ağır bir darbe almadıysa taşıyııcı kolay kolay eğilmez,hemen taşıyıcı preslemeye gitmeyin,ayarları iyi kontrol edin,mutlaka bir oynama kayma vardır.ön ve arka tekerleklerin mesafelerini ölçün,göbekten göbeğe sağ ve sol tekerlerin mesafeleri aynı olmalıdır.bende vardı öyle bir durum,sağ teker yatık duruyordu,tabi ustalar hemen pres yapacaz dediler,yaptırmadım tabi,sağ teker çamurluk boşluğunun tam ortasında durmuyordu,ön-arka teker mesafelerini ölçtüm,sol 282 cm(doğru ölçü),sağ 280 cm bile tam gelmiyordu,yani sağ teker 2-2,5 cm geri gitmiş ve taşıyıcı açısından dolayı uzamış,tekeri alttan itmişti.hiçbir usta ve öndüzenci akıl edemedi bunu.ön denge kollarında ayar var,çektik sağ tekeri öne vu cuk otudu açı...önceki aracımda acı tecrübem var bu konuda,pug 306 mın sol tekeri içe basıyordu.hemen dediler taşıyıcı eğri,tornada işlem yapılıp düzeltildi,bir süre sonra alt rotil ses yapmaya başladı,değiştirmek için söktük ve gördük ki zamanında kısa rotil takılmış(partner in rotiliymiş) ve tekeri alttan içeri çekmiş,orjinal rotilini taktık,hayde bu sefer alttan dışarı çıktı teker,taşıyıcıda adam olmaz oldu,yeni taşıyıcı almıştım.ah şu ustalarımız,hemen işin kolayına kaçarlar tabi birazda para kazandıranına,100 tl den aşağı yapmazlar o pres işini.