"FD6 sanırım sedan kasa oluyor; yeni kasa sedan mayıs ayından önce satışa çıkmaz. Öncelikle hatcback kasa satışa çıkacak, takdir edersiniz ki henüz civic sedan'ın tanıtımı bile yapılmadı. Şu anda satışta olan mavcut kasalarda da hatchback kasa sedandan daha önce duyurulmuş ve satışa sunulmuştu. Şubat hatta mart ayında rahatlıkla sedan civic bulabilirsiniz. Eğer fd6 hatchback oluyorsa aynı şeyi söyleyemeyeceğim. "
gibi yorumlar var arkadaşlar ?
Amerika'da tanıtılan yeni sedan kasa'nın çok benzeri satışa çıkacaktı, aralık gibi... Ancak fabrika üretimi durdurdu bu yüzden o tarih te muhtemelen ertelenmiştir. Şu an Honda Tr fabrikası üretim yapmıyor. Alıp alabileceğiniz FD6 lar sadece bayilerin elinde olanlar ya da fabrikada varsa yapılıp ta sipariş bekleyenler. Tahmin ediyorum ki fabrika tekrar start verdiğinde yarım kalan FD6 lar varsa bitecek ve yeni kasa üretime çıkacaktır...
Önce HB'lerin çıkacağı safsatadır, honda TR tarihinde ne zaman ilk HB ler gelmişte sonra Sedanlar gelmiş... Yeni sedan geldikten en az 4 -5 ay sonra Yeni HB ler gelir diye tahmin ediyorum...
Ayrıca, Honda Tr de sadece Sedan Civicler üretiliyor. Jazz ve Civic HB ingilitere fabrikasından ithal olarak geliyor, Kısa bir zaman önce de Honda CEO su TR yi yeni Civic Sedanlar için avrupa ve asyadaki merkez üretim üssü olarak tanımladı. ayrıca Civic Sedan dışında başka bir modelin de türkiye'de üretileceğini söylemişti...
Daha tanıtılmadı diyorsunuz ama, Civic sedan'ın yeni kasası bundan 4 ay önce tanıtılmıştı fotoğrafları eskidi, TR versiyonunun fotoğrafları sızdı ve bir çok bayi tarafından doğrulandı...
Formumuzda bu konu ile ilgili yüzlerce içerik var, Biraz araştırmadan yalan yanlış bilgiler yazmazsak, forumumuz amaca uygun olarak temiz bir içerikte kalacaktır...