arkadaşım sen yine vsa ışığı açmakla kurtarmışsın bayramda başıma gelen olayı anlatıyım, ankara'dan balıkesir'e bayram nedeniyle gitmiştik vardığımızda aracı kontağını kapadım eve çıktım ardından aracı otoparkta yan tarafa çekmem gerekiyordu anahtarı taktım göstergelerde hiçbir ışık yanmıyo araçta kontağı çeviriyorum marş basıyo araç çalışmıyo, hemen servisi aradım ankarayı sigorta değiştir dedi yaptık düzeldi ertesi gün arabayı kullanmamız gerekiyordu yine kontağı taktım ışık yok, araç olduğu yerde kaldı yedek sigortada kalmadı servise kadar gidebilmek için zaten balıkesirin ilçesindeydim gitsem ne kadar sağlıklı olurdu araç için neyse tekrar servis ve sigortayla görüşmelerin sonunda çekici geldi ve aracı balıkesirdeki yetkili servise çektik ordaki arkadaş aracı bilgisayara taktı ve direk herşey ortada aracı ilk aldığımızda takılan park sensörü kendi içinde kısa devre yapmış sensöre giden elektriğide sigortalardan aldığı için araç sürekli sigorta yakıyordu, servisteki arkadaş bunun zaten bu sigorta üzerine bağlanması hata dedi, sonuçta takılan uyduruk park sensörü yüzünden bayramda canımız sıkıldı.Sen en iyisi yine bi servise uğra önemli bi durum