benim şehir içinde 8.5 le 8.9 arasında degişiyor ama gazlarsam 10.3 e kadar çıkıyor
benimde oyle 9litre bende 31 agustosda aldım valla daha motor yeni duser su 1 yıl 10 bin bakım olsun motor yagı degıssın ıste o zmn yakıt baya duscek emin olabilirsin
Alıntı yapılan: ThUnDeRbErK - Mart 15, 2007, 06:45:24 ÖSbenimde oyle 9litre bende 31 agustosda aldım valla daha motor yeni duser su 1 yıl 10 bin bakım olsun motor yagı degıssın ıste o zmn yakıt baya duscek emin olabilirsin inş dediğin gibi olur 15000 de şu an ilk aldığıma göre bi azalma var böyle devam eder umarım fazla da basmamaya dikkat edicez artık napalım
herkese slm arkadaşlar aracımı temmuzda satın aldım ilk aylar çok fazla yakıt tüketimi vardı sonra düzelir diye bekledim fakat hala şehir içinde 9 lt altına düşmedi yakıt tüketimi yeni civic lerin genel sorunumu bu yoksa tek bende mi böyle kafayı yicem
Alıntı yapılan: grl1903 - Mart 13, 2007, 08:21:13 ÖSherkese slm arkadaşlar aracımı temmuzda satın aldım ilk aylar çok fazla yakıt tüketimi vardı sonra düzelir diye bekledim fakat hala şehir içinde 9 lt altına düşmedi yakıt tüketimi yeni civic lerin genel sorunumu bu yoksa tek bende mi böyle kafayı yicem Kardeş bende senin gibi kafayı yiyorum! 2 ay önce bende 1.6 Elegence aldım saglam yakıyo sorun tek senin arabada değil yani.
Vtec açıkken düşünün bide ama helal olsun cidden hakkını veren bir marka Honda
benim makina 12 000 de 8,2 ye düştü sehir içinde anlamıyorum sizinki neden çok yakıyor çok mugzlıyonuz ki ?
benim daha ilk depo olmasına rağmen ortalama yakıt 6.9 lt gösteriyor. Bu ekran bilgileri doğru mu sizce?
basmama sınırlarını zorladım ve sonuç 100 km de 7.8 çok mutluyum sorun bendeymiş meğer