Gönderen Konu: vergi dairesi kaydında araç sahibi farklı görünüyor  (Okunma sayısı 2474 defa)

BuCaLI

vergi dairesi kaydında araç sahibi farklı görünüyor
« : Ocak 08, 2012, 04:18:04 ÖS »
merhaba, başlıktada belirtttiğim gibi geçen sene aldığım aracın vergisini ödemek istedim plaka no ilede ödeyebiliyorum o problem değil ancak aracın sahibi olarak hala eski sahibinin ismi geçiyor bu ilerde bir sorun yaratırmı acaba bilgisi olan varmıdır bu konuda

cagatay54

Ynt: vergi dairesi kaydında araç sahibi farklı görünüyor
« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2012, 04:19:23 ÖS »
noterde satış yaparken aldığınız belgeyi saklıyosanız sorun olmaz.satarken problem olabilir sigortacınızla görüşürseniz hallederler

gecetilkisi

« Yanıtla #2 : Ocak 08, 2012, 04:44:20 ÖS »
ikiz araç olabilir aman dikkat edin.aynı plakalı araçtan başka birtane varsa oylede gözükür. noter maliye emniyet online çalışıyor artık. o eskidendi unutulmuştur.Bence bir karalola gözük. trafik kaydı ile karşılaştırsınlar.  maliye noter işleri kolay halledilir. neticeden haber bekliyorum

imparator178

« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2012, 08:02:28 ÖÖ »
Geçen Sene diyorsunuz..Geçen sene sistem online çalışıyordu...Bu bir hata olma ihtimali çok düşük hemen en yakın tafik şubesine giderek elinizdeki satış sözleşmesi ile ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi alın....Aksi durumda Yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz....

BuCaLI

« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2012, 06:05:54 ÖS »
Sanırım noter tarafından hata olmuş vergi dairesine gidip kendi üzerime yapılmasını sağladım, ancak ödediğim son iki vergi eski sahibinin adına olduğundan tekrar üzerimde iki vergi borcu görünüyor bu sefer sistemde. onu halletmek içinde eski sahibinin dilekçe vermesi gerekiyormuş o arkadaşa da ulaştım müsait olduğu bi zaman onu da halledince sorun kalmayacak. teşekkürler arkadaşlar.