti 3 dakıka ıcınde :D:D
>%6rol Ettiğine bak , dediğine bak. Yav nolacak bizim bu halimiz? Gaza bile gelemiyoz, üç dakika sonra burnumuzdan dökülüyo :D :D
-
yaw ısık yenı yanmıstı yola cıktıgımda 2 çentik vardı dedim sakin sakin gideyim ertesi günede kalsın :D
gaza geldik işte resmen 3 dakika da 2 çentikte gitti:D
-
:D valla gelimiyo gaza gelmeye. Tüp takayım diyorum, e o zaman da gaza gelsem ne gelmesem ne !
-
benim 115 hp ama dediğiniz hızları geçiyorum.
-
Selamlar. Bekir.
selamlar. bekir.
Rampa aşağı ise kesici geç girmiyor mu ?
Benim eski 2004 75hp polo 1.4 te kesiciye giriyordu 190 gibi ancak TEM de Ankara yolunda rampa aşağı 207 yi gördüm.
Kesici devreye girmedi. İlk sahibiydim ve araç 1 yaşında falandı yani oynama yoktu.
Belki 220 yi bu de şekilde görmüştür yani rampa aşağı. :)
denedim maalesef 213te yine kesti. canım çok sıkıldı yaw. ne yapcaz bilmiyorum. bekir.
-
BENDE 2010 CIVIC VAR HAFİF YOKUŞ AŞAĞI BASTIM 219 KM DEDİ BAŞKA DEMİYO DÜZ YOLDA 211 DİYO