Gönderen Konu: civic in yoltutuşu ve fren mesafesi mıchelin lastikle düzelirmi?  (Okunma sayısı 4001 defa)

erdemsss

ona göre lastik değiştiriecem.görüşlerinizi bekliyorum

loiz

Ynt: civic in yoltutuşu ve fren mesafesi mıchelin lastikle düzelirmi?
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2008, 02:45:10 ÖS »
abicim bildiğim kadarıyla civiclerin yol tutuşu zaten iyi ve piyasadaki en kaliteli lastiklerden biri michelin'in..gerçi ben şahsen bristone lastik taktırdım  geçen hafta çok memnunum..

erdemsss

« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2008, 02:50:33 ÖS »
benim lastikte brıdstone er300 bence çok dandik bbi lastik çok sert çok yol sesi yapıyo en önemli fren performansını ve yoltutuşu çok etkiliyo.mıchelin yumuşak ve sessiz lastik diyolar ama oda tanesi 250 ytl.eğer bi işe yaramıcaksa almıyım onun sizlere bi soruım dedim belki değiştirenleriniz vardır.

loiz

« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2008, 02:57:38 ÖS »
bridgestone turanza er300 taktırdım ewt biraz lastik sesi fazla (gerçi o seste olmasa arabanın çalıştıını anlamıcam) ama michelin tanesi 250 ytl olmasına rağmen bridgestone bayisi babamın arkadaşı olmasa ve geliş fiyatına almasaydım bende michelin tercih ederdim..lastiğin tek dez avantajı yumuşak olduu için erken bitmesi diyo kullanan arkadaşlarım.

erdemsss

« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2008, 03:00:20 ÖS »
senin için avantajlı olanı yapmışsın.yumuşak olması lastiğin ömrü açsından kötü bişy ama olsun

loiz

« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2008, 03:03:04 ÖS »
şimdi bi abimle konuştum sence hangisi die adam 2 seferdir aldığı sıfır arabanın lastiklerini gidip michelinlerle değiştirmiş..aslfalt sesi %50 azalıyo diyo..michelin energy saver lastik kullanıyomuş

erdemsss

« Yanıtla #6 : Haziran 18, 2008, 09:18:32 ÖÖ »
tşk..

erdemsss

« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2008, 10:13:12 ÖÖ »
ya arkadaşlar yardım edeck yokmu.illa mıchelin sart değil ben onu yumusak diye soledim.yardımlarınızı beklıyorum ona göre benim lastikleri 407 ye takıcam hondaya yeni lastik alıcaam fazla zamanımm kalmadı

salem

« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2008, 05:28:48 ÖS »
Kardeşim. Fazla para vermene gerek yok. Yokohama marka lastik al ve güvenle yoluna devam et. Sıcak, soğuk farketmiyor. Yol tutuşu inanın michelinden daha iyi ve daha dayanıklı. 3 ay önce tanesini bayisinden 70 ytl'ye almıştım. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Pişman olmaszın.

candogan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2008, 11:33:29 ÖS »
erdemss hıc mıchelın e gerek yok o kadar para werme..sana tawsiyem kumho escta ku19 modelidir.. yol tutuşu süperdir hiç düşünmeden al

starem

« Yanıtla #10 : Temmuz 01, 2008, 12:59:06 ÖÖ »
bence ses sıkıntın varsa mıchelın ama işin bide şu yönü var lastikler bizim ülkemiz şartlarında yapılmıyor yani ses olarak çok fark yaratacaktır ama kullanım ve ömür açısından pek performanslı olmayacaktır benim görüşüm çünkü mıchelın yumuşak ve bildiğiniz üzerede bizim yollarımızda çukur ve kasisler bi hayli fazla:)

erdemsss

« Yanıtla #11 : Temmuz 01, 2008, 09:43:04 ÖÖ »
tşk edrim arkadaşlar.doğru mıchelın dayanıklı değil ama yol tutuşu ve ses olayı güzel diyolar.bu arada kumho ların yol tutuşu iyi diye duydum ama erken parçalanıyo 10.000 kmden sonra falan bozulmaya başlıyomuş.yokohama olabilir aslında nede olsa japon.ben bi araştırayım yokohamayı...

candogan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Temmuz 01, 2008, 10:56:53 ÖS »
sen boşwer konuşulanları 50.000 km kullandı benım arkadasım kumho eski lastiği kumho escta supra dı.sımdı ku19 taktı gne cok memnun

erdeminkaya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Temmuz 18, 2008, 04:42:02 ÖS »
yokohama tavsiye ediyorum arkadaşlar şimdiye kadar bütün modifiye mağazalarından bu tavsiyeyi aldım