Arkadaşlar,biliyorum bıktınız benden ama yine bir sorunum var ve belki bu en önemlisi ben arabamı yaklaşık 1,5 yıl önce aldım ve şimdi iç kapı kolu tutacaklarının döşemesindeki gri boyalar ve teyp te ses açma/kapama düğmesinin etrafı el temaso yüzünden aşındı.Bunun benim kullanmamla bir alakası olduğunu sanmıyorum kapı kolunu tutmadan kapıyı açamam veya kapayamam.Dün servise HONDA DAMLA'ya gittim ilgileneceklerini söylediler ve resimlerini çektiler ancak Fabrikadan gelecek olan yanıtın %99 kullanım hatası olduğunu ve el terlemesi sebebiyle oluştuğunu söyleyeceklerini,söylediler.Şuanda net bir yanıt gelmedi ama ben önlemimi almak için yurt dışına HONDA JAPON'ya ya mail yollamayı düşünüyorum ama bunun için irtibat kurmam gereken yerin mailini bulamadım bir çok kere HONDA
'nın resmi sitesine baktım ancak yok...Yani ben bulamadım...Bu konuda hassas davranıyorum çünkü biz arabalarımızı bedava almıyoruz milyarlarca para veriyoruz ve ben aracımı sıfır aldım.Eğer 1,5 senelik arabanın döşemesi aşınacaksa neden sıfır araba alalım ki?Çok canımı sıktı bu olay ne olur yardım edin....