normal de APP plakalar bile yasal değil. onlarda dikkat ettiyseniz yada bilenler vardır ki tek mühür vardır. O mühür de zaten trafikte değil, cemiyetlerde vuruluyor. polisler çok dikkat etmiyorlar tek veya çift mühür ama dikkat edenine denk gelirsen sahtekarlıktan içeri atma yetkisi bile var. (bugün trafik şubesinde başkomiser ile konuştum hatta kendisi bana bu şekilde anlattı)
niye tek mühür kullanıyorsunuz ki; gidin bağlı olduğunuz trafik şubesine yıpranmışlıktan değiştirin plakalarınız..o da mı zor...verin eski plakaları APP'lere de trafik mührü vurdurun...bu kadar basit..bunu da mı yapamıyorsunuz yani...ayrıca bu tek mühür olayı artık kalıplaştı neredeyse...herkes bişey söylüyor..
APP yasal değil diyenler de yanlış biliyor..APP'yi de emniyet basıyor bilmem anlatabildim mi...APP sadece yazı karakterleri farklı olan plakadır...açıılmı Avrupa Plaka Pres'tir...daha önce bunları uzuuun bir yazıyla etraflıca belirtmiştim...
- Öncelikle APP'yi emniyet basmıyor kanunen yasak,
-APP sadece yazı karakterleri farklı olan bir plaka değildir,
-Açılımı hakkında bilgim yok ama öyle birşey olduğunu sanmıyorum,
-Daha önce de forumu takip edenlere etraflıca yanlış bilgi vermişsin.
son olarak ise; ya konuyu yeterince takip etmiyor ve mesajları okumuyorsun yada Beykoz trafik Şubesi Başkomiser'i hala işini öğrenememiş ve bana yanlış bilgi vermiş...