abi profosyonel video resim cekildi mi cekildi ise ne zaman paylasılacakk ??
Alıntı yapılan: white_s2k - Nisan 19, 2009, 03:19:12 ÖSabi profosyonel video resim cekildi mi cekildi ise ne zaman paylasılacakk ??abicim çekildi ama deniz bilio
her honda kullanıcısının bulunması gereken bi organizasyondu typerlar farkını gösterdi acıkcası s 2000 lere karsi
Alıntı yapılan: civic fc 518 - Nisan 20, 2009, 08:51:58 ÖÖher honda kullanıcısının bulunması gereken bi organizasyondu typerlar farkını gösterdi acıkcası s 2000 lere karsitype r lar ne gibi bi farkını gosterdi sorabilir miyim ??
Alıntı yapılan: white_s2k - Nisan 20, 2009, 05:54:35 ÖSAlıntı yapılan: civic fc 518 - Nisan 20, 2009, 08:51:58 ÖÖher honda kullanıcısının bulunması gereken bi organizasyondu typerlar farkını gösterdi acıkcası s 2000 lere karsitype r lar ne gibi bi farkını gosterdi sorabilir miyim ??typerin farkı daha yavaş olması herşey pilotaja bakıyor time trialda. drag olsa s2k'nin farkı cok belli olurdu..
arada cok cok fazla bi fark yok ancak benim pistte daha cok yeni olmam, tam pisti tanımısken finish bayragının sallanması ve lastiklerimin bitik olması gibi ufak tefek sebepler ve arabamı tanımak için girmem sebep olabilir mi ?? son attıgım 3 tur derecelendirilse belki sonuclar daha farklı olabilirdi.. Birinci ve İkinci olan abilerimi de burdan tebrik ediyorum..
Alıntı yapılan: white_s2k - Nisan 20, 2009, 06:07:15 ÖSarada cok cok fazla bi fark yok ancak benim pistte daha cok yeni olmam, tam pisti tanımısken finish bayragının sallanması ve lastiklerimin bitik olması gibi ufak tefek sebepler ve arabamı tanımak için girmem sebep olabilir mi ?? son attıgım 3 tur derecelendirilse belki sonuclar daha farklı olabilirdi.. Birinci ve İkinci olan abilerimi de burdan tebrik ediyorum..tabii herşey mümkündür bunu vol 2 de görmeden anlayamayız
Tabi yaşına göre çok iyi kullandın günkan seni tebrik ediyorum.. ama typer kullanan abilerimiz tecrübeli hepsi ve senin lastik vb. gibi ufak sorunlarla bile 3. olmak gayet güzel.. Vol.2 de daha iyi olacağından emimin