Gönderen Konu: xzenon tavsiyesi  (Okunma sayısı 3641 defa)

mehmetkyr

xzenon tavsiyesi
« : Mart 05, 2012, 08:43:11 ÖS »
arkadaşlar honda cıvıc 96 hb aracıma xzenon almak istiyorum hangi marka ve model önerirsiniz birde honda cıvıc ler nasıl ampul kullanır

logıcthıs

Ynt: xzenon tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2012, 09:25:45 ÖS »
ben mtec kullanıyorum (made ın japan) tavsiye ederim...
ampul tipin ise h4 olacak .

CAGLAR28

« Yanıtla #2 : Mart 06, 2012, 12:14:17 ÖS »
markanın çok da önemi yok xenon denen olay çok düştü 50tl ile 400 liraya kadar o civarlara çıkıyor belki daha pahalıya :) ama çok para evrmeye de gerek yok kanımca işlev aynı çünkü.ve yasak.muayende zaten sökülcek ve polis riski var.

mehmetkyr

« Yanıtla #3 : Mart 06, 2012, 12:19:57 ÖS »
markanın çok da önemi yok xenon denen olay çok düştü 50tl ile 400 liraya kadar o civarlara çıkıyor belki daha pahalıya :) ama çok para evrmeye de gerek yok kanımca işlev aynı çünkü.ve yasak.muayende zaten sökülcek ve polis riski var.
yardımcı oldugunuz için teşekür ederim peki benim arabamın aydınlatması zayıf bana normal ampul ne önerirsiniz ışık gücü kuvvetli

mehmetkyr

« Yanıtla #4 : Mart 06, 2012, 12:20:25 ÖS »
ben mtec kullanıyorum (made ın japan) tavsiye ederim...
ampul tipin ise h4 olacak .
teşekür ederim yardımlarınız için

ENG

« Yanıtla #5 : Mart 06, 2012, 12:23:22 ÖS »
osram yada philips normal ampul olarak
yardımcı oldugunuz için teşekür ederim peki benim arabamın aydınlatması zayıf bana normal ampul ne önerirsiniz ışık gücü kuvvetli

mehmetkyr

« Yanıtla #6 : Mart 06, 2012, 12:40:28 ÖS »
osram yada philips normal ampul olarak
merhaba osram yada phılıps in hangi modelini almalıyım fiyatları nekdardır ist avrupa yakasında nerden temin edebilirim

ENG

« Yanıtla #7 : Mart 06, 2012, 12:57:30 ÖS »
her oto aksesuar yada elektrikçisinde vardır. bulmakta sıkıntı çekmezsin H4 tipi olacak sadece. çifti 20 lirayı geçeceğini sanmıyorum yanlışım yoksa.

23korg23

« Yanıtla #8 : Mart 06, 2012, 01:36:47 ÖS »
size şiddetle osram night breaker plus modelini öneririm bauhaustan çiftini 38 liraya falan almıştım tek tek satılıyo ayrıca çiftli pakette var ama çiftli paket pahalıydı özel bi bakalit kutusu olduğu için

CAGLAR28

« Yanıtla #9 : Mart 07, 2012, 11:42:24 ÖÖ »
+ olarak phılıps kaliteli fakat yağmurda kesinlikle önermem beyaz ise. kör olmak garanti yolda :) görcem diye kasıyosunuz :)

piscocuk

« Yanıtla #10 : Mart 07, 2012, 11:46:26 ÖÖ »
size şiddetle osram night breaker plus modelini öneririm bauhaustan çiftini 38 liraya falan almıştım tek tek satılıyo ayrıca çiftli pakette var ama çiftli paket pahalıydı özel bi bakalit kutusu olduğu için

tüm bauhauslarda bulabilirmiyiz bu ürünü?

tunci

« Yanıtla #11 : Mart 07, 2012, 02:54:25 ÖS »
bu far orjinal donanımında yoksa vizeden geçmiyormuş, vize zamanı sökmek mi gerekiyor. Gözü almayacak şekilde olanların maliyeti 500 lirayı buluyormuş bu şekilde yapsak farın içine uyarlama yapsak nasıl olur?

mehmetkyr

« Yanıtla #12 : Mart 10, 2012, 08:27:08 ÖS »
dediginiz gibi osram aldım bugun taktım gerçekten aydınlatmada baya fark oldu teşekürler aksaraydan aldım tanesi 20tl