Dizelin o kafa şişiren sesini çekmektense 3 kuruş daha fazla veririm. Bu arabayı alırken yakıtın durumunu bilmiyor muydunuz ? Bir lpg kiti işini çözer. 
kime sorsam 9-9,5lt dedi, kimse 13 demedi, en iyi şartlarda 12,5 a düşüyor, arada 3 lt fark var, 150 kuruş eder, ben 400 kuruşa razıydım alırken, ama araç şu anda sorunsuz olmasına rağmen 580 kuruş civarları yakıyor. 100 tl ile ortak 205km ben ise 170km civarları yapıyorum, onun araba 1.8 premium sedan , benimki 1,6 elegance. demekki motorda bu kasayı kaldırmıyor, hiç birimiz aldığımız mala kötü demek istemeyiz, ama hayatımın hayali olan fd6 kasa şu ana fıss çıktı
- bagaj yetersiz
- arkada 4 kişi oturamıyor
- amartisörden gelen sesler felaket ( serviste sorunsuz çıktı)
- yakıt felaket
- far sensörü- yağmur sensörü eksikliği resmen çingenelik, elegance da bile olmaması hayret verici (fd6 kasa için)
- otomatik cam düğmesi olmaması ( sadece şoför camı otomatik)
- kötü denecek kadar kötü fren sistemi ( servise götürdüm, balatalar sert dediler 250 tl fark alıp balataların 4 ünü değiştirdiler yine aynı ) , fren sorunumuz 18 dede aynen var, önce 1ini yaptıralım memnun kalırsak diğerinide yaptırırız dedik, dünde komşumun elegance ı bir denedim, aynı fren tertibatına sahip.
açıkcası fd6 kasa bir kasa şaheseri, iç dizaynı müthiş ve sağlam otomatik vitesli bir araba, onun haricinde yazılacak bir şey yok, verdiğim 40.750 tl ye cidden acımaya başladım, 2000 lt de gaza vereceğim, 4 tane yumuşak lastik alıp ses kesmek için 1200 tl vereceğim, bana maliyeti 44.000 tl ye gelecek yada aynen bu şekilde satacağim.