bende bu alman kalitesi denen şeye katılmıyorum arkadaşlar. almanyada bile o zaman japonların satışı neden liste başı? herşey araç içindeki plastik kalitesi değildir üstelik hondanın bu konuda ne eksiği olduğunu anlamış değilim. bende almana bindim. bu 6. arabam ve genç yaşıma göre fazlaca tecrübem var. ilk arabam polo 1.6 otm. di. 1.6 motordan 75 hp çıkıyordu. skandaldı yani motoru. üstelik silecek kolu , merkezi kilit , bagaj kilidi filan bozulmuştu aracın 1 yılda ( 2. el almıştım ama bu parçalar kolay bozulmamalı ). malzeme kalitesi berbattı. sonra civic vtec2 otm. aldım uçak gibi gelmişti. onuda değiştirdim audi a4 s-line 2.0t aldım. ne oldu efsane bir arabaydı herşeyiyle , maddi sıkıntıdan dolayı sattım , accord 2.4 ex aldım. hiç bir eksisi yoktu aksine bana daha konforlu gelmişti. şimdi bunu satıp a3 alsam , jetta alsam dahamı iyi gelecek? adamlarda elegance fiyatlarındaki versiyonlarında kol dayama yeri yok. dolu almana 60 verecegime 45 e elegance a binerim , ki elegance bence 45 bin etmeyecek bir araba , sadece piyasaya göre fiyat/verimlilik oranı en yüksek araba. en iyisi değil.