Gönderen Konu: Bu Nasıl Bir Hayvan?  (Okunma sayısı 4293 defa)

dokuzeylul

Bu Nasıl Bir Hayvan?
« : Mayıs 10, 2014, 10:25:43 ÖS »
Merhaba Arkadaşlar...Aracım 2013 honda civic premium. Alalı daha 2 ay oldu. Yalnız bu günlerde sıkıntım var. Aracımın motor kısmına bir hayvan (zannediyorum gelincik) girip motor kaput keçesini parçalıyor. Bir çok şey denedim ama nafile. Koku sıktım, kovucu cihaz koydum. Zannediyorum o keçe ilgisini çekiyor. Ben de onu söktürüp yenisini taktırmayı düşündüm ama sorunu çözemedikten sonra ne işe yarar deyip vazgeçtim. Var mı böyle bir şey başına gelen? Ya da o keçeyi söküp yerine alternatif yalıtım yaptıran? Yardım edin yoksa kafayı yedirecek hayvan.

TUNÇ99

Ynt: Bu Nasıl Bir Hayvan?
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2014, 10:40:22 ÖS »
Motor kaput keçesine acı biber sür,bir daha gelmez hayvan...Şaka bir tarafa kokudan ziyade yağımsı birşeyler sür.Belki ağız tadı değişirse gelmez hayvan.

dokuzeylul

« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2014, 09:57:00 ÖÖ »
Ama hayvan yemiyor galiba onu. Sadece parçalıyor eşşolu :)  Keçeyi tamamen söksem zararı olur mu?

Blueİce

« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2014, 09:19:36 ÖS »
mevzuyu hortlaşmış gibi olamayayım ama alkol çoğu hayvanda rahatsız eden bir etkiye sahip tir özellikle derecesi yüksek olanlar 80 derece kolonya kediye koklattığızda kokuyu alır almaz kaçar . bence bir deneyin ancak alkol uçucu olduğunda etkisini uzun tutmak gerekir burda çözümü sizin bulmanız lazım .
Birde dikkat edin kabloları kemir mesin allah muhazafa araç pert e ayrılır .

teachers71

Ynt:
« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2014, 04:14:32 ÖS »
Eşimin okulundan bi öğretmen arkadaşın sıfır km civiğine kedi olduğunu sandıkları bi hayvan motor kısmına girerek  elektrik kablolarını mahvetmiş. 4Bin küsür hasara yol açtı. şaka değil.

barbit

« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2014, 09:10:24 ÖÖ »
biber gazı sıkmak etkili olabilir kalıcı etkisi de var galiba.
« Son Düzenleme: Ağustos 22, 2014, 09:11:11 ÖÖ Gönderen: barbit »

cagatay54

« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2014, 09:20:29 ÖÖ »
genelde lağım fareleri var kedi gibi onlar giriyor ve ya normal fareler.bilen bilir genelde evde kullandığımız fırınların içlerinde fareler olabiliyor.tabi bu farelerin bulunduğu yerlerde oluyor :) arkadaşım tamirciydi çok gördüm kabloları kemirmiş elyafları parçalamış.o tür bşey olabilir

metin07

« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2014, 10:34:53 ÖS »
Hayvanın ne olduğu ve nasıl çözüm üretileceğini bilmem ama 'kemirgen bir hayvanın sigortalı aracın motor aksamına zarar vermesi' hasarının da sigorta teminatı kapsamında kabul edilmesiyle alakalı maddesi kaskolara eklendi. Sıfır araca garajdayken vites topuzunun ordan girerek tüm döşemeyi kemiren ve yuva yapan bir farenin fotolarını görmüştüm. Birader sigortacıdır, ilginç gelmişti.

Cherkess

« Yanıtla #8 : Ağustos 30, 2014, 11:02:30 ÖS »
Sigaraya tahammül edebilen hayvan da yok. İçilmiş izmaritleri falan da koyabilirsiniz bence. Islanınca leş gibi kokar.
Bir de mentole dayanamazlar onun için aktardan kafur tableti alıp koyabilirsiniz.
Zehirli şeyler tavsiye etmem klima ile içeri üfleyip kendinizi zehirleme ihtimaliniz yüksek.

Özgür Kızılkaya