çok güzel bilgiler vermişsiniz sağolun. benim de sormak istedğimi bişey var. bizim araba da 106000 e geldi ve mesela kışın buzların üstünden geçtikçe ya da özellikle kışın sert ve kısa bi çukurdan geçince arka amortisörlerden lıkırt lıkırt die bi ses geliyo. amortisörleri sorduğumuzda biraz sorunlu olduğunu ama idare edeceğini söylediler. Ben amortisör takozlarından şüpheleniyodum ama babam onu da soruğunda onu görmek için açmak lazım demişler heralde ve açmadan o bölgeleri güzelce yıkayıp temizlemişler. sanırım bunun biraz yararı olmuş ve de daha az ses yapmaya başlamış. ama zaten yaz gelirken ve yazın bu sorun çok belirgin olmuyo. özellikle kışınartıyo bu ses. bunu gibi bi sorun başına gelen var mı? illa ki amortisörlerin değişmesi gerekir mi? şimdidden teşekkrüler.
Arkadaşım bu arada babam arabayı aldığımızdayani 86000 de trigeri değiştirdi ama tek şöförsen ve sadece sen kullandıysan gerek yok trigeri değiştirmene. onu 100000 de halledersin. castrol yağ gayet iyi bi seç,im. ama snaırım bizim arabada bp nin bi yağı var ve de o akdar da ses sorunu falan yok, yani honda sonuçta sesi yok arabanıın zaten

kazasız belasız sürüşler.