Gönderen Konu: 92 Civic si için biraz eksiğim var.nereden temin edecem  (Okunma sayısı 3767 defa)

ersahozbahadir

92 Civic si için biraz eksiğim var.nereden temin edecem
« : Temmuz 15, 2006, 09:54:50 ÖS »
balıkesirin Bandırma ilçesinde oturuyorum.şu an için şehirdışına çıkıp servis arama imkanım yok.aracımın anteni kırık,yenisini bulmak istiyorum.bu birincisi.sanırım bunda model farkı yok,96 model bi civic te de aynı anten oldugunu görmüştüm.bir diğeri torpido kapağının kolu kırılmış.onun da yenisini bulmak istiyorum.diğeridee bagaj camını tutan 2 adet piston varya,onlar bozuk tutmuyor.bu parçaları bandırmada bulamadım.büyük şehirdeki abilerimden rica etsem bana bulundukları yerden yedek parçaları bulabileceğim bir servisin irtibatlarını söyleyebilirlermi,telefon,e-mail Vs. şimdiden çok teşekkür ederim.ayrıca elinde 2. eli fazladan bulunan olabilir belki,o şekildede olur. bana uyar.çok teşekkürler

Maverick

• Ziyaretçi
Ynt: 92 Civic si için biraz eksiğim var.nereden temin edecem
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2006, 03:07:28 ÖS »
bu aralar sanayiye gidicem yazdıgın parcaları not ettım,japonculara sorarım orada daha ucuz yollu halledebiliriz.yoksa serviste orjinalleri dünyanın parasıdır

ersahozbahadir

« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2006, 07:44:10 ÖS »
ok cok tesekkur ederim

sürüngen

« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2006, 06:44:31 ÖÖ »
abicim antenin bi işe yaradığı yok zaten.müzik sistemleri için yapılan ince kablolardan al onlar işini görür.torpido kapağının kolunu maverick olacak adam (kendisi kankam olur)sanayide bulabilirse 8-10 tanede bana alsın belki lazım olur bulunsun ;D.bagaj amortisörlerine gelince herhangi bir amortisör tamircisi halleder ama sökerken dikkat et cama bağlantı aparatları plastik yaşlılıktan dolayı çabuk kırılıyo..

ersahozbahadir

« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2006, 10:14:45 ÖÖ »
anladım tesekkurler.ben anteni orjinallik bozulmasın diye istemiştim.zaten bulamazsam mecburen baska bi antenle idare edicem.o torpido kapak kolundan bulma sansım hiçmi yok ya.çok kotu duruyo orası :evil: neyse tekrar teşekkürler.ama ben maverick abimden yine bi haber bekliyorum.

sürüngen

« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2006, 05:32:36 ÖS »
torpido kapağı komplemi kırık yoksa açma kolumu sadece?

ersahozbahadir

« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2006, 08:36:29 ÖS »
sadece kolunu çekip kırmışlar.içind bi demir parcası var küçük.üçgen.onu çekip açabiliyorum kapağı.herhalde içinde başka bişey kırılmamıştır.sadece o tutma kolu kırılmış yani.birşey bulabildinizmi

Maverick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2006, 01:43:05 ÖÖ »
daha gıdemedım ersah aklımda ama merak etme

sürüngen

« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2006, 08:58:22 ÖÖ »
o kırık parçanın yerine başka bi lo otururmu bi bakalım bakalım bakalım bakalım ;D