Gönderen Konu: Döşeme Temizliği  (Okunma sayısı 3563 defa)

nosce te ipsum

Döşeme Temizliği
« : Şubat 14, 2014, 02:03:00 ÖS »
Merhaba CIVIC marka aracımın kapı içi döşemelerini özellikle kol dayanılan kısımlarını temizlemek istiyorum.Sanırım çoğumuzun da başında bu dert vardır.Değiştirmek tabi ki kesin çözüm ama tuzlu olmasın temizlenme yöntemlerini ya da ürünlerini merk ediyorum.
                      Hondayla kalın

becoca

• __ByR@Mm__
Ynt: Döşeme Temizliği
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2014, 06:48:03 ÖS »
Meguars A.P.C (All purse Cleaner (Açılımı yanlış olabilir) Genel temizlik malzemesi temin edin.

Bu ürünü fısfıs ile püskürtüp yumuşak bir fırça ile (Ayakkabı fırcası tarzı) fırçalayın.

Yıkama makinesi varsa durulayın. Yok ise mf bezle silin. Tertemiz olacaktır

hangover

« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2014, 09:05:04 ÖS »
Kapi dosemelerini temizlerken dikkat edin. bir beze kaliteli döşeme temizleyici sıkıp öyle hafifçe silin. Döşeme çok zayif sarkma durumları oluşmakta

nosce te ipsum

« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2014, 04:20:54 ÖS »
çok teşekkürler beyler.

paradigma

« Yanıtla #4 : Şubat 21, 2014, 09:56:23 ÖÖ »
Eğer tavanı da silmeyi düşünüyorsanız, ben yaptım ancak istediğim gibi olmadı. Macota polish gibi bir ismi vardı kullandığım spreyin. Spreyin değdiği yerler temizlendi ama dalga dalga lekeler kaldı, sanırım 1 kutu yetmedi, daha fazla kullanmalıydım ve ayrıca köpüğü normal pamuklu bezle sildim ama tüylenmeler oldu tavanda. Dikkatli yapmak lazım.

GokhanTfln

« Yanıtla #5 : Şubat 22, 2014, 11:15:59 ÖS »
Meg. APC nin ağartma etkisi var. Kumaş yüzeylerde kullanmanızı tavsiye etmem. Amway loc iç temizlikte benim tercihim. Hem kumaşa zarar vermiyor hem de temizlikte etkili. Özellikle önce bir miktar ovalayıp peşinden vakumlarsanız istediğiniz etkiyi gösterir. İmkan varsa da en iyisi buharlı temizlik yaptırmak.

erdem_038

• Erdem Özkurt
« Yanıtla #6 : Şubat 24, 2014, 10:14:20 ÖÖ »
kosla halı yıkama şampuanını düşünebilirsiniz hem zarar vermez hem temizler

bysoyal

• hasan
« Yanıtla #7 : Mart 01, 2014, 09:18:43 ÖS »
aspirix diye bi deterjan var çok amaçlı sulandırarak kullanılıyor. baktım kapı döşemeleri olsun plastik aksamlar, hep kirlenmiş leke tutmuş yılların kiri dolmuş bende evde eşimin kullandığı çok amaçlı deterjanı fısfıs şişeye koyup sulandırıp döşemeleri komple sildim plastik aksamları dahil sildim. araç gerçekten çok temiz oldu. eskiden parfüm sıkınca kokmuyordu kalıcı olmuyordu şimdi temizlenince araç koku bile kalıcı olmaya başladı. tavsiye ederim.

ebah17

• Ahm@
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2014, 11:35:22 ÖÖ »
aspirix diye bi deterjan var çok amaçlı sulandırarak kullanılıyor. baktım kapı döşemeleri olsun plastik aksamlar, hep kirlenmiş leke tutmuş yılların kiri dolmuş bende evde eşimin kullandığı çok amaçlı deterjanı fısfıs şişeye koyup sulandırıp döşemeleri komple sildim plastik aksamları dahil sildim. araç gerçekten çok temiz oldu. eskiden parfüm sıkınca kokmuyordu kalıcı olmuyordu şimdi temizlenince araç koku bile kalıcı olmaya başladı. tavsiye ederim.

+10
Aspirix gerçekten işe yarıyor.bende eski aracım golf 4 ün iç kısmını komple aspirix ile yıkamıştım:) halı yıkama makinasıyla da suyu emdirmiştim.Tertemiz oldu.

veli coşkun

« Yanıtla #9 : Mart 04, 2014, 12:20:01 ÖS »
sonax' ın 17-18 tl ye sattıgı döşeme temizleme ürünü var 2 kutu alın ve üzerinde yazdıgı şekilde araca uygulayın hiçbir deforme olmuyor on numara yapıyor aracı ben 2009 civicimin  krem döşemesine uyguladım hayran kaldım

angaramos

« Yanıtla #10 : Mart 05, 2014, 02:48:22 ÖÖ »
kosla halı yıkama şampuanını düşünebilirsiniz hem zarar vermez hem temizler

+1 kesinlikle uygulmayla sabittir

sercanim

• SeRCaN
« Yanıtla #11 : Mart 09, 2014, 08:55:23 ÖS »
takip