markanın çok da önemi yok xenon denen olay çok düştü 50tl ile 400 liraya kadar o civarlara çıkıyor belki daha pahalıya ama çok para evrmeye de gerek yok kanımca işlev aynı çünkü.ve yasak.muayende zaten sökülcek ve polis riski var.
ben mtec kullanıyorum (made ın japan) tavsiye ederim...ampul tipin ise h4 olacak .
Alıntı yapılan: CAGLAR28 - Mart 06, 2012, 12:14:17 ÖSmarkanın çok da önemi yok xenon denen olay çok düştü 50tl ile 400 liraya kadar o civarlara çıkıyor belki daha pahalıya ama çok para evrmeye de gerek yok kanımca işlev aynı çünkü.ve yasak.muayende zaten sökülcek ve polis riski var.yardımcı oldugunuz için teşekür ederim peki benim arabamın aydınlatması zayıf bana normal ampul ne önerirsiniz ışık gücü kuvvetli
osram yada philips normal ampul olarakAlıntı yapılan: mehmetkyr - Mart 06, 2012, 12:19:57 ÖSAlıntı yapılan: CAGLAR28 - Mart 06, 2012, 12:14:17 ÖSmarkanın çok da önemi yok xenon denen olay çok düştü 50tl ile 400 liraya kadar o civarlara çıkıyor belki daha pahalıya ama çok para evrmeye de gerek yok kanımca işlev aynı çünkü.ve yasak.muayende zaten sökülcek ve polis riski var.yardımcı oldugunuz için teşekür ederim peki benim arabamın aydınlatması zayıf bana normal ampul ne önerirsiniz ışık gücü kuvvetli
size şiddetle osram night breaker plus modelini öneririm bauhaustan çiftini 38 liraya falan almıştım tek tek satılıyo ayrıca çiftli pakette var ama çiftli paket pahalıydı özel bi bakalit kutusu olduğu için